Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

ראיתי אתמול עוד טור ב״הארץ״ שמנתח את ביבי האסטרטג. הוא אשכרה נכשל וטעה בכל דבר שנגע בו. ממש. מהחברות האמיצה עם פוטין, שעכשיו מנגב איתו את התחת, דרך היחס לאיראן, שהוביל לכך שאיראן קרובה לנשק גריעי יותר מאי פעם, ועד לכל מה שחשב על הפלסטינאים, והתפוצץ לנו ב7.10.

אני לא מסוגל להבין את זה. או שכן. כנראה שהאייקיו השני הכי גבוה בעולם לא מספיק כדי להיות מסוגל לתכנן אסטרטגיה מדינית למדינה כמו ישראל.

ואת השוואת שלו בין האסון שהוא אחראי לו יותר מכל אחד אחר, לבין אוסלו, אני בכלל לא מעכל. הוא בעצם אומר שמה שהוא הוביל אליו גרוע כמו אוסלו - הדבר שהמחנה שלו סולד ממנו יותר מכל דבר אחר בעולם. מה? 

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

עכשיו יהיה הרבה יותר קל למצוא מי שלא הולך בדרך המלך.

ומי מפקח על זה? רק המלך. הכנסת, בית משפט....לאף אחד אין סמכות לערער על זה.

אחרי זה יש כיתת יורים ( סליחה - "מליציה") של שר המשטרע.

חשבתי שכרגע מתעסקים רק במלחמה. דווקא נראה לי שמתעסקים בכל דבר שיעזור להציל את התחת של המלך ולא רק במלחמה. גנץ וסער? ממולכדים וממלכדים אחד את השני. 

למי שרוצה לקרוא את כל הכתבה ולא רק את הכותרת:

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/bk8lcosit?utm_source=m.calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=Generic&utm_term=bk8lcosit&utm_content=Article_Top

Screenshot_20231212_101144_Samsung Internet.jpg

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

בדיוק, אבל בגלל שרוב המתנחלים לא כאלה אני חושב שהמעשה שלו נבע יותר מטמטום מאשר מאידאולוגיה ימנית.

טמטום זאת הנחה מאד מקלה, שמפחיתה אחריות. אידיאולוגיה ימנית זאת הנחה מחמירה, שפוגעת באידיאולוגיה ימנית אמיתית. לכן ההסבר הנכון במקרה הזה (לדעתי כמובן) הוא מה שכתבתי - קבוצת השיוך שלו (נערי גבעות, ספר המדבר וכו') לא מאמינה בהוראות פתיחה באש או טוהר הנשק, וזה ההסבר האידיאולוגי, לא אידיאולוגיית ימין באופן מופשט. הוא סבר, או רצה לסבור, שמולו ערבי, והוא היה חם לסמן X, אז הוא ריסס. זה שצעק לו לחדול חייל "רגיל" נחנח, וערבי צריך למות, אז הוא מת. 

• אהבתי 7

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

הוא אשכרה נכשל וטעה בכל דבר שנגע בו.

לא בדיוק. מטרת העל שלו היתה למנוע מדינה פלסטינית ובזה הוא הצליח. בינתיים.

הא, וכמובן, להיות ראש ממשלה. זו ה-מטרה.

אני בדיוק קורא את הספר של ברק רביד, השלום של טראמפ. נכתב כמובן לפני כל מה שקרה בשנה האחרונה.

הפוליטיקה הקטנה, העדפת הבייס ואחד בשם יריב לוין.

נשמע מוכר?

image.thumb.png.9f424169c58eed9b6fca3c7322eb48aa.png

image.thumb.png.ca809b4eaebc1c6562c48bc46f79b947.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ראיתי אתמול עוד טור ב״הארץ״ שמנתח את ביבי האסטרטג

הדבר היחיד שהיה חשוב לביבי לאורך השנים זה ביבי, הכסף של ביבי והשאיפה שלו להישאר "מלך ישראל".
כל השאר היו עיסוקים מהצד לכל היותר.
אם נסתכל על היעדים שביבי הציב לעצמו אז כן הוא אסטרטג מהולל, הוא יצר פה כת של מאמינים שחושבים שהוא אשכרה מנהיג ואשכרה מר בטחון ואשכרה מר כלכלה ואשכרה אכפת לו מהם, ובאמצעות הכת הזו שמובילה את המפלגה הגדולה בישראל הוא שולט פה כבר 15 שנים כמעט ברצף+תקופה בשנות ה-90.

חבל מאוד שהדרך להגשים את היעדים של ביבי דרשו צעדים שברוב המוחלט של הזמן היו מנוגדים ליעדים של מדינת ישראל והובילו אותה לאסון הגדול ביותר מאז היווסדה.
עוד יותר חבל שיש עדיין כמות לא מבוטלת של אנשים שמאמינים לדבר הזה שנקרא ביבי למרות שהוא לכל היותר בסטיונר נוכל בשוק אם נהיה מאוד עדינים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

מה נעלבת גבר?

לא. פשוט ממליץ לך לרדת לעם ולעזוב לפחות לרגע תפקידם של מטיף/נביא. 

צודק. מחר בן גביר יורה בכל השמאלנים.

אני עוד זוכר איך הוא צעק לעיתונאים: "כאשר נסיים עם ערבים נטפל בכם". אז רצון קיים ...

לא יודע איך אתם יכולים לחיות עם כל הפחד הזה.

אם דברים לא ישתנו, הוא יתגעגע לימים עם  400/500 אלף ברחובות. אלה היו קצה האייסברג /סיירת. אם וכאשר נגיע לאקשן הוא יפגוש את המילואימניקים.

כן, רפי קדושים יגיע לזירת פיגוע, יחפש שמאלנים וירה בהם.

רפי קדושים הוא בעצמו זירת פיגוע. ראש או אחד מראשי משפחת הפשע שהורשע בסחיטה, חטיפה, פרוטקשן וישב 4 שנים בכלא עומד בראש מיליציה משלו באישורה של מדינת ישראל. בן אדם שלפי החוק אסור לו אפילו להחזיק ברישיון לאקדח. והוא לא לבד. באותה כתבה דיברו גם על מיליציה בחריש שעושים מה שבא להם בברכת בן גביר ושמים פס גם על העיריה וגם על המשטרה.

יש הבדל בין להגיד "לא צריך את קדושים, שיגייסו סדכ לכוחות הביטחון" לבין לייצר פה תמונה כמו שפינדר/כתב זמן אמיתי מנסים לייצר "מחר קדושים מקים מחסום פיראטי על כביש 2 ומתחיל לצוד מתנגדים של ביבי".

סד"כ לכוחות הביטחון? עבריינים בשירות החוק?

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

את השוואת שלו בין האסון שהוא אחראי לו יותר מכל אחד אחר, לבין אוסלו, אני בכלל לא מעכל. הוא בעצם אומר שמה שהוא הוביל אליו גרוע כמו אוסלו - הדבר שהמחנה שלו סולד ממנו יותר מכל דבר אחר בעולם. מה? 

הבנת את זה הפוך לגמרי. 

הוא אומר בעצם שהאסון של ה7.10, שנרצחו בו אותו מספר אנשים כמו באוסלו, הוא תוצאה של הסכם אוסלו ולכן בסיכום הכללי של ההרוגים:

אוסלו: 2400, ביבי: 0.

מזל שהוא איתנו אחרת זה היה יותר גרוע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

אני בכלל לא מעכל.

ראיתי שהוא השווה את עצמו לבן גוריון. זהו, החבוב התנתק לגמרי ועכשיו מרחף רחוק-רחוק מאיתנו. אני חושב שהנחיתה לקרקע תיהיה כואבת, גם לו, אבל בעיקר לישראל 😕

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 43 דקות, ArikM כתב:

מה הנק' של הסרטון?

לא סרטון, זה פרויקט, עם שאלות שלפעמים ההתפתלות/המנעות מתשובה של המשיב אומרת הכל(כמעט).

בעקרון מה אנשים מהרחוב חושבים "באמת".

אם תגלול, יש הסבר על הפרויקט.

אהבתי:  Palestinians: Name an important Palestinian in history

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, RK כתב:

טמטום זאת הנחה מאד מקלה, שמפחיתה אחריות. אידיאולוגיה ימנית זאת הנחה מחמירה, שפוגעת באידיאולוגיה ימנית אמיתית. לכן ההסבר הנכון במקרה הזה (לדעתי כמובן) הוא מה שכתבתי - קבוצת השיוך שלו (נערי גבעות, ספר המדבר וכו') לא מאמינה בהוראות פתיחה באש או טוהר הנשק, וזה ההסבר האידיאולוגי, לא אידיאולוגיית ימין באופן מופשט

בתכלס קבוצת השיוך שלו כולה מטומטמת. אין נערי גבעות מתונים, וספר המדבר זה מין ניסוי שלא הצליח והצבא מפסיק אותו. הבחירה במילה מטומטמים באמת נשמעת כמו הפחתת אחריות, תכלס הם פשוט אנשים שמחפשים לעשות רע ומציגים את זה כאילו הם רוצים טוב. קצת מזכיר קבוצה אחרת שמתחילה בח'...

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

מצחיק שאתה אומר את זה כשבדיוק העלתי סרטון של מתנחלים גונבים והורסים מטע זיתים, תחת שמירה של חיילים.

לפני שאני מצטרף למקהלת האיחולים, ידוע של מי הכרם הזה?

האמת שחוץ מהשניות האחרונות זה לא נראה שמישהו הורס משהו, ככה עושים מסיק. גם העץ שחתכו ממנו הענפים, אני לא חקלאי אבל זה יותר נראה כמו גיזום ופחות השחתה. אם רוצים להרוס אפשר פשוט לשרוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני פחות מתרגש מכל הסרטים של "מתנחלים הורסים בחסות צה"ל", כי צה"ל לא באמת יבוא לשמור על אנשים שסתם באים להרוס שטח פרטי של פלסטינאים. אם כבר, ההיפך. לכן בכל הכבוד ומבלי ששמענו פה את כל הסיפור, לא מרגש אותי.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, רוןS כתב:

לא סרטון, זה פרויקט, עם שאלות שלפעמים ההתפתלות/המנעות מתשובה של המשיב אומרת הכל(כמעט).

בעקרון מה אנשים מהרחוב חושבים "באמת".

אם תגלול, יש הסבר על הפרויקט.

אהבתי:  Palestinians: Name an important Palestinian in history

ראיתי כמה וכמה סרטונים של הפרוייקט הזה, תיארת את זה טוב - הרבה פעמים ההתפתלויות שלהם אומרות יותר ממה שהם אומרים בפועל.

מה שהכי הפתיע אותי זה הסרטון על חאג' אמין אל חוסייני, הייתי בטוח שהוא דמות מוערצת שם, הרבה בכלל לא ידעו במי מדובר.

כמובן שמי שכן ידע כן דיבר עליו בחיוב ולא ידע שנפגש עם היטלר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

ראיתי שהוא השווה את עצמו לבן גוריון. זהו, החבוב התנתק לגמרי ועכשיו מרחף רחוק-רחוק מאיתנו. אני חושב שהנחיתה לקרקע תיהיה כואבת, גם לו, אבל בעיקר לישראל 😕

כנראה שתמיד היה כזה, תמיד היה מנותק, תמיד היה חסר יכולת להרגיש ולהביע אמפתיה לסביבה שלו. ואם לא תמיד, אז לפחות מאז שהוא חלק מהחיים שלנו כדמות ציבורית. לא הייתי מופתע לגלות אם בלוויה של רבין מה שהעסיק אותו זה למי מהם היה יותר גדול. כמו שזה לא מפתיע שבמקרה של ירי באזרח שעצר פיגוע, הוא מתאר את זה כ"החיים עצמם".

וגם זה שלא קמה מדינה פלסטינית זה לא הישג שלו. כי המחיר של ההימורים שלוו על המשיחיים ושות' זה כמות נרצחים שעוברת את זו של אוסלו לפי הספירה שלו, עליה מטורפת באנטישמיות ובסכנה לישראלים ויהודים בחול, ברמה שממליצים לנו פחות או יותר להשאר בבית. ובסופו של דבר, מדינה פלסטינאית אולי גם עוד תקום, כשישראל כבר לא ממש תשלוט על הנעשה.

עריכה: והנה סליפי ג'ו אומר שביבי חייב לשנות את הממשלה שלו. לרגע נלחצתי שנאבד את התמיכה של אמריקה, אבל אז נזכרתי שגאון אחר, מאיר רובין מקהלת, אמר שאנחנו יכולים להשען על צרפת בכלל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...