Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך זה לא ברור לכולם שהוא פשוט האסון הכי גדול בתולדות המדינה? האיש הזה, אחראי ל1400 נרצחים ביום אחד, אונס וחטיפות של מאות כולל תינוקות, אבל הוא מדבר על הסכם אוסלו כאילו זה מכשיר את כל ההתנהלות המחדלית שהביאה לאסון הזה.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

תשמע אם יש לך מסעדה שכל מה שאתה מגיש בה זה חרא טרי שאספת מהביוב והמסעדה מלאה סועדים שמשלמים לך על זה אתה רוצה להגיד לי שתפסיק לתת להם חרא טרי ותתחיל להגיש להם פילה לוקוס תמורת אותו מחיר?
זה מה שהוא מוכר, חרא טרי, קודם כל הוא עצמו חרא (לא טרי) וכל מרכולתו היא חרא טרי מותאם לסועדים שלו.

זה כמובן אחרי שהוא הרדים את כולם ואמר שלא עוסקים "בחיפוש אשמים" (כאילו שצריך באמת לחפש), פוליטיקה לשיטתו, בזמן מלחמה. נו ביבי קלאסי, חרא טהור.
מה שהוא לא מבין שאם הוא לא יעוף טנקים יעלו לו על הבית, גם אם זה הבית של חבר שלו, ואני לא מגזים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ציטוט

ביידן - ישראל מאבדת תמיכה בגלל הפצצות חסרות הבחנה.

מישהו פה ממהר לקפל את הכלים ולחזור הביתה לפני שיסתבך בבוץ הים תיכוני או שזה עוד ציוץ תקשורתי חסר תכלית?

פורסם

אז היום סגל חזר על אוסלו, סטרוק אמרה שצריך לקצץ בפנסיה של אנשי הקבע ומילואים, סמוטריץ' מעביר כמעט מיליארד שקל לחברים שלו בשטחים.... זהו, מבחינתם הם החלו בתהליך חיסול מחדש של מדינת ישראל.  

• אהבתי 1
פורסם

כן, וכמובן שביבי לא לבד. מירי רגב מפוררת את פרויקט המטרו. בעיניה הרי לא צריך אותו. ניקח שינקנסן לאילת, ומשם נוכל לשוט לעבודה בשאטלים הימיים שהיא מתכננת.

זוכרים שלפני כמה מערכות בחירות הסיסמה של הליכוד היתה "בוחרים דווקא נתניהו"? ובכן, זו תמצית המפלגה הזו. דווקא. ובזה הם בהחלט מצטיינים.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

איך זה לא ברור לכולם שהוא פשוט האסון הכי גדול בתולדות המדינה? האיש הזה, אחראי ל1400 נרצחים ביום אחד, אונס וחטיפות של מאות כולל תינוקות, אבל הוא מדבר על הסכם אוסלו כאילו זה מכשיר את כל ההתנהלות המחדלית שהביאה לאסון הזה.

"אבל זהבה גלאון.."

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אבי וויס, עיתונאי בהווה ובכיר במשטרה לשעבר,  חושף שיש צו איסור פרסום על בגידה ב7.10. לא קשור למחאה המשפטית.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

לפני שאני מצטרף למקהלת האיחולים, ידוע של מי הכרם הזה?

האמת שחוץ מהשניות האחרונות זה לא נראה שמישהו הורס משהו, ככה עושים מסיק. גם העץ שחתכו ממנו הענפים, אני לא חקלאי אבל זה יותר נראה כמו גיזום ופחות השחת

זו תגובה של כתבת ערוץ 14 ליו"ש, מתנחלת בעצמה. שמאלנית היא לא. אפילו היא לא מכחישה, רק מצדיקה את זה בכך שבעבר יצא פיגוע קטלני מהכפר הזה (לא בדקתי אם זה נכון וגם אם כן, זה לא תירוץ טוב).

IMG_8555.jpeg

לפני 4 שעות, RK כתב:

אני פחות מתרגש מכל הסרטים של "מתנחלים הורסים בחסות צה"ל", כי צה"ל לא באמת יבוא לשמור על אנשים שסתם באים להרוס שטח פרטי של פלסטינאים. אם כבר, ההיפך. לכן בכל הכבוד ומבלי ששמענו פה את כל הסיפור, לא מרגש אותי.

גם אני פעם לא האמנתי לסיפורים האלו, אבל אחרי עשרות מקרים מתועדים שראיתי ועדויות של אנשים שאמינים עלי, הבנתי שאני עוצם עיניים.

צהל בדרך כלל לא מגיע מראש כדי לשמור על המתפרעים. הם קודם מגיעים ומתחילים את הפרובוקציות שלהם. מתחילה מהומה ואז הצבא מגיע.  ברוב המקרים החיילים לא מתעמתים עם המתנחלים אלא שומרים עליהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתור מה הבאת אותה? היא אסמכתא למשהו?אם ערוץ 14 מדווחים שיהיה יום יפה, אני לוקח מעיל ומטריה.

האנשים האלה נראים יותר עובדים בנחת מאשר מתפרעים. זה לא ברור בכלל מהסרטון שהם משחיתים כרם של פלסטיני ומאד קל לעוות את המציאות עם סרטונים. 

אני בטוח שאנשי גבעות השחיתו רכוש של פלסטינים לא פעם ולא פעמיים, רק לא שזה מה שרואים פה.

פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

ברור , רק אשם אחד למחדל 7.10.

מעבר לנלעג , חוסר היכולת להביט נכוחה שמדובר על מכלול שלם שקרס ונעלם.

האשמים הם מנהיגי המדינה ומערכת הביטחון ב 15 השנים האחרונות , כדאי להפנים זאת וכמה שיותר מהר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רק תזכיר מי עמד בראשם באותה תקופה, ובניגוד לאחרים, מסרב להכיר באחריותו?

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

האשמים הם מנהיגי המדינה ומערכת הביטחון ב 15 השנים האחרונות

כמה מנהיגים היו למדינה ב15 השנים האחרונות? כמה זמן כיהן כל אחד מהם?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

כמה מנהיגים היו למדינה ב15 השנים האחרונות? כמה זמן כיהן כל אחד מהם?

וכמה מראשי מערכת הביטחון מונו על ידי אותה הנהגה?

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, CX25GTI כתב:

ברור , רק אשם אחד למחדל 7.10.

מעבר לנלעג , חוסר היכולת להביט נכוחה שמדובר על מכלול שלם שקרס ונעלם.

האשמים הם מנהיגי המדינה ומערכת הביטחון ב 15 השנים האחרונות , כדאי להפנים זאת וכמה שיותר מהר.

הם כולם אשמים, אין שום ספק. 

אבל מי עמד בראשם 15 שנה, הוביל, מינה, הנחה, דרש, יזם, הנהיג ושאר מילים שמתארות את הראש של הדג המסריח?

• אהבתי 6

• תוכן חדש...