Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

נשאיר בצד את הפן המוסרי למרות שאני חושב שזה הדבר המוסרי שצריך לעשות

יש משפט של בן גוריון "עתידנו אינו תלוי מה יגידו הגויים אלא במה שיעשו היהודים" אם אנחנו בעד הקמת ישות טרור, מחזקים את אונרא ובעד כל מי שרוצה לחסל אותנו אני לא יכול לבוא בטענות לגרמנים, לצרפתים או לכל אחד אחר. אנחנו חפרנו לעצמנו בורות קפצנו ראש לתוכו ואז באים בטענות לגויים האנטישמים האלו

יש הרבה משפטים שהרבה אנשים אמרו. ישראל היתה תלויה בנשק מחול בימי בן גוריון בדיוק כמו היום. ולאורך השנים, מה אומרים הגויים האנטישמים הכתיב את מה שישראל יכלה לעשות, וימשיך להכתיב.

נחיה ונראה אני מניח.

אגב בן גוריון - שמעתי שהמלך ביבי קבע שבן גוריון היה חלש. פחות ופחות אני מבין איך אולמרט הפסיד להם בבית המשפט.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

מדינה שלא תרצה לקבל אותם? הם פליטים לא? חייבים לקבל אותם

כפי שראינו עם אוקראינה, יש פליטים ויש פליטים.

אבל לפני שמדברים על פליטים, הם יסגרו לישראל את הכניסה. 

לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

גם המצרים התרצו אם יציעו להם מספיק כסף.
הם ישקיעו 5$ בלהאכיל משפחה עזתית יקבלו 20$ כדי לעשות את זה ויחייכו כל הדרך אל הבנק.
יש במצרים 110 מיליון אנשים עניים ושטחים עצומים, מה זה עוד מיליון פלסטינים עניים? כלום ושום דבר בשבילם

אז שהמצרים יקחו את עזה, את כול הרצועה. ושיטהרו אותה בעצמם.

בוא נזרוק להם מיליארדים ולפחות נשמור על הגברים שלנו חיים ושלמים. אם אתה שואל אותי, עדיף. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

מי שחושב שיהיה פה הייטק אם העולם המערבי יאשים אותנו בטרנספר, חולם.

זה בדיוק הקונפליקט של מדינת ישראל - אנחנו בעצם קבלנו את הלגיטימציה הבן לאומית וההכרה בנו בהצבעה המפורסמת באו"ם על בסיס חלוקת הארץ לשתי מדינות, זה הבסיס. לא ארץ שכולה רק ליהודים. 

רק מה, ההנהגה הפלשתינאית היתה כל כך כושלת, מפולגת ושונאת (עד לרמה של נאציות ), עד שהם לא הצליחו/רצו לממש את המהלך ,  להגיד אף פעם לא היתה מדינה פלשתינאית  לפני שכבשנו את השטחים זה קצת התממות, יש סיבות טובות שלא ספחנו לתוך מדינת ישראל את השטחים ורצועת עזה וזה מעבר לנושא הדמוגרפי ואפילו שיש לנו תאבון (לפעמים גם תאבון גדול).  

מעבר לזה יש את החיים עצמם, אנחנו כל פעם מנסים לעלות ולגדול  והם מושכים אותנו כל פעם חזרה למטה לשיט שלהם ופוגעים במדינה ובאזרחים שלנו וזה לא מתקבל על הדעת כמובן ,  זה גם עובדה, זה הקונפליקט .

אנחנו בסוף מדינה קטנה עם כח מאוד מוגבל (חולשת הקוטן ), אפילו אם יש לנו עצמה ברמה מדהימה יש לנו גם מגבלות חמורים מובנים.

עכשיו כל אלה לא אומר לוותר, להתקפל להיות מדינת כאפות בטח שלא,  זה אומר שצריך ריאל פוליטיקה,  להבין  דברים שסתם מחליש את בקרדיט שלנו סתם (כמו התפרעות נערי גבעות) ולהשקיע את תשלום בקרדיט הזה במקומות מהותיים התעקשות על שליטה צבאית בעזה אולי ארוכה עד שיהיה פתרון ברור ויציב בשבילנו לטווח ארוך.

אנחנו צריכים לתת לשותפינו בעולם הערבי ללא חשש לטביעת אצבע ישראלית ישירה, כדי להכין שם תבנית אזרחית חדשה בתקווה מועילה.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, David32 כתב:

בוא נזרוק להם מיליארדים ולפחות נשמור על הגברים שלנו חיים ושלמים. אם אתה שואל אותי, עדיף. 

כשחתמנו הסכם שלום עם מצרים איזה גאון הסכים להשאיר אצלנו את עזה.
אני לא יודע אם זה היה מסיבות משיחיות או כי המצרים סירבו ומי שניהל את המשא ומתן מצידנו לא שם על זה ווטו, בכל מקרה טעות היסטורית.
קשה לי להאמין שהמצרים יסכימו לקבל את כל קן הצרעות הזה בחזרה, אבל לקבל כמה מאות אלפים שהם יבחרו תמורת הרבה כסף? אני אופטימי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

שאלה בקשר למפגינים היהודים נגד ישראל בארה״ב: זה רק נראה ככה או שנותנים להם יד חופשית לעשות הכול? לחסום כבישים לפרוץ לקפיטול, אבל לקבל יד מלטפת מהשלטונות?

למה לא מטפלים בהם כמו בטראמפיסטים? 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 54 דקות, farkash7 כתב:

חוץ מההגדרה הרשמית במה בדיוק עזה היא לא מדינה כבר 20 שנה כמעט?
אנחנו לא שם ולא שולטים שם.

קודם כל אין ספק שהם לא חובבי ציון ולא חסידי אומות העולם.

הם לא מדינה עצמאית כשכל היבוא מחוייב לעבור דרכך ואתה סוגר להם יציאה לים  ולאויר (היציאות היחידות שלא תלויות באף מדינה גובלת).

הם אוטונומיה ולא מדינה.

לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

אני לא יודע אם זה היה מסיבות משיחיות או כי המצרים סירבו ומי שניהל את המשא ומתן מצידנו לא שם על זה ווטו, בכל מקרה טעות היסטורית.
קשה לי להאמין שהמצרים יסכימו לקבל את כל קן הצרעות הזה בחזרה, אבל לקבל כמה מאות אלפים שהם יבחרו תמורת הרבה כסף? אני אופטימי.

רצועת עזה נולדה ב 48'. עד אז היתה עזה, חאן יונס וכפרים נוספים בנגב המערבי. היא אף פעם לא היתה חלק ממצרים שגבולה עם ישראל נקבע בין העותמנים לבריטים בתחילת המאה ה 20 (קו עקבה רפיח). במלחמת השחרור האיזור שנקרא רצועת עזה נשאר תחת שלטון צבאי מצרי ולא היה שטח בריבונות מצרית בדומה לשטחים ולשלטון בעזה על ידי ישראל מ 67.

בגלל זה מצרים סירבה לקבלה בהסכמי השלום כי היא פלסטינאית ולא מצרית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 39 דקות, David32 כתב:

רעיון טוב, את כל הכסף של האמריקאים אפשר להעביר להם שישחטו את עזה. 

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

הם לא מדינה עצמאית כשכל היבוא מחוייב לעבור דרכך ואתה סוגר להם יציאה לים  ולאויר (היציאות היחידות שלא תלויות באף מדינה גובלת).

הם אוטונומיה ולא מדינה.

image.png.71fcb81a3c5f585498c2a139cdf61355.png

שיתקפו את מצרים שמטילה מצור על עזה.

• אהבתי 1
פורסם

מצרים סוגרת את הגבול שלה כמו שלנו מותר לסגור את הגבול שלנו. לאף אחד אסור לסגור גבול לא שלו כמו שאנחנו עושים בים ובאויר.

יתרה מכך, גם במים הטריטוריאליים שלהם אנחנו מגבילים תנועה כראות עיננו.

פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

אני לא אופטימי בכלל בכיוון הזה.

מצרים, עם כל הגודל הפיזי והדמוגרפי שלה, מתקשה לשלוט בפינות שלה.

כבר שנים לא מעטות תקועה להם דאעשסטאן קטנה ממש קרוב לגבול שלנו.

התארחתי בסיני אצל בדואים שגרים בפזורה סביב אל-עריש

והם מספרים על פסיכים מכל העולם הערבי שמגיעים לשם במטרה אחת - להרוג ולהתעלל.

פושטים על הכפרים הבדואיים, רוצחים, שורפים, בוזזים, ואין צבא או משטרה שיטפלו בהם.

המצרים אפילו קיבלו מישראל החרגות להסכם השלום

ואישור להכניס לשם יותר צבא וח"א ממה שהוסכם, בכדי לטפל בבעייה, ולא ממש מצליחים בזה.

הם גם לא הצליחו לשלוט בכמויות האדירות של נשק שעבר דרכם לרצועה.

לדעתי, אם עזה הייתה מצרית, היינו בבעייה גדולה יותר, כי חמאס היה מלבלב שם גם תחת שלטון מצרי,

ואז היה יותר קשה לנו לטפל בזה בגלל הריבונות המצרית, אבל זה כבר באמת בגדר ספקולציות.

גם לגבי טרנספר אני לא אופטימי. העולם הערבי משמר את הפליטות הפלשתינית ולא יוותר עליה כל כך בקלות.

כנראה שהבייס המוסלמי שלהם צריך אויב ברור לכוון אליו את כל הרגשות הרעים שלהם,

ואנחנו ממלאים את התפקיד הזה עבורם בצורה מצויינת... עם כל הצער שבדבר, לא יוותרו עליו בקלות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ומה תגיד אחרי 5 שנים כשיבואו מסיני, ירדן וסוריה?
גם את לבנון תטרנספר?

תמיד יהיה לך גבול ותמיד מהגבול ינסו לפגוע בך. איפה בדיוק אתה עוצר?

בגבולות טבעיים. בלבנון זה הליטאני. אחלה גבול טבעי. במזרח זה נהר הירדן וים המלח. במערב זה הים התיכון. בדרום מערב זה בעיה, אבל אפשר לחשוב על Death Zone של כמה קילומטרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

מצרים סוגרת את הגבול שלה כמו שלנו מותר לסגור את הגבול שלנו. לאף אחד אסור לסגור גבול לא שלו כמו שאנחנו עושים בים ובאויר.

יתרה מכך, גם במים הטריטוריאליים שלהם אנחנו מגבילים תנועה כראות עיננו.

טוב תראה, הם שולחים אלינו רקטות מהאויר וצוללנים חמושים עם מטעני חבלה מהים אז מה לעשות? 

עד לא מזמן נתנו להם לעבור את הגבול היבשתי אלינו כדי לעבוד. גם זה לא נגמר בטוב.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

טוב תראה, הם שולחים אלינו רקטות מהאויר וצוללנים חמושים עם מטעני חבלה מהים אז מה לעשות? 

עד לא מזמן נתנו להם לעבור את הגבול היבשתי אלינו כדי לעבוד. גם זה לא נגמר בטוב.

להשמיד מיד את מחסני הרקטות ואמצעי הייצור עוד לפני שהם חושבים בכלל לשגר.

ואני לא רואה איך בדיוק ההתנהלות בגבולות משפיעה על היכולת שלהם לשגר.

לפני 4 דקות, garicho כתב:

בגבולות טבעיים. בלבנון זה הליטאני

היית בליטאני?

הוא ממש לא גבול טבעי. זה כמו לחצות את האילון בלי הכביש והרכבת.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

להשמיד מיד את מחסני הרקטות ואמצעי הייצור עוד לפני שהם חושבים בכלל לשגר.

חלק גדול מהייצור שלהם כנראה עבר מתחת לאדמה. הם לא מטומטמים.

מזל שסגרת להם את הים והיבשה, זה לא מה שהפך אותם לשונאים ולא מה שעודד אותם לטרור, זה רק מנע מהם לעשות טרור יותר גרוע.
הניסוי הזה שנקרא מדינת עזה (המוגבלת ביבוא אם תרצה) נכשל כשלון חרוץ. עם גבול ימי פתוח או בלי בשורה התחתונה כל המשאבים הופנו לבניית מדינת מיליציית טרור. מעבר לזה לא היה שום יעד אחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ואם זה מתחת לאדמה אנחנו לא יודעים להגיע לשם?

רבאק, הבאנו את ארכיון הגרעין מאירן אז חלאס עם תירוצים. פשוט לא רצינו כי היה לנו נוח המצב שהיה עד שהפתיעו אותנו ב 7.10 וכבר אי אפשר היה לטאטא מתחת לשטיח.

• תוכן חדש...