Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אם זה מתחת לאדמה אנחנו לא יודעים להגיע לשם?

לא. אם הם שמים מחרטה 30-40 מטר מתחת לאדמה אתה לא יודע להגיע לשם.
הנה הצבא פשט על עזה עם 3 אוגדות ועדיין לא מצאת את הבכירים למה? כי הם 40-60 מטר מתחת לאדמה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מאד לא חכם לאפשר למדינה/ אוטונומיה שנשלטת ע"י ארגון טרור שמצהיר שהוא רוצה לחסל אותך גישה בלתי מוגבלת לאויר ולים. אז יופי שיש שם גם אזרחים, אנחנו מחוייבים קודם להגן על האזרחים שלנו.

ארגוני טרור הבינו שלהיטמע באוכלוסייה אזרחית הופך אותם לבלתי מנוצחים בעידן המידע, כי כל ניסיון להילחם בהם מוצג לאנשים בצד השני של העולם שלא חוו טרור ומלחמות כמו רצח המוני של אזרחים חפים מפשע.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

יש הרבה משפטים שהרבה אנשים אמרו. ישראל היתה תלויה בנשק מחול בימי בן גוריון בדיוק כמו היום. ולאורך השנים, מה אומרים הגויים האנטישמים הכתיב את מה שישראל יכלה לעשות, וימשיך להכתיב.

נחיה ונראה אני מניח.

אני מסכים שיש גבולות גזרה והמציאות שאנחנו חיים בה בעייתית.

זה אומר שצריך לראות איך פועלים בצורה הכי טובה במציאות הנוכחית ואני לא חושב שעושים את זה.

פורסם
לפני 7 שעות, Coro כתב:

בין כל השופרות של האמריקאים שמבלבלים את הציבור , קרולין גליק מסבירה את התמונה הגדולה - מה באמת קורה בעימות החזיתי בין ממשל ביידן לישראל שממשל ביידן יוזם.

אם רוצים לקצר (אני עושה זאת מזכרון, חבל שלא סיכמתי)

אחרי 7.10 אנחנו כעם החלטנו שאין מצב שחמאס ישאר על הגדר.

רוב גדול של הפלסטינים תומכים בטבח ובהשמדת ישראל.

עם זאת, האמריקאים מתעלמים מהמציאות וממשיכים בתכנית שלהם לשתי מדינות ורוצים שפת"ח וחמאס ישלטו בעזה.

למטרה זו, הם מבצעים המון פעולות כדי למנוע מישראל לחסל סופית את חמאס, בינהם להפיל את הממשלה בזמן מלחמה.

היא מפרטת כל הפעולות של האמריקאים, כל אימרה שקרית של ביידן, כל השוואה שגויה לארה"ב אפגניסטן למשל "המלחמה עם אפגניסטן היתה טעות" (מה הקשר מלבד זה שאפגניסטן מוסלמית) , ניסיונות הסחיטה והאיומים , כל גינוי נגד  ישראל, הכל כדי להכפיש את ישראל כדי להפעיל עליה לחץ לעשות עוד ועוד ויתורים בניגוד לאינטרסים שלנו תוך חיזוק והגנה על אנשי חמאס ותוך הקרבת חיילים שלנו במטרה להשיג מדינה פלסטינית בעזה בשלטון חמאס ופת"ח.

לשמוע ולהתחרפן. זה 44 דקות. לא קל.

אתה יודע לכמה ימי מלחמה הייתה תחמושת בימ"חים?  אגלה לך סוד, להרבה, הרבה, הרבה פחות זמן מזה שאנחנו כבר עכשיו במלחמה. ואם לא אמריקאים הינו נלחמים היום עם 5.56/7.62 אם בכלל. אני לא מדבר על כל הציוד הצבאי דורש חלפים שאנחנו לא מייצרים, סוגי תחמושת שלא היו לנו בכלל וקיבלנו, תמיכה פוליטית/זכות ווטו במועצת הביטחון וכסף.

אל תהיה כמו ואטורי ושאר האפסים בממשלה ההזויה הזאת. תפנים שישראל היא לא ארה"ב, רוסיה או סין.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

יש משפט של בן גוריון "עתידנו אינו תלוי מה יגידו הגויים אלא במה שיעשו היהודים"

יש מצב שאים ב-47 הגויים לא היו תומכים בהקמת מדינת ישראל לצד מדינת פלסטין הינו עדיין מושבה בריטית.

לפני שעה, farkash7 כתב:

אני לא יודע אם זה היה מסיבות משיחיות או כי המצרים סירבו ומי שניהל את המשא ומתן מצידנו לא שם על זה ווטו, בכל מקרה טעות היסטורית.

הצענו ומצרים סירבו.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

היית בליטאני?

הוא ממש לא גבול טבעי. זה כמו לחצות את האילון בלי הכביש והרכבת.

זה הגבול הכי טבעי שיש לנו. גם אני הייתי מעדיף את הגראנד קניון. לצערי זה ביבשת אחרת.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לא. אם הם שמים מחרטה 30-40 מטר מתחת לאדמה אתה לא יודע להגיע לשם.
הנה הצבא פשט על עזה עם 3 אוגדות ועדיין לא מצאת את הבכירים למה? כי הם 40-60 מטר מתחת לאדמה.

אתה מכיר את הגיאולוגיה של עזה?

אין שם 30 40 מטר מתחת לאדמה ותאמים לי שאם היינו רוצים היינו מגיעים (ותפסיק להקשיב לאנשי צבא שלא יודעים מה זה מחרטה. הטילים שלהם זה בעיקר עבודות מסגרות ועבודות החריטה בהם זניחות).

אל תשכח שכל פעם כשאנחנו מגיבים אנחנו מחסלים אתרי ייצור, מחסנים ועמדות צבאיות אז כשאנחנו רוצים יש לנו מה לחסל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

יש מצב שאים ב-47 הגויים לא היו תומכים בהקמת מדינת ישראל לצד מדינת פלסטין הינו עדיין מושבה בריטית

לא חושב שיש מה להשוות את האו"ם ב47 למה שיש היום.

אם זה היה קורה היום אחרי התחזקות של האיסלם במערב, תוצאות ההצבעה היו שונות לגמרי.

פורסם
לפני 8 דקות, garicho כתב:

זה הגבול הכי טבעי שיש לנו. גם אני הייתי מעדיף את הגראנד קניון. לצערי זה ביבשת אחרת.

זה לא גבול טבעי אלא יותר קו על מפה. עברנו אותו ברגל ואפילו לא חדרו מים לנעליים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אין שם 30 40 מטר מתחת לאדמה

ובכל זאת לא הגענו לבכירים שלהם עדיין.

או השמדנו להם לגמרי את היכולת לשגר רקטות.

אני לא חושב שאי אפשר, רק שזה לא קשור אך ורק לגיאולוגיה. המחרטה נמצאת בסככה של בית ספר והמשגר נמצא קומה מתחת לחדר של תינוקות. 

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שיש מה להשוות את האו"ם ב47 למה שיש היום.

אם זה היה קורה היום אחרי התחזקות של האיסלם במערב, תוצאות ההצבעה היו שונות לגמרי.

אני בטח לא משווה. זה רק כדי להראות שגויים החליטו על הקמת מדינת ישראל. ואם היו מחליטים אחרת לך תדע.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

ובכל זאת לא הגענו לבכירים שלהם עדיין.

או השמדנו להם לגמרי את היכולת לשגר רקטות.

אני לא חושב שאי אפשר, רק שזה לא קשור אך ורק לגיאולוגיה. המחרטה נמצאת בסככה של בית ספר והמשגר נמצא קומה מתחת לחדר של תינוקות. 

גם לארכיון הגרעין של אירן לא הגענו עם טנקים ומשחתות. יש דרכים להגיע ולהשבית גם בבית ספר (כמו למשל פיצוץ מסתורי או איזה טיל מדוייק ב 3 בלילה). הכל שאלה של רצון, יוזמה וקצת חשיבה מקורית. השניים הראשונים קצת בעייתיים אצלנו ב 20 השנים האחרונות אבל מהשלישי לא חסר לנו.

פורסם

אני חושב שאתה מפריז קצת גם בשלישי.

יש דברים שאתה יכול לעשות פעם אחת כי אתה מנצל את ההפתעה ושלא התכוננו אליך כמו שצריך, כמו גניבת המסמכים מאיראן, אבל אתה לא יכול לעשות את זה פעמיים בחודש.

גם ליצירתיות יש גבול.

פורסם
לפני 48 דקות, mikyl כתב:

יש מצב שאים ב-47 הגויים לא היו תומכים בהקמת מדינת ישראל לצד מדינת פלסטין הינו עדיין מושבה בריטית.

התמיכה הזאת לא באה מכלום

היתה פעילות של יותר מ-50 שנה לפניה שהביאה להכרזה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

גם לארכיון הגרעין של אירן לא הגענו עם טנקים ומשחתות. יש דרכים להגיע ולהשבית גם בבית ספר (כמו למשל פיצוץ מסתורי או איזה טיל מדוייק ב 3 בלילה). הכל שאלה של רצון, יוזמה וקצת חשיבה מקורית. השניים הראשונים קצת בעייתיים אצלנו ב 20 השנים האחרונות אבל מהשלישי לא חסר לנו.

אין ספק שאפשר לעשות הכל, רק שזה נאיבי לחשוב שלהפריד בין הסרטן הזה מהאוכלוסייה האזרחית שהוא מחזיק זה עבודה פשוטה ומהירה אחרי 20 שנה שהיו להם להתבסס שם באין מפריע.

מה שעושים עכשיו, נכנסים ומטהרים, זה מה שהיה צריך לעשות מזמן כשזה היה יחסית קל. כמו שעושים עכשיו בג'נין ובשאר מקומות.

• תוכן חדש...