Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, Gosser1860 כתב:

תלוי בנקודת זמן. היתה תקופה, לא כל כך רחוקה, כשפתח תקווה ננטשה בגלל מלריה והעיר עברה פרעות של ערבים. גם מפעל החלוצים התקשה למשוך עולים ובסוף הצליחו להקים מדינה. המתנחלים מתקשים לא רק בגלל הסיכון אלא כי יש פחות צידוק (בקרב האוכלוסיה הכללית) ליישוב איו"ש.

אני לא חושב שיש סיבה להשוות את מה שהיה בימי העליות הראשונות להיום. למרות שגם זה ז'אנר אהוב על המתנחלים.

לפני 51 דקות, Gosser1860 כתב:

תושבי העוטף יטענו אחרת..

כן, ברור, חשבתי על זה גם כשכתבתי 😕

במבט כללי יותר, קישרתי כאן למחקרון מ"מערכות" שהראה איך גדר הבטחון ביו"ש ועזה די עצרו את הפיגועים בתוך ישראל. גם אם הצבא נכשל, והוא נכשל, בהגנה על הגבול כאן, אין שום דרך להסיק מזה דבר על תרומתם החיובית של ההתנחלויות לבטחון ישראל. זו לא קיימת. כתבתי כמה פעמים למה. אבל ההוכחה העיקרית והבסיסית היא שגם למעלה מ-70% מהמתנחלים מסתמכים על גדר. וכמעט 100% מסתמכים על צהל (גם נערי גבעות אינסלים עם מ16 שלא אמור להיות להם לרוב מתבכיינים על זה שהם צריכים שהצבא יגן עליהם).

לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא מפריע לך לשנוא ולהפיץ שנאה כלפי אנשים שאתה לא מכיר ומעולם לא פגשת ו"קבוצות" מדומיינות שיצרת לעצמך בראש שאין קשר בינן למציאות.

בסדר, ורוב הישראלים לא פגשו יותר מדי עזתים ועדיין יש שנאה עזה (no pun intended), נכון?

אני לא הדובר של פינדר, אני גם לא שונא מתנחלים כבני אדם. אני שונא את הקבוצה הפוליטית שהם. וגם פה, אני לא מדבר על עולים חדשים שרנדומלית הלכו לגור באריאל או קרני שומרון. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אמרו 10 ביום משך 5 ימים. ושלא מפרקים משפחות, אז אם מוציאים 3-4 תאים משפחתיים זה מתחבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שההסכם נחשף על ידי קטאר עצמה נותן לזה תוקף מאוד חזק.

אם חמאס יעשו משהו ויפגעו בהסכם, לא יהיה לאף אחד דרך להגן עליהם, חוץ מהאנטישמים של הbbc.

הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו מבחינה מלחמתית זה מטח למרכז בשעה 15:45.

יהיה כאב לא לראות תינוקות חוזרים לבית, אבל זה יהיה הסוף שלהם במיידי.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם נראה שבכלל יעמדו בהסכם. עד מחר בבוקר יכולים להתרחש המון דברים.

אנשים שכורתים ראשים ושורפים ילדים לא נחשבים לאמינים במיוחד.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסתקרנתי וזה מה שעלה בחכתי-

פקח של מס הכנסה מגיע לביקורת בבית-כנסת של תימנים,
לאחר עיון בקבלות הוא שואל את הגבאי :"אתם מדליקים נרות בבית הכנסת.נכון?"
"כן"- עונה הגבאי.
"ומה אתם עושים עם נטיפי השעוה?" - שואל הפקח
"אוספים אותם" - עונה הגבאי - "וכשמצטברים מספיק אנו שולחים אותם לחברת הנרות ומקבלים חבילת נרות בחינם".
הפקח ממשיך :"ומצות, בטח מביאים לפה בפסח......"
"כן" - עונה הגבאי - "למה אתה שואל?"
"הפירורים" - שואל הפקח - "מה אתם עושים בהם?"
עונה לו הגבאי :"אוספים ושולחים אותם לחברה,ומקבלים חבילת קמח מצה בחינם"
הפקח ממשיך ושואל :"ובריתות??? מידי פעם עושים כאן ברית מילה.נכון?"
עונה לו הגבאי :"כן".
"והעורלות" - שואל הפקח - "מה עושים בהן?"
עונה הגבאי :"אנו אוספים ושולחים אותן למס הכנסה - "ופעם בשנה הם שולחים לנו ***** כמוך
  • מצחיק 15
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שיש סיבה להשוות את מה שהיה בימי העליות הראשונות להיום. למרות שגם זה ז'אנר אהוב על המתנחלים.

חשוב לציין שאני לא חובב גדול של המתנחלים כקבוצה פוליטית ובטח לא את הקצוות האידיאולוגיים שלה. הטענה שלי לגבי מסוכנות מקום מגורים היא שזו מציאות משתנה. פתח תקווה הפכה ממקום מוכה מלריה ופרעות שאנשים נוטשים לעיר מרכזית בישראל בגלל שהיו מי שהקריבו את חייהם לעניין (הקמה, מגורים, הגנה וכו'), ואז היו מי שנלחמו כדי שהיא תיהיה בשטחי מדינת ישראל.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

כן, ברור, חשבתי על זה גם כשכתבתי 😕

במבט כללי יותר, קישרתי כאן למחקרון מ"מערכות" שהראה איך גדר הבטחון ביו"ש ועזה די עצרו את הפיגועים בתוך ישראל. גם אם הצבא נכשל, והוא נכשל, בהגנה על הגבול כאן, אין שום דרך להסיק מזה דבר על תרומתם החיובית של ההתנחלויות לבטחון ישראל. זו לא קיימת. כתבתי כמה פעמים למה. אבל ההוכחה העיקרית והבסיסית היא שגם למעלה מ-70% מהמתנחלים מסתמכים על גדר. וכמעט 100% מסתמכים על צהל (גם נערי גבעות אינסלים עם מ16 שלא אמור להיות להם לרוב מתבכיינים על זה שהם צריכים שהצבא יגן עליהם).

עם זה אני מסכים. אני לא חושב שההתנחלויות, בעיקר המרוחקות, ע"ע "קראוון על גבעה", תורמות במיוחד או בכלל לבטחון ישראל. 

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה שההסכם נחשף על ידי קטאר עצמה נותן לזה תוקף מאוד חזק.

אם חמאס יעשו משהו ויפגעו בהסכם, לא יהיה לאף אחד דרך להגן עליהם, חוץ מהאנטישמים של הbbc.

הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו מבחינה מלחמתית זה מטח למרכז בשעה 15:45.

יהיה כאב לא לראות תינוקות חוזרים לבית, אבל זה יהיה הסוף שלהם במיידי.

אתה קצת נאיבי אתה לא חושב?
הם פאקינג רצחו לך 900 אזרחים, רצחו משפחות, נשים ילדים ונערות, אנסו נשים, התעללו, חטפו תינוקות ועדיין יש להם המון אידיוטים שתומכים בהם גם במדינות מערביות.
אתה חושב שאם הם יפרו הסכם כזה או אחר זה ישנה משהו אצל מי שתומך בהם? חה חה חה.
הם גם יודעים את זה ולא חוששים. צפה לאפס מהם.

הדבר היחיד שצריך לעשות זה להיות מוכנים וללחוץ Play על הצבא. לא לגמגם ולא להתמהמה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

כתבו שהיא מחקה, אבל יש מצב שנפלתי על בדיחה..

משאיר את זה פה בשביל שיובל יוכל לצחוק עלי שאני מפיץ פייק.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דעתי האישית על ההתנחלויות:

1. הגושים הגדולים, אריאל, עציון, אדומים ועוד כמה.

לדעתי הפלשתינים חייבים להבין שהגושים האלה לא יתפנו.

מאיזשהו סדר גודל זה כבר לא יעבור שום מבחן ציבורי, וזה תהליך שמתקדם.

זו דווקא שפה שהערבים יכולים להבין: אתם יכולים לשנות גישה ולקבל חלק מהשטח,

אבל שעון הזמן פועל לרעתכם וככל שחולפות השנים יהיו פחות ופחות שטחים לשאת ולתת עליהם.

2. התנחלויות קטנות ובינוניות - אם וכאשר תתקיים אפשרות להסדר אמיתי,

שיעבור משאל עם אצלנו וגם אצלם, ההתנחלויות האלה יהיו המטבע איתו ישראל תשלם את חלקה בהסדר.

וזה דבר שהמתנחלים חייבים להבין. חלום א"י השלמה משול מבחינתי להגשמת זכות השיבה של הפלשתינים.

שתי החברות חייבות להתפכח מהחלומות האלה, ואני בספק אם זה יקרה אי פעם,

אבל בראייה היסטורית אי אפשר לשלול שינויים רעיוניים.

3. ההתנחלויות הפיראטיות נוסח נערי הגבעות וגרעינים תורניים למיניהם. 

אלה חייבות להיות מטופלות ע"י המדינה והצבא ביד קשה ונחושה,

כי הברירה האחרת היא השלמה עם קיומן של מיליציות עצמאיות ופנאטיות שלא כפופות לחוקי המדינה,

ועצם קיומן או הכשרתן בעצימת עין מחלישה את הריבונות של המדינה על השטח ולא ההיפך.

ואולי בכלל אני טועה והעתיד של המדינה תלוי דווקא בהתנחלויות?

ההתנחלות היחידה שאני מכיר ואינה מוקפת גדר היא בת עין בגוש עציון.

תושביה מתנגדים לגדר, והדרישה כן להקים סביבם גדר באה דווקא מהפלשתינים מהכפר הסמוך,

כדי למנוע מתושבי "ג'אבל אל מג'אנין" (כפי שהם מכנים את ה'בת-עיינים') לפגוע ולהתנכל להם ולרכושם.

לטענת המתנחלים זו הוכחה לכך שזו השפה המדוברת באיזור (הטורמינולוגיה...)

• אהבתי 9
פורסם
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

כתבו שהיא מחקה, אבל יש מצב שנפלתי על בדיחה..

משאיר את זה פה בשביל שיובל יוכל לצחוק עלי שאני מפיץ פייק.

בוא אני אעשה לך קורס בהבנת המצב.

לפני שעה, farkash7 כתב:

אתה קצת נאיבי אתה לא חושב?
הם פאקינג רצחו לך 900 אזרחים, רצחו משפחות, נשים ילדים ונערות, אנסו נשים, התעללו, חטפו תינוקות ועדיין יש להם המון אידיוטים שתומכים בהם גם במדינות מערביות.
אתה חושב שאם הם יפרו הסכם כזה או אחר זה ישנה משהו אצל מי שתומך בהם? חה חה חה.
הם גם יודעים את זה ולא חוששים. צפה לאפס מהם.

הדבר היחיד שצריך לעשות זה להיות מוכנים וללחוץ Play על הצבא. לא לגמגם ולא להתמהמה.

לא עניין של נאיביות.

נגיד עד היום ארצות הברית עוד דיברה על הפוגות, הסכמים וכל זה. נניח גם קטאר לחצה עליה, וכולנו יודעים שקטאר וארצות הברית חברות טובות. 

הן ערבות להסכם הזה, במיוחד קטאר. אם חמאס יפר את ההסכם, מי עוד יכול להפעיל עליך מנופי לחץ? אף אחד.

התמיכה הרלוונטית היא של הממשלות, לא של ילדים מטומטמים שלא מבינים אפילו על איזה נהר ואיזה ים הם מדברים. למעט קיצוניים פה ושם כמעט כולם איתנו. 

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

בוא אני אעשה לך קורס בהבנת המצב.

תשמע... זה פחות הזוי ופסיכי מהטענה שחיילי צהל לא אונסים פלשתיניות בגלל שהם גזענים.

או שגם זה היה פייק?

• תוכן חדש...