Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אמא ל5 שהלכה לגור עם ילדים בתוך אוכלוסיה שמהווה סיכון לה ולילדיה, בשביל לשחרר את ארץ הקודש?

זה לא בדיוק מה שכתבתי??

לא לא פינדר, אתה טועה.

שמעון הצדיק זאת שכונה בתוך ירושלים, לא גבעה נידחת בשומרון.

עכשיו גם בתוך ירושלים אסור ליהודים להתגורר?? הכל כדי לא לעצבן את הערבים? כמה תבוסתני אתה יכול להיות?

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הוא פשוט לא אוהב דתיים, לא משנה איפה הם גרים.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אסור אסור אסור לשחרר מחבלים לירושלים.

הפלסטינים קוראים למתקפת 7/10 בשם "שטפון אל-אקצה".

לשחרר בירושלים עשרות מחבלים זה פשוט ליצור חזית נוספת בתוך ישראל.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

לא לא פינדר, אתה טועה.

שמעון הצדיק זאת שכונה בתוך ירושלים, לא גבעה נידחת בשומרון.

עכשיו גם בתוך ירושלים אסור ליהודים להתגורר?? הכל כדי לא לעצבן את הערבים? כמה תבוסתני אתה יכול להיות?

ועדיין לא סתרת בכלל את מה שכתבתי.

תפריד בין שאלת הזכות לגור במקום מסוים לבין המוכנות לגור במקום מסוכן.

אין חולק על זכותם של תושבי העוטף לגור שם. אבל האם כולם מוכנים לגור שם? זו שאלה אחרת.

מי שעבר בשנים האחרונות לעוטף עשה זאת כי שיכנעו אותו ושיכנע את עצמן, שחוץ מצבע אדום פעם בחודשיים, הוא גר במקום בטוח.

מיד אחרי האירוע משפחות הודיעו שלא יחזרו לישובים וכבר נשמעו קולות על לישב שם גרעינים תורניים. למה דווקא הם יהיו מוכנים לגור במקום שאחרים מפחדים לגור בו?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

צריך להצמיד לדיווחים של פינדר תווית "מידע לא אמין" כמו בטוויטר.

מאז תחילת המלחמה הוא מדווח כמו ינון מגל.

זה פורסם לפחות בשני כלי תקשורת גדולים.

לא משהו שהמצאתי ממעמקי הטוויטר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה רק אומר שמקורות המידע שאתה מסתמך עליהם לא טובים בהרבה מערוץ 14 שאתה כל כך מזלזל בהם.

בכלל, הדיווחים של ניר דבורי הם ברמה הכי נמוכה שיש. כל דיווח של איזה ערוץ לבנוני מסריח מדווח אצלו כאמת.

בקשר למגורים - כל איזור יכול להיות מוגדר כ"מסוכן", וזה מה שאתה מסרב להבין פעם אחר פעם.

הויכוח בעבר היה על גוש קטיף - יצאת.

היום הויכוח על איו"ש, נניח תצא ותתן להם. אחר כך יטענו שהכל בגלל שמעון הצדיק. נניח שכולם יסכימו שמי שגר שם "משיחי", ונצא משם.

אחר כך, ובעצם כבר התחילו, יגידו שקיבוץ מגידו על אדמות פלסטין, מה אז? תגיד שהם גם משיחיים? 

(https://www.google.co.il/amp/s/www.makorrishon.co.il/opinion/631323/%3famp=1)

אחרי שישתלטו גם שם יגידו ששייח מוניס גם שלהם, אז יאללה תפנה את בירת ההייטק של ישראל.

צא כבר מהסרט יא פינדר המתנחלים הם לא האויבים שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

זה רק אומר שמקורות המידע שאתה מסתמך עליהם לא טובים בהרבה מערוץ 14 שאתה כל כך מזלזל בהם

הם בד״כ כן יותר טובים. בוודאות.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

בקשר למגורים - כל איזור יכול להיות מוגדר כ"מסוכן", וזה מה שאתה מסרב להבין פעם אחר פעם.

ואתה מסרב להבין את ההבדל בין ״יכול״ תיאורטי לבין מסוכן מעשית.

אני גר בשכונה שלווה ברחובות. אם היא פתאום תהפוך לשכונת פשע שמסוכן לגור בה והמדינה לא תיתן פתרון, אחפש מקום אחר.

אתה לא מבדיל בין הרמה האישית לרמה הלאומית. מבחינתי המדינה צריכה להפוך את גבול עזה וגבול הצפון למקומות בטוחים למחיה. זה ברמה הלאומית. ברמה האישית אני לא אגור שם עם המשפחה שלי כל עוד זה לא מקום בטוח.

הנה לימור סון הר מלך נציגת המתנחלים בכנסת. היא החתימה על עצומות לטובת שיפור תנאי מאסרו של רוצח שפל, אבל מתנגדת לעסקה שנועדה לשחרר תינוקות.

היא נגד שחרור אסירים שאולי בעתיד יהרגו יהודים, אבל קוראת לישוב מחדש של כל הרצועה, מה שיביא בוודאות למוות של חיילים ומתנחלים. כלומר אין לה בעיה עם מוות של חיילים ואזרחים, בשביל לשחרר אדמה קדושה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

למה דווקא הם יהיו מוכנים לגור במקום שאחרים מפחדים לגור בו?

הרבה יהודים בחו"ל אומרים את זה על ישראלים. יש הרבה סיבות למה מישהו יבחר לגור במקום שנחשב מסוכן.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

צריך להצמיד לדיווחים של פינדר תווית "מידע לא אמין" כמו בטוויטר.

מאז תחילת המלחמה הוא מדווח כמו ינון מגל.

את הטענה שמפקד פיקוד מרכז מאובטח יותר בימים האחרונים, בגלל איומים מצד מתנחלים קיצנויים, שמעתי גם הבוקר בכמה ערוצי טלויזיה.

לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

הויכוח בעבר היה על גוש קטיף - יצאת.

היום הויכוח על איו"ש, נניח תצא ותתן להם. אחר כך יטענו שהכל בגלל שמעון הצדיק. נניח שכולם יסכימו שמי שגר שם "משיחי", ונצא משם

1. אם זה קו המחשבה שלך, למה בעצם לא להיות כמו דניאלה וייס ולהציע לכבוש את כל המזרח התיכון עד פרת? מה איכפת לנו? אנחנו מעצמה, לא?

2. לא כל איזור מסוכן באותה המידה. זה לא קשור אפילו למצב עם הפלסטינאים. אנשים נורמטיבים שיש להם בחירה בדרך כלל לא ילכו לגור באיזור מוכה פשע, ויברחו מאחד כזה. זו לא ״תבוסתנות״. זו פשוט המציאות. החיים של רובינו הם לא מאבק. בטח לא כזה שבו נהמר על חיינו או חיי קרובי המשפחה שלנו. בהשוואה הפרטנית יותר, לא כל איזור הוא שטח צבאי כבוש תחת ניהול של הצבא ומנהל אזרחי. קיבוץ מגידו לא נמצא בשטח c. גם לא פתח תקווה. רוב הישראלים מבינים את זה. בגלל זה מפעל ההתנחלויות מתקשה למשוך אזרחים מישראל, למרות המחירים הנמוכים יותר, נופים פסטורליים וכו׳.

3. כפי שכתבתי לפני 10-20 עמודים, מה שמגן על ישראלים בגדול זה לא אמונה בבורא עולם, או עוד התערבבות באוכלוסיה ערבית עוינת, תוך טענות דמגוגיות על זה שאם לא נקים מאחזים ליד ג׳נין, אז לא נוכל לחיות במגידו ומה כבר ההבדל. מה שמגן עלינו זה צבא וקווי הגנה. בגלל זה גם רובם המוחלט של המתנחלים זקוקים לחומה שמפרידה בינם לבין הערבים לידם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ועדיין לא סתרת בכלל את מה שכתבתי.

תפריד בין שאלת הזכות לגור במקום מסוים לבין המוכנות לגור במקום מסוכן.

אין חולק על זכותם של תושבי העוטף לגור שם. אבל האם כולם מוכנים לגור שם? זו שאלה אחרת.

מי שעבר בשנים האחרונות לעוטף עשה זאת כי שיכנעו אותו ושיכנע את עצמן, שחוץ מצבע אדום פעם בחודשיים, הוא גר במקום בטוח.

מיד אחרי האירוע משפחות הודיעו שלא יחזרו לישובים וכבר נשמעו קולות על לישב שם גרעינים תורניים. למה דווקא הם יהיו מוכנים לגור במקום שאחרים מפחדים לגור בו?

זה פורסם לפחות בשני כלי תקשורת גדולים.

לא משהו שהמצאתי ממעמקי הטוויטר.

לשיטתך כל פעם שאיסלאם רדיקלי (או כל קבוצה אידיאולוגית) הופכים איזור למסוכן למגורים התגובה המוסרית היחידה היא בריחה המונית. מצטער, אני ממש לא יכול להסכים עם השקפת עולם כזו בזויה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, MostlyWicked כתב:

לשיטתך כל פעם שאיסלאם רדיקלי (או כל קבוצה אידיאולוגית) הופכים איזור למסוכן למגורים התגובה המוסרית היחידה היא בריחה המונית. מצטער, אני ממש לא יכול להסכים עם השקפת עולם כזו בזויה.

איפה כתבתי דבר כזה?

זה די מעייף להתווכח על דברים שכן כתבתי ואני כן עומד מאחוריהם. למה אני צריך גם להתמודד עם דיעות שמייחסים לי למרות שלא טענתי אותן?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

לא כל איזור מסוכן באותה המידה. זה לא קשור אפילו למצב עם הפלסטינאים. אנשים נורמטיבים שיש להם בחירה בדרך כלל לא ילכו לגור באיזור מוכה פשע, ויברחו מאחד כזה. זו לא ״תבוסתנות״. זו פשוט המציאות.

אתה כמובן צודק אבל בכל זאת חיים שם אנשים כמו שתמיד יהיה מי שיקנה רנו יד עשירית עם חצי מליון קילומטר. אני חושב שמי שגר במקומות האלה מרגיש די בטוח, למרות שעובדתית הוא כנראה פחות בטוח ממי שגר במשתלה בתל אביב.

כל עוד זה ישוב חוקי, אני לא חושב שיש מה לבוא בטענות למי שמעיז לגור שם. אם תושבים נםגעים, את הטענות צריך להפנות כלפי מי שאחראי לבטחון שלהם. 

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 שעות, garicho כתב:

וואלה כן, למה לא? אם אין יותר חמאס ברצועת עזה.

לאיזה קיבוץ אתה מכוון? שנידע לשמור לך משרה באחת הרפתות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...