Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן מלחמה (לא שבשגרה זה בסדר) אלוף בצה״ל צריך מאבטחים שישמרו עליו מיהודים שרוצים לפגוע בו.

אבל אל תגידו מתנחבלים, שלא יעלבו.

image.thumb.png.21b0354830bc3572ffe2c9ec4e29c75d.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, om2 כתב:

עסקאות חילופי שבויים עושים בסוף המלחמה

לא באמצע

בסוף המלחמה הזאת לא יהיה לך עם מי לעשות עסקאות. מדובר בהפוגה שמטרתה שחרור ילדים מהשבי, זה לא סוף המלחמה ואפילו לא קרוב לזה. יש לנו עוד כמה חודשים טובים של לחימה (רק בעזה). 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

תפסיקו כבר להתעסק בביבי בחיי אני מרגיש כאילו זה איזה שרשור פוליטי לאחר בחירות! אולי תשנו כותרת וזהו?!

הא רגע

האמת - זה שרשור פוליטי שלאחר בחירות. ובחירות. ובחירות. ובחירות.  ובחירות. ובחירות. ובחירות. 

אבל זה מסורבל.

גם בזה ביבי אשם. היה יכול להיות בחירות. ובחירות ובחירות. וזהו. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, sperial כתב:

גם בזה ביבי אשם. היה יכול להיות בחירות. ובחירות ובחירות. וזהו.

שאלתי אותך והתעלמת.

איך ביבי אשם בזה? - חוץ מזה שהוא קיים?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא סידר לנו כמה מערכות בחירות מיתרות?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, MiniMiz3r כתב:

בסוף המלחמה הזאת לא יהיה לך עם מי לעשות עסקאות. מדובר בהפוגה שמטרתה שחרור ילדים מהשבי, זה לא סוף המלחמה ואפילו לא קרוב לזה. יש לנו עוד כמה חודשים טובים של לחימה (רק בעזה). 

אם אתה חושב שישראל תחזור להלחם, בוא, יש לי גשר למכור לך...

פורסם
לפני 38 דקות, MiniMiz3r כתב:

קשה מאוד מאוד להאמין. איך שאני רואה את הדברים, אחרי העיסקה הזו ה-"מלחמה" תהפוך להפגזות נדלן בעיקר שיהיו בין רצף עסקאות שבסופן חמאס ישאר בשלטון בעזה בצורה כזו או אחרת.

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

איך חוץ מזה שהוא קיים ואף אחד לא רוצה לשחק איתו מסיבות מובנות.

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

בלי קשר לאם אני מסכים או לא עם העסקה המניפסט הזה שהם כתבו נראה קצת כמו "חיים בלה לה לנד".
נו בחייך "הדרישה שלנו עסקה שתשחרר את כולם בלי לפגוע בחיסול חמאס..."
טוב שלא ביקשו שסינוואר יוביל את החטופים לג'יפ צה"לי ומשם ימשיך איתם לישראל.
זה באמת עבד עליך הבליל שטויות הזה? מה אנשים עדיין קונים את הבליל שטויות של הישות שנקראת "עוצמה יהודית"?

לגבי הצדקה בינלאומית לא מבין באיזה סרט אתה חי, אין לנו הצדקה בינלאומית מזמן, בערך מהיום ה-3 למלחמה.
אם המדינה הזו לא תשכיל לסיים את כיבוש עזה ולחסל את שלטון חמאס ולא משנה מה יגידו בעולם אפשר לקפל. צריך בשביל זה לעמוד בלחץ.

שוב לא אומר אם אני מסכים עם העסקה או לא, אולי אם פתיחה של חזית בדרום עזה היינו מגיעים לעסקה טובה יותר. מה שבטוח שלא היינו משחררים את כולם במכה. החיילים לא יצאו משם בשום עסקה במהלך המבצע שכח מזה.
הם יצאו משם חיים/מתים כשתכבוש את עזה כולה.
להמר על חיילים זה דבר אחד. להמר על נשים וילדים זה דבר אחר. כל החלטה שהיו מקבלים הייתה רעה, לפחות קיבלו החלטה ולא חיכו עוד שבוע כדי לאשר את אותה עסקה שהייתה לפני שבוע.

צריך גם להבין שהשלב הבא בדרום הרצועה זה משהו גדול. לא יוכלו לעצור באמצע, לפחות עד שהמצב התייצב כמו בצפון הרצועה. כנראה שמבינים את זה ורוצים לנצל את חלון הזמן כדי להחזיר חטופים.

שוב הבחירה היא בין ברירות גרועות. מה שחשוב שקיבלו החלטה כלשהי. עכשיו צריך להתקדם ולקוות שזו הברירה הכי פחות גרועה.

קודם כל המשפט המודגש שלך די מעוות את הדברים.

אני גם לא התייחסתי לסעיף הזה.

חוץ מזה נראה אותך אחרי 5 ימים שמחזירים רק חלק מהילדים ואמאות ממשיך בלחימה אם סינוואר אומר לך "יש לי עוד כמה ילדים שמצאתי"

עוד דבר. הברירה הזאת היא הברירה הקלה שאפשר לעשות לא בהחלט הנכונה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

לא.

או שאתה מצפה לערוך בחירות ואז שמישהו יקבל החלטה בניגוד לרצון הבוחר?

Just now, עדי-אל כתב:

קודם כל המשפט המודגש שלך די מעוות את הדברים.

אני גם לא התייחסתי לסעיף הזה.

חוץ מזה נראה אותך אחרי 5 ימים שמחזירים רק חלק מהילדים ואמאות ממשיך בלחימה אם סינוואר אומר לך "יש לי עוד כמה ילדים שמצאתי"

עוד דבר. הברירה הזאת היא הברירה הקלה שאפשר לעשות לא בהחלט הנכונה.

כמה זמן הוא יוכל למשוך?

פורסם

מהו "רצון הבוחר"?

נתניהו סידר לעצמו קואליציות וכל פעם פרק אותן בתקווה לקבל עוד מושב בכנסת. וכל סיבוב כזה עלה לנו כמה מיליארדי שקלים. 

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

אז עושים הפוגה של יומיים בשביל לקבל אותם וביום השלישי מורידים את סינווארבטענה שהוא לא יודע לחפש טוב. הבא אחריו כבר ימצא את כל הילדים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

לא הייתי כ”כ נחרץ, חמאס ינצל את ההפוגה להביא צוותי עיתונות זרים הוא יעשה להם הצגה על כמה העזתים מסכנים..

אנחנו נקבל תקשורת הרבה יותר אנטי ישראלית, שבתורה תשפיע על מקבלי ההחלטות בארה”ב ובאירופה, שישפיעו על ביבי... והנה הסוף.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

נתניהו סידר לעצמו קואליציות וכל פעם פרק אותן בתקווה לקבל עוד מושב בכנסת. וכל סיבוב כזה עלה לנו כמה מיליארדי שקלים. 

לא, הוא לא הצליח לסדר לעצמו, או עבד על גנץ, כי הוא *קקה*. וזה, מה לעשות, התכונה שלו. 

אחרי שהוא *קקה* ואף אחד לא רוצה לשחק איתו, זאת לא אשמתו שעדיין בוחרים בו מספיק כדי שהוא יהיה שחקן מרכזי אבל לא מספיק כדי שהוא יוכל להעמיד קואליציה נורמלית עם אנשים שמוכנים לעבוד עם *קקה* כמוהו.

אני בטוח שהוא היה שמח עם כולם היו נופלים שוב ושוב לשטיקים שלו ואז הוא לא היה צריך ללכת שוב לבחירות.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 22 דקות, garicho כתב:

אם אתה חושב שישראל תחזור להלחם, בוא, יש לי גשר למכור לך...

נשמע שחודש וחצי אחרי אתה עדיין לא מבין שהמציאות השתנתה. הלחימה בעזה תמשך עוד מספר חודשים אלא אם כן תהיה כניעה מוחלטת של החמאס לפני, מה שלא סביר.

אבל אתה מוזמן להאמין למה שאתה רוצה. 

לפני 25 דקות, Nemesis כתב:

חמאס ישאר בשלטון בעזה בצורה כזו או אחרת.

אין שום תרחיש כזה

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...