Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אם ככה זה יגמר - הפסדנו לחלוטין.

זה יהיה פספוס היסטורי.

מה שמרגיע אותי זה שאנחנו מתעסקים עם חמורים, שכמו שיצאו מתוכנית הקרב שלהם ככה הם יפרו את הפסקת האש, ובפעם הבאה אף גורם ביטחוני לא יוכל להמליץ על עסקה.

הפסדנו את המלחמה לחלוטין ב-7 לאוקטובר, ברגע שחמאס תקפו וגילו שהכל פתוח ופרוץ לחלוטין. ברגע שזה קרה והבינו ״שהיהוד לא מג׳נון יותר״ זה שינה את הפסיכולוגיה הערבית.

חיזבאללה הולכים להמשיך לנהל מלחמת גרילה על קו הגבול. החותים ימשיכו לשגר דברים על ישראל ויאיימו על השייט לישראל. והפלסטינים + הערבים בישראל יפעלו יותר ויותר עד שלא ניתן יהיה להמשיך לחיות בישראל. ישראל שאנחנו הכרנו החזיקה מעמד 75 שנה. לא רע, אבל לא מדהים. ציפיתי ליותר.

Just now, פינדר כתב:

מה מונע מאיתנו להפר הפסקת אש, כמו שהם הפרו לפני חודש וחצי?

שיתנו להם הפסקת אש גם של חודש, עד שיחזירו את כל החטופים, כולל חתימה על הפסקת אש קבועה ומזוודות של כסף.

יום אחרי שהחטוף האחרון משוחרר נכנסים חזרה ומסיימים את העבודה. האמריקאים יאלצו לזרום עם זה.

גם אני וגם אתה יודעים שזה לא יקרה בחיים. למלחמות ולצבאות יש אינרציה. 

הדבר היחיד שישראל הייתה צריכה להכריז זה שהיא לא מוכנה להסתפק בפחות מ-unconditional surrender של החמאס. לא ״חיסול חמאס״. לא ״החזרת החטופים״. עד שזה לא קורה המלחמה לא מפסיקה. כל השאר זה פירוטכניקה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

מה מונע מאיתנו להפר הפסקת אש, כמו שהם הפרו לפני חודש וחצי?

שיתנו להם הפסקת אש גם של חודש, עד שיחזירו את כל החטופים, כולל חתימה על הפסקת אש קבועה ומזוודות של כסף.

יום אחרי שהחטוף האחרון משוחרר נכנסים חזרה ומסיימים את העבודה. האמריקאים יאלצו לזרום עם זה.

זה לא יקרה בחיים, בטח שלא תחת הממשלה הנוכחית. הרבה יותר קל להמשיך מלחמה קיימת מבחינת הלגיטימציה הבינלאומית מאשר להתחיל מחדש מיוזמתנו מלחמה שכבר נפסקה. וגם תהיה בטוח שחמאס ישפר עמדות.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם

עשרות שנים הם למדו את ישראל. מה עובד ומה לא. מה הנקודות החוזקה והחולשה של החברה שלנו. כמו שנאמר, לא אכפת להם מהרוגים/נזק. שילוב של פאנטיות דתית ופטאליזם זה שילוב בעייתי מאוד. ישראל יודעת מה יעבוד מולם - אובדן אדמה (וגירוש הערבים מאותן אדמות), אבל ישראל לא תעשה את זה. 

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Nemesis כתב:

חמאס הולך ללמד אותנו שיעור בסלמי שטרם ראינו כמותו. 

כל שבוע הם ישחררו 2 חטופים בתמורה להפסקת אש לשבוע

וככה הכל יתמסמס

אחרי שחרור 50 החטופים הלחץ לשחרר עוד רק יגדל.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, garicho כתב:

חיזבאללה הולכים להמשיך לנהל מלחמת גרילה על קו הגבול. החותים ימשיכו לשגר דברים על ישראל ויאיימו על השייט לישראל. והפלסטינים + הערבים בישראל יפעלו יותר ויותר עד שלא ניתן יהיה להמשיך לחיות בישראל. ישראל שאנחנו הכרנו החזיקה מעמד 75 שנה. לא רע, אבל לא מדהים. ציפיתי ליותר.

זה יכול להיות גם הפוך. דווקא בכל הקשור לחיזבאללה המערכה הזו מבהירה שהוא לא חמאס ובניגוד לחמאס כן אכפת לו במידה מסוימת מלבנון. לגבי השאר, שום דבר עוד לא נגמר וכל נושא השייט הוא באמת נושא בינלאומי. אין בעולם עודף של ספינות להובלת רכבים ויש מספר כאלו בבעלות ישראלית כזו או אחרת, זה בסוף כבר להכניס את הסינים למשוואה וזה לא משהו שאיראן תאפשר לחותים לבצע. אתה חושב שמשלוח כזה של רכבים מסין היה נעצר? 

פורסם
לפני 10 דקות, MostlyWicked כתב:

זה לא יקרה בחיים, בטח שלא תחת הממשלה הנוכחית. הרבה יותר קל להמשיך מלחמה קיימת מבחינת הלגיטימציה הבינלאומית מאשר להתחיל מחדש מיוזמתנו מלחמה שכבר נפסקה. וגם תהיה בטוח שחמאס ישפר עמדות.

אין פה פתרון מושלם.

אז הממשלה הבאה תחכה לתירוץ הראשון ותיכנס אול אין.

לא משנה כמה ישפרו עמדות, ברגע שאין להם חטופים הם גמורים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, Nemesis כתב:

בגלל זה העסקה גרועה, הרי מי לא ירצה לשחרר עוד תמורת עוד יום של הפוגה? מישהו חושב שחמאס לא ישחרר כל יום סרטונים של חטופים מתחננים לעוד יום של הפוגה כדי שהם אלו שישתחררו מחר? זה להערכתי מה שיעצור לחלוטין את המבצע, אין לי ספק בכך. מקווה להיות מופתע לטובה בנחיצות של הדרג המדיני להשלים את המשימה, אבל מה שלא נעשה בשבועות הראשונים כנראה שכבר לא ייעשה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אז הממשלה הבאה תחכה לתירוץ הראשון ותיכנס אול אין.

לא משנה כמה ישפרו עמדות, ברגע שאין להם חטופים הם גמורים.

אם מה שבאמת עוצר את ישראל מלגמור את זה פעם אחת ולתמיד זה 240 אנשים. אז.

אבל זה לא, כולנו מבינים שזה לא. גם אתה מבין שזה לא. להיכנס אול אין זה חרטא. ולחטוף אזרחים ישראלים הם יודעים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, garicho כתב:

הפסדנו את המלחמה לחלוטין ב-7 לאוקטובר, ברגע שחמאס תקפו וגילו שהכל פתוח ופרוץ לחלוטין. ברגע שזה קרה והבינו ״שהיהוד לא מג׳נון יותר״ זה שינה את הפסיכולוגיה הערבית.

קפוץ להום סנטר תקנה צבע לבן כי אתה רואה רק שחור בעיניים.

מלחמה מסכמים בסוף. ה7.10 היה מכה, האירוע הקשה בתולדות המדינה. 

אבל כמו שהפכת את מלחמת יום כיפור לניצחון, אתה יכול גם פה. 

אם כבר, מה שהם גילו זה שה"יהוד מג'נון" אחושילינג. מחברה במשבר הגעת ל140 אחוז גיוס למילואים תוך יום, חיסלת כבר סביבות 16-17 אלף פלסטינאים, ואתה רק באמצע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אם מה שבאמת עוצר את ישראל מלגמור את זה פעם אחת ולתמיד זה 240 אנשים. אז.

אבל זה לא, כולנו מבינים שזה לא. גם אתה מבין שזה לא. להיכנס אול אין זה חרטא. ולחטוף אזרחים ישראלים הם יודעים.

אני לא מסכים עם זה.

עד היום היתה קונספציה של הפסקות אש וניהול הסכסוך. זה נגמר. את החמאס אפשר לחסל, עם חטופים או בלי חטופים. לדעתי עדיף בלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

קפוץ להום סנטר תקנה צבע לבן כי אתה רואה רק שחור בעיניים.

מלחמה מסכמים בסוף. ה7.10 היה מכה, האירוע הקשה בתולדות המדינה. 

אבל כמו שהפכת את מלחמת יום כיפור לניצחון, אתה יכול גם פה. 

אם כבר, מה שהם גילו זה שה"יהוד מג'נון" אחושילינג. מחברה במשבר הגעת ל140 אחוז גיוס למילואים תוך יום, חיסלת כבר סביבות 16-17 אלף פלסטינאים, ואתה רק באמצע.

אל תשכח שהגעת לבית החולים שיפא המהולל בלב עזה וערכת בו חיפוש, הגעת לפרלמנט, הגעת לבית המשפט העליון, כל זה אחרי שחמאס פמפם שנים שכל חייל שיכנס רגלית לעזה גם ייקבר שם.

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

אל תשכח שהגעת לבית החולים שיפא המהולל בלב עזה וערכת בו חיפוש, הגעת לפרלמנט, הגעת לבית המשפט העליון, כל זה אחרי שחמאס פמפם שנים שכל חייל שיכנס רגלית לעזה גם ייקבר שם.

בול.

פירקת להם את המבצר בשבוע, רועדות להם הביצים.

פורסם
לפני 22 דקות, Nemesis כתב:

לפני 18 דקות, avi 1234 כתב:

כל שבוע הם ישחררו 2 חטופים בתמורה להפסקת אש לשבוע

וככה הכל יתמסמס

אחרי שחרור 50 החטופים הלחץ לשחרר עוד רק יגדל.

לפני 5 דקות, Supertigre כתב:

בגלל זה העסקה גרועה, הרי מי לא ירצה לשחרר עוד תמורת עוד יום של הפוגה? מישהו חושב שחמאס לא ישחרר כל יום סרטונים של חטופים מתחננים לעוד יום של הפוגה כדי שהם אלו שישתחררו מחר? זה להערכתי מה שיעצור לחלוטין את המבצע, אין לי ספק בכך. מקווה להיות מופתע לטובה בנחיצות של הדרג המדיני להשלים את המשימה, אבל מה שלא נעשה בשבועות הראשונים כנראה שכבר לא ייעשה. 

לא היה לי כח לצטט עוד מהעמודים הקודמים.

תיראו מופתעים היחידים שמודיעים שמתנגדים לעסקה הם סמוטריץ' ובן גביר.

לי נראה שהם צודקים, אנחנו להוטים לעסקה בכל מחיר וחמאס ימצוץ לנו את הנשמה עם זה.

שום קו אדום של ביבי לא יעזור אם יופץ סרטון של ילד בוכה מאושר לאחר שהודיעו לו שהוא מחר משתחרר ואז בעצם לא, אני רוצה לראות את הגיבור שיורה על חידוש הלחימה במצב כזה. 

הם לבנתיים החידים שלא שבויים בקונספציה. 

(בזמן האחרון משום מה מצאתי את עצמי מסביר יותר מדאי את הצינות הדתית אני בכלל חרדי שמצביע ש"ס)

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני לא מסכים עם זה.

עד היום היתה קונספציה של הפסקות אש וניהול הסכסוך. זה נגמר. את החמאס אפשר לחסל, עם חטופים או בלי חטופים. לדעתי עדיף בלי.

בחמאס לא מטומטמים

והם בחיים לא ישחררו את כל החטופים לפני תום המבצע/מלחמה.

הם סה"כ משחררים את הקלפים שצורבים להם 'בלגיטימציה'.

תאמין לי שאם סחטו אותנו רגשית עם חייל/גבר/בודד, עם כמות החיילות שנמצאות אצלו הוא יבשל אותנו על אש נמוכה שנים ארוכות. 

• תוכן חדש...