Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, קורן בן אשר כתב:

לכל מי שלא הבין.

1. נתניהו רימה אותנו שוב.
2. הלחימה תיעצר, ולא רק בגלל האמריקאים, אלא גם ואולי בעיקר בגלל הסנטימנט הציבורי שיהיה אחרי שישוחררו ~50 החטופים הראשונים.
3. נתניהו בחוכמתו האינסופית קלע אותנו עם העסקה הזו למצב הכי גרוע שיכול להיות. ניתוח מפוכח של כל האפשרויות מראה כי היה עדיף מלכתחילה לעצור את הלחימה בימים הראשונים לפני הכניסה הקרקעית, וללכת על עסקה שתשחרר את כל החטופים והשבויים שלנו.

4. עצם האיומים של נתניהו בשידור חי על ראשי חמאס, מבלי שהדבר ישפיע כהוא זה על ביצוע העסקה, רומז שמדובר במס שפתיים לקהל הישראלי, ואני מסיק שניתנו ערבויות לראשי חמאס שלא תיפול שערה משערות ראשם.
5. יהיה הסדר כפוי של האמריקאים, בתמיכת סעודיה, המפרציות, מצרים, ירדן, למתכונת כלשהי של מדינה פלשתינית מפורזת. זה כחלק מהתוכנית הגדולה של הציר הפרו-מערבי. המחיר כבר נקבע כשהאמריקאים רצו לפה בטירוף בשעות הראשונות של המלחמה. חלום ארץ ישראל השלמה של המתנחלים ייאלץ להתקפל במידה מסויימת. גם הפלשתינים ישלמו מחיר מסויים ביחס לשאיפות שלהם. והחמאס, בין שישאר ברצועה או שיגורש משם, ישאר בתודעה כמי שהביא את המדינה הפלשתינית. כל זה דומה מאוד למה שהיה לפני חמישים שנה - המצרים פתחו במלחמה כדי להניע תהליך מדיני, נוצחו טקטית אבל ניצחו אסטרגית, וקיבלו כל מה שרצו.

6. הדיל כנראה כולל פרס ניחומים לנתניהו בדמות חתימה על ההסדרים החדשים, ולאחר מכן פרישה מרצון מהחיים הפוליטיים.

אני דווקא התרשמתי שהאינטרס שלו למרוח את המערכה כי בסופה הוא הולך הביתה, לכאורה (אני לא מאמין בזה אבל נראה). 

לדעתי מיטוט החמאס זה בערך הסיכוי היחיד שלו לגרוף חזרה קולות מהימין שלא מכור אליו, אבל חווה איתו משבר במלחמה הנוכחית. 

נראה. 

אם נשאיר את החמאס חי ושולט בעזה, זו בכייה לדורות ומי שיחליט דבר כזה יפגע פגיעה אנושה בביטחון של המדינה. אני מקווה בכל ליבי שזה לא יקרה. כל אוייבינו מסתכלים עלינו. 

איימנו כהוגן על כל הסביבה. 

זו באמת מלחמה שאסור לוותר על היעדים שלה, אחרת התבוסה היא סכנה משמעותית. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אין שחרור חטופים - חוזרים ללחימה. אין פה אפשרות אחרת.

אם צהל לא ממשיך לכבוש את עזה היום בלילה אנחנו גמורים.

אין, זה לא אמיתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלוואי שעל החירטוטים האלה של חמאס בעוד רבע שעה חאן יונס תהפוך לאפר אבל לא אתפלא אם הרופס הזה יתן להם כל מה שהם רוצים ואפילו יותר. ממנו אני מצפה לתגובה הכי גרועה שיש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא אופטימי ולא חושב שיש לנו יכולת אמיתית למוטט את החמאס. השאלה מה יקרה בכל שלב שבו הלחימה תעצר. אני חושב שצריך להתחיל להתרגל לרעיון של ישות פלסטינית עצמאית מפורזת, בעזה ויו"ש. באמת מתקשה לראות איך הסיפור הזה נגמר אחרת. אלא אם הלחימה תעצר עכשיו באמת, והחמאס פשוט ימשיך לשלוט ברצועה.

חייב להגיד, עם כל הצער והציניות, שאני גם לא בטוח מה האינטרס של ביבי פה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הלוואי והיינו יכולים לשכור את שירותיהם של פוטין/ארדואן/חמינאי או אפילו את בשאר אל אסד כדי שנוכל לסיים כמו שצריך את הביזיון הזה.

תגידו, אין דיפלומת דיקטטור שאפשר לשכור לתקופה כמו השכרת איש מקצוע עם תעודת מנהל מוסך?

• מצחיק 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לישראל יש יכולת למוטט את חמאס כארגון, כרעיון זה כבר סיפור אחר שלא בהכרח קשור למלחמה.

כמו שרשמתי כמה עמודים קודם, ברגע שישראל הסירה את המצור ההומנטירי זה הרגע שנפתחה הדלת להפסקת אש, מה שתוביל להפסקת המלחמה.

פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא אופטימי ולא חושב שיש לנו יכולת אמיתית למוטט את החמאס. השאלה מה יקרה בכל שלב שבו הלחימה תעצר. אני חושב שצריך להתחיל להתרגל לרעיון של ישות פלסטינית עצמאית מפורזת, בעזה ויו"ש. באמת מתקשה לראות איך הסיפור הזה נגמר אחרת. אלא אם הלחימה תעצר עכשיו באמת, והחמאס פשוט ימשיך לשלוט ברצועה.

חייב להגיד, עם כל הצער והציניות, שאני גם לא בטוח מה האינטרס של ביבי פה.

כארגון אתה יכול. הם לא קרובים לעוצמה שלך.

אין לך שום בעיה לתמרן ולכבוש את עזה בשבועיים, הסיבה היחידה שזה לוקח זמן זה כי רוצים למזער נפגעים שלא קשורים בצורה ישירה לחמאס (בצורה עקיפה כולם שם תומכי טרור).

• אהבתי 4
פורסם

אם מלחמה הזו נגמרה עכשיו אז בפעם הבא כל מי נמצא בתוך ישראל יחיה תחת איום שחיטה נוסח 7.10,, אני , אתם שמגיבים פה , כל אזרח ישראל. אם אני מבין את זה וגם אנשי צבא מן הסתם מבינים את זה. לא מאמין שהם יוותרו לביבי ויפסיקו את הכל פה. רוצה להיות אופטימי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לך שום בעיה לתמרן ולכבוש את עזה בשבועיים, הסיבה היחידה שזה לוקח זמן זה כי רוצים למזער נפגעים שלא קשורים בצורה ישירה לחמאס (בצורה עקיפה כולם שם תומכי טרור).

כל הזמן מספרים לנו ש"אי אפשר". כל עוד האמריקאים תומכים (בצורה גלויה או סמויה), אפשר. אם לא מנסים, אז בטח ש"אי אפשר".

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

יש לפחות דד ליין לפי הפרסומים ברשת עד 12 בלילה. אם לא מגיעים החטופים, ב12 חוזרים לתקוף.

נראה מה יהיה. מקווה לטוב..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

כמדינה אין לנו יכולת לפעול עצמאית בעזה או אף מקום אחר, בלי האישור של אמריקה. אם הם יגידו שהמלחמה לא ממשיכה אחרי העסקה, היא לא תמשיך. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בקיצור, חמאס מראים לביבי מאיפה משתין הדג. הם ישחררו אותם ב 23:30 אחרי שיוציאו לנו את המיץ. את האספקה הם כבר קיבלו.

בסבב הבא הם שוב ימתחו את החבל.

אני כבר יודע מה יקרה לאחר 4 ימי הפסקת אש. מי יתחנן להפסקת אש ומי יעשה משחקים.

לפני 22 דקות, DareDevil כתב:

יש לפחות דד ליין לפי הפרסומים ברשת עד 12 בלילה. אם לא מגיעים החטופים, ב12 חוזרים לתקוף.

נראה מה יהיה. מקווה לטוב..

ישראל לא תתקוף. חבל על הזמן. לא השתגענו אחרי ה 7/10 ולא נשתגע גם עכשיו שעושים מאיתנו צחוק.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

כמדינה אין לנו יכולת לפעול עצמאית בעזה או אף מקום אחר, בלי האישור של אמריקה. אם הם יגידו שהמלחמה לא ממשיכה אחרי העסקה, היא לא תמשיך. 

ארצות הברית, קטאר, ומצרים נתנו ערבויות לעסקה הזאת, מי מהם יוכל לעצור אותך אחרי המשחקים האלה? למי מהם בכלל תהיה מילה?

ומערכת יחסים הולכת לשני כיוונים, אנחנו צריכים את ארצות הברית אבל גם הם נהנים מהיחסים איתנו. מטוסי התחמושת ימשיכו להגיע אתה יכול להיות רגוע.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...