Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מחודש ניסיתי להיזכר למה התאריך הזה מוכר לי, עד שגיגלתי עליו ונזכרתי שב7.10.2000 אירעה החטיפה בהר דב, של שני חיילי ההנדסה ונהג הבטש"ית 😥

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

אז מה אומרים? הפוגה ל-4 ימים, הפוגה ליותר זמן מזה (לחץ + "מצאנו עוד חטופים"), או שזה סוף המלחמה בפועל? ואם זה הסוף, איך העם יגיב, כשאחרי כל ההבטחות חמאס לא מוטט או אפילו קרוב לכך?

לחמאס אין שום אינטרס להמשיך את המלחמה ולכן הוא יעשה כל מה שהוא יכול עם החטופים כדי למשוך זמן עד לכפייה של הפסקת אש מלאה. בשלב זה, ארה"ב עדיין איתנו כך שכל השאר חסר משמעות וצריך להודות שגם העולם קצת התעייף מעזה-ישראל, כלומר יש עוד חדשות בעולם. נקווה לטוב, סינוואר ודף על החבל, כך גם שאר החמאסניקים הפזורים בעולם, וכמובן החזרת כל החטופים (וגופות החיילים, יש לא מעט כאלו גם). 

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

סוף המלחמה. יהיו דיונים על עיסקה נוספת תוך כדי הפצצות נדל"ן ולאחר שנקבל את מי שנקבל תחתם "הודנה" עד שימאס לסינוואר ונתחיל סבב ב'.

איך העם יגיב? אין אלטרנטיבה לביבי. אם ביבי לא ניצח את חמאס אף אחד לא יכול. למי נצביע? לחלול?

( נכתב כמובן בציניות - אני מאוד מקווה שהעם יבוא איתו חשבון)

image.thumb.png.e969a8a8df54e26f06fee883390c1f3f.png

מעניין. בטח ראש הממשלה פוטר את עצמו מהחוק. בסוף יתגלה שהוא המדליף הסידרתי.

כל משרת ציבור בכיר/במגע עם מידע מסווג צריך לעבור בדיקות תקופתיות.

זה לא הגיוני שדיונים מסווגים מודלפים תוך שעתיים, או עדויות בחקירות משטרה. ביזיון.

פורסם (נערך)

לכל מי שלא הבין.

1. נתניהו רימה אותנו שוב.
2. הלחימה תיעצר, ולא רק בגלל האמריקאים, אלא גם ואולי בעיקר בגלל הסנטימנט הציבורי שיהיה אחרי שישוחררו ~50 החטופים הראשונים.
3. נתניהו בחוכמתו האינסופית קלע אותנו עם העסקה הזו למצב הכי גרוע שיכול להיות. ניתוח מפוכח של כל האפשרויות מראה כי היה עדיף מלכתחילה לעצור את הלחימה בימים הראשונים לפני הכניסה הקרקעית, וללכת על עסקה שתשחרר את כל החטופים והשבויים שלנו.

4. עצם האיומים של נתניהו בשידור חי על ראשי חמאס, מבלי שהדבר ישפיע כהוא זה על ביצוע העסקה, רומז שמדובר במס שפתיים לקהל הישראלי, ואני מסיק שניתנו ערבויות לראשי חמאס שלא תיפול שערה משערות ראשם.
5. יהיה הסדר כפוי של האמריקאים, בתמיכת סעודיה, המפרציות, מצרים, ירדן, למתכונת כלשהי של מדינה פלשתינית מפורזת. זה כחלק מהתוכנית הגדולה של הציר הפרו-מערבי. המחיר כבר נקבע כשהאמריקאים רצו לפה בטירוף בשעות הראשונות של המלחמה. חלום ארץ ישראל השלמה של המתנחלים ייאלץ להתקפל במידה מסויימת. גם הפלשתינים ישלמו מחיר מסויים ביחס לשאיפות שלהם. והחמאס, בין שישאר ברצועה או שיגורש משם, ישאר בתודעה כמי שהביא את המדינה הפלשתינית. כל זה דומה מאוד למה שהיה לפני חמישים שנה - המצרים פתחו במלחמה כדי להניע תהליך מדיני, נוצחו טקטית אבל ניצחו אסטרגית, וקיבלו כל מה שרצו.

6. הדיל כנראה כולל פרס ניחומים לנתניהו בדמות חתימה על ההסדרים החדשים, ולאחר מכן פרישה מרצון מהחיים הפוליטיים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 4

חזיר דיזל

פורסם

כל מילה בסלע. ביבי שוב תמרן את כולם.

אנשים עוד חיים בהזיות שאחרי הפסקת האש נחזור למלחמה כפי שהיה לפני הפסקת האש.

אנשים אומרים לי איך אפשר לחזור לחיות פה אם לא נמוטט את שלטון חמאס. התשובה שלי - תמיד היו לנו איומים ותמיד יהיו לנו אבל אין לנו מדינה אחרת ולכן נתרגל למציאות שיש אויב שאולי יותר חלש מאיתנו צבאית אבל הוא לא יוותר בקלות. אין לנו מנהיגים מספיק אמיצים לעשות מהלכים אמיצים. התרגלנו לסחורה ירודה מההנהגה שלנו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

חיים בהזיות שאחרי הפסקת האש נחזור למלחמה כפי שהיה לפני הפסקת האש.

מה עם שאר החטופים?

לא נראה לי שנקבל אותם 'חינם'

ולא מסתדר לי שהם יישארו שם וישראל לא תילחם עליהם.

פורסם
לפני 1 דקה, BoazB11 כתב:

מה עם שאר החטופים?

בשביל זה יהיו ימי "הפסקת אש".

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, asix כתב:

אנשים אומרים לי איך אפשר לחזור לחיות פה אם לא נמוטט את שלטון חמאס. התשובה שלי - תמיד היו לנו איומים ותמיד יהיו לנו אבל אין לנו מדינה אחרת ולכן נתרגל למציאות שיש אויב שאולי יותר חלש מאיתנו צבאית אבל הוא נחוש יותר ( לצערי), תחמן יותר ( גם זה לצערי) עם הסברה טובה יותר ( כמובן שלצערי) ועם מנהיגים שמוכנים ללכת עד הסוף. שוב גילינו שלא סיימנו את העבודה.

נראה איזה סוג של הסדר יהיה. זה אפשרי כתלות במה שייקרה. ובמקביל יהיה צורך לנער מהיסוד את כל תפיסת הגנת הגבולות. לצערי נראה שאין יותר התכנות ליישובים צמודי גדר, עד שאין שלום איזורי כולל. לחרוש את כל השדות והמטעים ולייצר איזור חיץ של קילומטר עם תעלות, מוקשים, תלתליות, עוד תעלות, עוד מוקשים, עוד תלתליות ועוד קצת מוקשים לקינוח. וקו מוצבים שני, וכוחות עתודה ניידים שנמצאים לא הרחק מאחורה. הדרך להשיג את זה היא ע"י קירוב שטחי אימונים לאזור הגבול - ואז הצבא נמצא שם כל הזמן בהגדרה. כמו המצב ברמת הגולן. הפיקוד הצה"לי יצטרך לחזור לבי"ס יסודי של המקצוע הצבאי. אולי כדאי להוציא את יצחק שדה, יגאל אלון ודיין מקברם. לזרוק את הקצינים הכושלים, לקחת את הבחורות (תצפיתניות, קב"ריות, לוחמות חי"ר, שיריונריות) שתיפקדו לעילא, ולתת להן דרגות. הן לפחות עשו את העבודה שלהן כמו שצריך.

לפני 12 דקות, BoazB11 כתב:

מה עם שאר החטופים?

הסנטימנט הציבורי לא יאפשר השארתם שם וחידוש הלחימה. ולכן העסקה הזו, מוכרים אותה בתור "חמישים חטופים והמשך הלחימה", אבל בפועל זה כולם תמורת כולם בתשלומים. מה שאולי היה אפשר לבצע לפני חודש וחצי, בלי לתת לחמאס את התענוג להגיד "נלחמתם נגדנו חודש וחצי ולא השגתם כלום".

לפני 19 דקות, asix כתב:

ביבי שוב תמרן את כולם.

ביבי הנוכל יכול לנכול רק מי שמדבר עברית, ורוצה להיות מתומרן. ביבי לא יכול לנכול ערבים, ובטח שלא לנכול פרסים, שהם אלופי העולם בנוכלות. להערכתי הוא מבין שהוא ממולכד מכל הכיוונים, ולכן הוא גמור, ויפרוש בקרוב. את המכה הסופית נתן לו סינואר, מכת מוות כמו בסרטים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 26 דקות, קורן בן אשר כתב:

לכל מי שלא הבין.

1. נתניהו רימה אותנו שוב.
2. הלחימה תיעצר, ולא רק בגלל האמריקאים, אלא גם ואולי בעיקר בגלל הסנטימנט הציבורי שיהיה אחרי שישוחררו ~50 החטופים הראשונים.
3. נתניהו בחוכמתו האינסופית קלע אותנו עם העסקה הזו למצב הכי גרוע שיכול להיות. ניתוח מפוכח של כל האפשרויות מראה כי היה עדיף מלכתחילה לעצור את הלחימה בימים הראשונים לפני הכניסה הקרקעית, וללכת על עסקה שתשחרר את כל החטופים והשבויים שלנו.

4. עצם האיומים של נתניהו בשידור חי על ראשי חמאס, מבלי שהדבר ישפיע כהוא זה על ביצוע העסקה, רומז שמדובר במס שפתיים לקהל הישראלי, ואני מסיק שניתנו ערבויות לראשי חמאס שלא תיפול שערה משערות ראשם.
5. יהיה הסדר כפוי של האמריקאים, בתמיכת סעודיה, המפרציות, מצרים, ירדן, למתכונת כלשהי של מדינה פלשתינית מפורזת. זה כחלק מהתוכנית הגדולה של הציר הפרו-מערבי. המחיר כבר נקבע כשהאמריקאים רצו לפה בטירוף בשעות הראשונות של המלחמה. חלום ארץ ישראל השלמה של המתנחלים ייאלץ להתקפל במידה מסויימת. גם הפלשתינים ישלמו מחיר מסויים ביחס לשאיפות שלהם. והחמאס, בין שישאר ברצועה או שיגורש משם, ישאר בתודעה כמי שהביא את המדינה הפלשתינית. כל זה דומה מאוד למה שהיה לפני חמישים שנה - המצרים פתחו במלחמה כדי להניע תהליך מדיני, נוצחו טקטית אבל ניצחו אסטרגית, וקיבלו כל מה שרצו.

6. הדיל כנראה כולל פרס ניחומים לנתניהו בדמות חתימה על ההסדרים החדשים, ולאחר מכן פרישה מרצון מהחיים הפוליטיים.

אם זה קורה, לא נראה לי שהרבה יחזרו בכלל לעוטף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הנה למה לא עושים משא ומתן עם טרוריסטים.

אין חטופים.

יש חירטוט של חמאס.

• אהבתי 3

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...