Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, amir74 כתב:

הערכה שלי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

ביבי משווה את חמס לדעש. לדעתי זו השוואה שהגיעה מהאמריקאים שביקשו ממנו להתנסח כך. אנחנו נשמע את זה יותר ויותר כי זה נועד לאוזניים בין  לאומיות.

הדבר הראשון שעלה לי לראש כאשר ראיתי סרטונים של שיירות טנדרים מלאים במחבלים לבושים שחור, עם טילי כתף - זהו דאעש אחד לאחד!

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

צה"ל מאשר שחיסל את שר הכלכלה של החמס.

ונתנו לתקשורת זרה לסקר את הזוועה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, מרק10 כתב:

זה לא יקרה. 

מי שמנהל את המערכה נגדנו, הוא סינוואר, ששוחרר יחד עם עוד עשרות, תמורת חייל אחד בלבד.

מי שחתם על העסקה הוא ראש הממשלה הנוכחי.

למה אתה חושב שהפעם זה יהיה שונה? במיוחד כשהפעם מדובר בנשים, זקנים וטף?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מניח שאנחנו יכולים לנטרל את רוב התקשורת של עזה החוצה. אני בספק אם יש להם יכולת עצמאית וכבלים/ ממסרים משלהם למצרים או למדינות אחרות. לתקשורת לוויינית, גם אם יש, רוחב פס מוגבל. 

חזיר דיזל

פורסם

יום רביעי ללחימה ואזור דן והשפלה (לרבות נתב"ג) חוטפים מטחים ממושכים. יש כאלו שחושבים שזה סימן שעשינו משהו טוב בעזה, לדעתי זה דווקא ממחיש עד כמה המצב לבינתיים לא שונה משום מבצע (או אולי יותר נכון לומר, סבב) קודם.

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל פעם שהם מכוונים לגוש דן או ירושלים, זה סימן שמישהו חשוב התפוצץ שם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כרגע נראה שמה ששונה מכל מבצע אחר זה ניתוק המים והחשמל, וכמות ההרס. טוענים שזה בסך הכל פתיח והמתקפות רק יתגברו.

זו כמובן התרשמות אישית של מישהו שלא מבין כלום בלחימה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא אופטימי במיוחד, קשה להיות אופטימי כשחבורת דגנרטים מנהלת את העסק.

בלבנון 2 הייתי בשירות סדיר במטה, אני זוכר שכולנו היינו אופטימיים ועם מורל גבוה. אחרי כמה ימים, אזרח שעבד איתנו, בוגר מלחמת יום כיפור, אמר שמשהו שם לא נראה לו, שקצב ההתקדמות לא מסתדר עם הדיווחים. די מהר התברר שהיה משהו בדבריו. מאז, אני מקפיד להיות קצת סקפטי. 

• אהבתי 5

חזיר דיזל

פורסם

בcnn כתוב שחמאס הוציא הודעת אזהרה שמזהירה את תושבי אשקלון לקראת מתח אליהם משעה 1700, אז אנחנו לא מתרגשים מהנסיונות הפחדה שלהם כמובן אבל אם מישהו באזור תהיו ערניים בכל זאת 

פורסם
לפני 16 דקות, oryo כתב:

אין מילים לתאר את האבסורד 

גילוי נאות: לא הצבעתי לבנימין נתניהו (בבחירות האחרונות).
אבל... חכו קצת, עוד יהיה זמן אחרי המלחמה להתחשבנות. כרגע זה רק לתקוע אצבע בחלק מעיני העם. אין בכך תועלת.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 35 דקות, Ron Poh כתב:

גילוי נאות: לא הצבעתי לבנימין נתניהו (בבחירות האחרונות).
אבל... חכו קצת, עוד יהיה זמן אחרי המלחמה להתחשבנות. כרגע זה רק לתקוע אצבע בחלק מעיני העם. אין בכך תועלת.

הכי מעצבן אותי שהם מפנים את האש רק כלפיו (וברור שיש לו חלק בארוע)

אבל אף אחד לא מבקר את המטכל הכושל שהיה פה 

זה מחדל צבאי ומודיעיני ברמה פסיכית

שאין מחילה וכפרה על כך

אחרי שנחשפנו לשיטות הפעולה של איראן באוקראינה 

השאירו כך את מערכת רואה יורה?

ככה התכוננו לחדירה דרך הגדר?

אין אסטרטגיה צבאית להשתלטות על ישובים כבושים בשעת מעשה?

שנתיים ואין מודיעין?

זה מתסכל ומייאש ברמות קשות

אין על מי לסמוך

מה יש לגנץ למכור בקבינט אחרי שהוא היה רמטכל ושר הביטחון ב 3 שנים האחרונות?!

הייתי מכניס לקבינט דחוף את בריק

לפחות היתה לו אסטרטגיה

מה שהוא אמר בדיוק קרה

וחבורת הרמטכלים - איזנקוט כוכבי והלוי זלזלו בו וכמובן ביבי

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Ron Poh כתב:

חכו קצת, עוד יהיה זמן אחרי המלחמה להתחשבנות. כרגע זה רק לתקוע אצבע בחלק מעיני העם.

כן... לא הראשון שטוען את זה:

״לכל מי שמעיזים לבקר את ביבי וממשלתו בימים קשים אלו - תגידו לי, התחלקתם על השכל?! זה לא הזמן לפוליטיקה, ישראל במלחמה!!

ואני יודע מה אתם חושבים: "נמתין חודש, ואז", אז לא חברים - מדובר במלחמה מתמשכת עם אלפי משפחות הרוסות, זה לא הזמן לפוליטיקה, ישראל באבל!!

אז בטח תתחכמו תגידו "אוקיי נמתין חצי שנה, ואז" אבל חשוב לזכור שצריך לתת לביבי ואנשי הביצוע המוכשרים שהוא שם בכל משרדי הממשלה זמן למשול, עד עכשיו הם היו עסוקים במלחמה שהגיע לגמרי משום מקום ואף אחד לא התריע ופוטר במקום חוץ משר הביטחון איזו פעם ככה בקטנה. זה לא הזמן לפוליטיקה, ישראל עוברת רפורמה!!

ושלא תעיזו לדבר על "אנחנו מוחים כבר תשעה חודשים נגד ממשלה שמתרכזת רק בהפיכה משטרית ואבטחת התנחלויות בנויה מעבריינים ומלחכי פנכה", הרי אם לא הייתם מוחים אז לביבי היה זמן להיערך למלחמה כמו שצריך.

זה לא היה הזמן לפוליטיקה, אף פעם אין זמן כזה הרי. למי יש זמן לשטויות.״

--

אני לא מצליח להבין איך לבקר את ביבי זה ״אצבע בעין״ למישהו, או יותר נכון, אני לא מצליח להבין איך הגענו למצב שפוליטיקאי צימד עצמו לאיברים ונשמות של אנשים.

אי שם בעבר כשהיתה לי זכות הצבעה - הצבעתי ללפיד. כשיבגניפ כתב הרים של ביקורת עליו לא חשתי במועקה פיזית (או אחרת), דיון לגיטימי עם טיעונים לגיטימיים. לעומת זאת - ביבי כישף הרים של מצביעים שימושיים וגרם להם להאמין שהוא בשר מבשרם, איבר רפאים. 

בניגוד לכל המספידים, אני מאמין שביבי איכשהו יצא מחוזק גם מהסיפור הזה. הטפלון האנושי יאשים את כל העולם: שופטים, יועמשית, מילואמיניקים שהעיזו למחות, כאלו שלא מחו אבל העיזו לא להצביע ימין ימין מלא מלא, אופוזיציה, ח״כ ימנים פי 1000 ממנו, כח המשיכה של הירח ואת קווין קוסטנר - והשופרות שלו ימשיכו להדהד. מה עוד הם יכולים לעשות בשביל ליישב את הדיסוננס הקוגניטיבי (למי שיש קוגניציה, כי בכל זאת) במסגרתו ברור בכל פרמטר אפשרי: כלכלי, תרבותי, צבאי - שמדובר בממשלה הכי גרועה בהיסטוריה של מדינת ישראל, בפער.

אז לא, לא מוקדם ולא נעליים, רוב הדגנרטים בקבינט הבטחוני לא יודעים בכלל מה זה צבא!! הכי קרוב שסמוטריץ׳ ובן גביר היו לשירות בטחוני זה כשחקרו אותם בשב״כ. צריך להעיף אותם קיבינימט ולתת לאנשים עם איזושהי רמה של תבונה ומקצועיות להשתלט על הנזק המצטבר האדיר שהם ייצרו בפחות משנה (השמדת הערך המהירה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל).

נתנו לכיתה הטיפולית לנהל את בית הספר ואנשים שילמו, משלמים וישלמו על זה בדמם.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 8
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...