Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, yd b-4 כתב:

מודה שאין לי הבנה בעניין אבל אשמח שתפרט שאחכים.

יש למדינת ישראל כבר מסוקי תובלה, עלות של "אוטובוס מעופף" תהיה בעצם כמו מסוק תובלה.

הבעיה גם כמו שכתבת מדינה צפופה, אין לך הרבה מקומות שיש להם הלי-פד (מנחת על הגג) או שהם בנויים להוספת הלי-פד.

לא צריך להמציא את הגלגל כאשר יש משהו שכבר עובד ולא מסובך מדי לתפעול (הגעה של הכוחות ברכבים פרטיים).

זו גם לוגיסטיקה מיותרת שרק מכבידה על המערכת ותופסת תקנים של טייסים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא כתבתי שאני שונא אנשים. כתבתי שיש אנשים שלא ניתן לחבר אותם למציאות. אתה למשל דוגמא. אני כן שונא, למשל, אנשים שרוקדים על הדם של ה"סמולנים הבוגדים" אחרי ששלחו את כולנו למקום ההוא בפולין. 

כמו כן כתבתי שהפגנת הסולידריות הזו נגמרת שעתיים אחרי שהמלחמה מסתיימת, אז אני לא ממהר לקנות אותה. 

• אהבתי 6

חזיר דיזל

פורסם
לפני 17 דקות, avi 1234 כתב:

הסתפקתי אם לעלות את הסרטון של ברק בורח לחול אתמול וקונה משקאות יקרים בדיוטי

בזמן הלחימה ולא בירקון...

נו אז תביא ונשפוט בעצמנו. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שמעתם את הפייק הזוי של היה גיס חמישי מבפנים שנתן להם להיכנס לישראל?

בוא נגיד שמי שהולך לשרת דווקא בכרם שלום, לא נראה לי עושה את זה מתוך שליחות להציל כמה שיותר פלסטינים.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

האחראים האמיתיים (הכותבת היא כתבת בעיתון חרדי פופולרי):

בהתאם לאיך שהמלחמה תתפתח, אני מאמין שיהיה שינוי פרדיגמה בנוגע ליחס לגבי חרדים וגיוס, בין אם לצה"ל או לשירות לאומי.

אני חושב שהמדינה לא תחזור למה שהיא היתה, בדומה ל-73'.

לפני 19 דקות, Shmulik_Miata כתב:

מנכ"ל משרד רה"מ לאזרח כועס: "תאכל את הלב"

אני ממליץ לא להאמין לכל הודעה. נכון, זה פורסם גם בתקשורת המסורתית, ובהינתן שזה באמת הוא אז זה עוד הוכחה שביבי ממנה אנשים לא מתאימים. זה לא באמת משנה איך הוא מתפקד בתור מנכ"ל, ככה לא עונים לאזרח (אם מחליטים לענות).

לפני 12 דקות, zaf כתב:

קיבלתי את זה היום, האם באמת צולם עכשיו. אז זו ההוכחה. אל תגידו שרק באו לסוכות וחוזרים הבייתה. 

בין אם אלו תושבי חוץ שבאו לסוכות ו/או קיצרו שהות, ובין אם אלו אזרחי ישראל עם/בלי אזרחות זרה שהחליטו לעזוב בזמן הקרבות, זה לא באמת מפתיע. למיטב ידיעתי גם במלחמת יום הכיפורים היתה עזיבה משמעותית של אנשים בזמן ולאחר הלחימה.

באופן כללי, יש הרבה ביקורת על האוכלוסיה החרדית ביום-יום, בטח בעתות של מלחמה. אבל זה בעיקר הוכחה לחוסר היכולת של ישראל לשלב את האוכלוסיה החרדית (בכללותה, לא רק ארגוני התנדבות או נדבנים עשירים). חלק מזה בגלל הפוליטיקאים שלהם עצמם, חלק זה בגלל הרפיסות של הפוליטיקאים "שלנו".

לפני 7 דקות, avi 1234 כתב:

הוכחה כפייק, אאל"ט מדובר בצילום שלו חוזר לארץ. אבל בגדול, זה די פייק. 

כדאי לחכות עם תגובה אחרי פרסום ידיעה.

--

גם אני מודה שספציפית רצתי להזדעזע מרוטמן והחבובה השניה למרות שזו היתה חקיקה שקשורה לתקנות חירום. למרות שאני מאוכזב מהפוליטיקאים באופן כללי על דרך ההתנהלות, הייתי צריך לחכות לפני שרצתי להגיב.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הסיבה היחידה שביבי לא מפטר את בן גביר, זה כי הוא מפנטז להחזיק פה קואליציה לעוד 3 שנים.

למרבה הצער, אני חושב שיש לו סיבה בסיס לתקוות האלו.

image.thumb.png.f019cb7f5d581dd38b8df0598c705061.png

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, avi 1234 כתב:

הבעיה שלך ושל רבים ממערכת הביטחון, שהם לא מבינים שאנחנו גרים בשכונה אכזרית ורעה, שלא מחפשת פרנסה וחיים בכבוד, אלא השמדת ישראל

והחיות האלה מבינים רק כוח

תודה שלימדת אותי, אח יקר. עכשיו אני יודע. 

לפני 21 דקות, avi 1234 כתב:

בזמן הלחימה ולא בירקון...

מצחיק אתה. ברק התראיין באחד מהערוצים אחרי שהסרטון הזה הופץ. הוא בארץ. אבל מה זה משנה? אתה תאמין לכל דבר שהביבי יגיד לך להאמין בו נכון? 

מזל שהם לא הפיצו סרטו של ברק עם רובה סער יורה בצעירים במסיבה. בטח גם את זה היית מתלבט אם להעלות.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 58 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא יודע מה כן צריך לעשות

הבעיה שלך ושל רבים ממערכת הביטחון, שהם לא מבינים שאנחנו גרים בשכונה אכזרית ורעה, שלא מחפשת פרנסה וחיים בכבוד, אלא השמדת ישראל

והחיות האלה מבינים רק כוח

זה השפה איתם - החזק מנצח

לא עוד ישיבות מטכל על הקלות לעזתים שימנעו הסלמה, אלא איך גורמים לחיות האלה להתפרז מנשק ומהר

בכדי שהמראות מהטבח הנורא לא יחזרו על עצמם.

תיהיה קצת יותר צנוע בבקשה, אין לך שום הבנה שלא היתה לאף אחד אחר חוץ ממך, היום, אתמול ושלום. 

ברור מאוד איפה אנחנו חיים, גם לפני יום שבת.

גם עכשיו אחרי כל מה שקרה אנחנו נקרע אותם ונשמיד אותם.  ועדיין, נשאר בני אדם ולא חיות כמוהם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

הערכה שלי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

ביבי משווה את חמס לדעש. לדעתי זו השוואה שהגיעה מהאמריקאים שביקשו ממנו להתנסח כך. אנחנו נשמע את זה יותר ויותר כי זה נועד לאוזניים בין  לאומיות.

ביבי מתנסח בצורה שאומרת שיהיה פה מזרח תיכון חדש. לא חשוב שיש לנו את היכולת לבד לבצע את זה ולכן לדעתי זה ניסיון ליצור שיחה חדשה בנושא/ באיזור. גם זה נועד יותר עבור העולם מאשר עבורנו.

נושאת מטוסים בדך לפה.

לדעתי, זה אינטרס של האמריקאים שחמס וחיזבאללה לא יהיו יותר בסביבה כי זה פוגע להם בעסקאות עם המפרץ.

אני מעריך שהאמריקאים ימתינו ולא יתערבו אלא אם יראו שאנחנו לא מצליחים לנצח.

אם לא נצליח לנצח מול חמס וחיזבאללה הם יתערבו.

כן, זה אומר שלדעתי אם חיזבאללה לא יפתחו חזית, אנחנו נפתח מולם.

מצד שני זה אומר שאנחנו מקבלים יד חופשית להשמדת עזה.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אישית לא הייתי הורג אף מחבל אלא חותך את האברים חיצונית, מנתח ומחזיר לעזה . בלי תיעוד, בלי ליידע אף אחד. פשוט זורק אותם מהמשאית בלילה . באמת מישהו ימשיך פעם הבא לתקוף? אה וגם חותך לשון ומוציא עיניים שלא יוכלו להתקשר עם העולם בשום צורה .אחחח חלומות

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

בנתיים נראה שעזה נכנסת למצור 

והולכת לרעוב...

עוד שבוע הם רצים עם תחתונים

אין שום עניין להיכנס רגלית

עוד פחות משבוע ממשלת ישראל תשבר אחרי סרטונים של נערות ישראליות חטופות שמתחננות שיפסיקו את המצור ואת ההפצצות.

אנחנו נשבר לפניהם. לא הציבור בישראל ולא המנהיגות הפופוליסטית בממשלה בנויים לעמוד בזה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...