Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, אין אירוניה גדולה מזו שאתה מדבר על שטיפת מוח.

אנשים פה נתנו נימוקים מפורטים ומבוססים להפליא לטענותיהם נגד מלפפון הים שכרגע יושב על כיסא רה"מ, אתה מצדך, עוסק בעיקר בספקולציות.

גם אם הוא יפלוש לגינה שלך, יאנוס את החתול ויגנוב לך את הרכב, אתה תמצא איכשהו סיבה למה זה בעצם היה מוצדק.

אולי יש שם "סוד בטחוני שידוע רק לו".

• אהבתי 6
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אני אפילו לא יודע מאיפה להתייל להגיב לטימטום והרוע שלך( וזה עדין לעומת מה שאני באמת חושב עליך). 

זה מתחיל באז מה אם יורים על אשקלון, ממשיך בחימוש החמאס, דרך התעלמות מוחלטת מזעקת מערכת בהביטחון עד כדי סירוב לשמוע אותם משיקולים פותיטיים ומסתיים בטבח נורא. אחרי כל זה אתה עוד מעז להאשים אחרים???? 

אם אני אכתוב אחוז אחד ממה שבא לי לאחת לך ולשכמותך ששופכים את דמנו בשמחה כאן בדרום אחסם לכל החיים מכל ר. חברתית בעולם. 

אני שפכתי את דמך?

אני אמרתי מה אם יורים על אשקלון?

איפה מערכת הביטחון זעקה?

מי רוקד לך על הדם?

שתית משהו?!

אתה הוזה

ימנים ומשיחיים עזבו בית עם ילדים להגן עליך

וחברו לחבריהם מתל אביב והקיבוצים

כולם מתאחדים בלחימה

חוץ מכמה הזויים פה ששופכים רפש על כל מי שלא הפגין בקפלן

לא למדתם כלום

הצבא לא תפקד פה ב24 שעות גורליות

אנשים נטבחו 

וביבי

מהפכה

סמוטריץ

בן גביר

ימנים

משיחים

יוש

דייייייי כברררר

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, Jeka88 כתב:

תגיד אתה לא רואה שאתה במיעוט פה??

לא רלוונטי, הוא יכול להיות מוקף בביביסטים אחרים, זה לא ישנה את העובדה שלא ידוע על מילואימניק אחד בישראל שהקפיצו אותו ללחימה והוא אמר ״לא תודה אני בדיוק בשביתה״.

מכונת הרעל עובדת אוברטיים, ולא במקרה מי שמהדהד אותה הם בעיקר השכבות הנמוכות של החברה. במחילה מהישירות אבל בוא, ברור מקריאת הגיגיו של הברנש שלא מדובר בדיוק בשמנא וסלתא כן?

פה בארה״ב כל הסמולנים הבוגדנים עובדים אוברטיים על שינוע מי שצריך עזרה, ורכישת אפודים/קסדות ושאר ציוד מיגון. 

כל החברים הסמולנים הבוגדנים שלי עם אנשים מתים.

כל מי שמעורה בפרטים יודע עד כמה עמוק המחדל, פשוט בישראל של היום אין דבר כזה ״אחריות״, המנהיג העליון העלה על נס את שיטת ה"מגן הכל חוזר אליך״ ואפס כבוד למקצועיות ומקצוענות. תראו את תמונת הקבינט, מרגישים בטוחים!?

image.thumb.png.ca7ed9296a0a77ab5da1ce18b06ee370.png

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

אבי, אין אירוניה גדולה מזו שאתה מדבר על שטיפת מוח.

אנשים פה נתנו נימוקים מפורטים ומבוססים להפליא לטענותיהם נגד מלפפון הים שכרגע יושב על כיסא רה"מ, אתה מצדך, עוסק בעיקר בספקולציות.

גם אם הוא יפלוש לגינה שלך, יאנוס את החתול ויגנוב לך את הרכב, אתה תמצא איכשהו סיבה למה זה בעצם היה מוצדק.

אולי יש שם "סוד בטחוני שידוע רק לו".

ממש לא

אני חושב שהוא יילך הביתה אחרי המלחמה

אבל הכשל הגדול ביותר הוא 

שהצבא התגלה עם המכנסיים למטה

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, avi 1234 כתב:

ממש לא

אני חושב שהוא יילך הביתה אחרי המלחמה

אבל הכשל הגדול ביותר הוא 

אם נלך לפי החשיבה שלך, הכשל הוא של הצבא...אז למה שביבי יילך הביתה? הוא הרי לא אשם לפי דברייך אז למה אתה שולח אותו הביתה?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 3 דקות, avi 1234 כתב:

מישהו (למעשה 2 בעיקר) הזיז את הדבר הזה שנקרא אוגדת עזה מעוטף עזה כדי לשמור על החברים החוליגנים שלו בחווארה והסביבה בזמן שהם תוקעים אצבע בעין לאוכלוסיית האיזור. זה הדרג המדיני נטו.

יש פה גם כשל צבאי, בהחלט.

אבל להזיז את הכוח שאמור לתת מענה לאיזור מסוים ואז להתפלא שאין מענה באותו איזור? 

הכשלון פה הוא בראש וראשונה, ובצורה ניצחת- מדיני.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 29 דקות, avi 1234 כתב:

ירושה

כן, ירושה. זה עלול לדהים אותך, ומקווה שאתה יושב, אבל בניין הכח של חיזבאללה נעשה במשך כמעט 15 שנה, מאז תום מלחמת לבנון השניה.

אתה יודע מי היה ראש הממשלה רוב הזמן, והעדיף לא להתמודד, כמו עם כל נושא אחר, נכון? אם לא - אני יכול לקשר לויקיפדיה.

לפני 30 דקות, avi 1234 כתב:

באלטרנטיבה מי יעמוד בראשות הממשלה הוא לוקח

אתה לא מסוגל להצביע על פרמטר אחד, על הצלחה אחת של נתניהו. אה בעצם רגע. שחכתי. זה אתה שטען שלפיד לא יודע מתמטיקה נכון?

ראינו את האלטרנטיבה. היא תפקדה לא רע בכלל. ויש כאן הסכמה על זה כמעט מקיר לקיר, בין אנשים עם דיעות פוליטיות שונות לחלוטין. משמאלנים כמוני, ועד לאנשי ימין מובהקים אחרים, שמגיבים לך, והם הרבה יותר ימניים מהביבי שלך.

לפני 31 דקות, avi 1234 כתב:

בפרט בעת האחרונה שמחנה שלם איים בפירוק צהל והמדינה 

אתה כותב שטויות. אם אתה לא מבין מה קורה סביבך, פנה למישהו שיסביר לך.

נראה לי מיציתי. בהצלחה בהמשך הדרך.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, oryo כתב:

אני מאמין שביבי איכשהו יצא מחוזק גם מהסיפור הזה

יש יותר מידי הרוגים ופצועים וזה עוד לפני המערכה מול חיזבאללה שעלולה להמיט אסון בסד"ג דומה או גדול יותר. האזורים שנפגעו, בחלקם, מזוהים היטב עם הליכוד.

זה נוגע כנראה במאות אלפים אם לא במליוני אנשים בישראל באופן ישיר, משני ה"צדדים" בפוליטיקה. 

לדוגמא ביקורת יחסית טרייה של ראש מועצת אשכול:

יש לא מעט ראיונות של תושבים באיזורי העימות בהם הם מאשימים באופן ישיר את ההנהגה, את ראש הממשלה ושאר הח"כים. ואני מאמין שנראה עוד לא מעט ביקורות מהסוג הזה במהלך המלחמה ובטח אחריה. בדומה למלחמת יום הכיפורים, האשמה כנראה תיפול על הדרג הצבאי בלבד אבל אני מאמין שהציבור "יבוא בחשבון" עם הדרג הפוליטי. אם להיזכר בדיין, שהיה להבנתי לא פחות גדול* מביבי בשנות ה-70, גם הוא עזב בעקבות ביקורת משמעותית לאחר המלחמה.

מישהו שאל למה לא רואים כמעט אף שר בממשלה בשטח, למרות שאין כבר הנחיה מפורשת להימנע מהגעה, וההסבר הכמעט יחיד הוא שהם חוששים/מפחדים מעימות עם האזרחים, וכנראה בצדק.

אז בנוגע ל"מחוזק", אני בספק. למרות שבישראל חשוב לזכור שהכל יכול לקרות.

*כמובן שביבי יש רק אחד ואין בלתו

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא יודע, רשתות חברתיות זה לא מייצג, אבל על פי מה שקורה בהן העניינים אצל הביביסטים כרגיל. 

לפני 36 דקות, oryo כתב:

מומלץ בחום כשמזהים שהקריאה עצמה היא בזבוז זמן שלא מייצר ערך לאף אחד, הדרך היחידה להתמודד עם טרולים היא לא לתת להם יחס

יאללה, בוצעה השתקה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה יש חוזים בעולם? בשביל ששני צדדים יגיעו להסכם, ואז יכבדו אותו. בלי חוזים, אי אפשר לייצר חדשנות, אי אפשר לזוז מ״מ קדימה, אתה לא יכול להתנהל בעולם בו אין לאמת משמעות.

אבל לפופוליסט אין באמת ערך בנ״ל, כל האמצעים כשרים.

מה שמטורף זה שכולנו יודעים שביבי הוא שקרן, אין לאמת משמעות בעיניו - ובתכלס גם עבור העדר שלו שלא פעם התרברבו בכך. ״הוא משקר, אבל עבורנו״. אנשים לא מבינים שנחש מכיש את כולם.

ביום שאחרי תקום איזושהי ועדת חקירה, בממשלה שחרטה על דגלה לחסל את כל מוסדות הביקורת אפשר לדמיין איך היא תיראה אבל נשים את זה בצד, גם אם הועדה תהיה 100% כשרה, איך אפשר לדעת?

מה אתה אמור לעשות כשאין יותר הבנה בין אמת ושקר, מתוך מוסדות השלטון עצמם?

החיסול הזה אינו רק עניין פוליטי, כן ביבי לא ביבי וכו׳, אלא חיסול של אמות המוסר עצמן של כללי המשחק. חשוב לציין שזה לא רק ביבי, הוא לא המציא את השיטה אלא העלה אותה לדרגת אמנות, אבל זה קורה בעוד מקומות בעולם. פופוליזם קוראים לזה, אבל בפועל מדובר בהרס שיטתי של הבסיס למארג חברתי תקין.

case in point: המקרה עם הדיווח-לכאורה של המצרים.

בעולם מתוקן אם משרד רה״מ אומר ״לא היו דברים מעולם״, ואיזה פקיד מצרי אומר אחרת, ברור מה כולנו חושבים מיד.

בעולם הנוכחי - שיקום מי שיפול מהכסא אם ימצאו הקלטה של הדברים כפי שדווחו (התראות).

באיזה מן עולם אתה מורה על העברת אוגדת עזה לאיו״ש בשביל לעשות חגיגות ״תראו מי בעל הבית״?

באיזה מן עולם טייסי מסק״ר יושבים ב7:30 על המנחת ולא מקבלים אישור להתרומם במשך יום שלם בזמן שטובחים באזרחים בשטח, חיילים יושבים על רציף האוטובוסים כי משרד התחבורה לא מסוגל להזיז פאקינג רכבת ובסוף אזרחים מסיעים אותם כמו איזה uber כי הכל נכשל, תושבים אמריקאים קונים ציוד מיגון ודוחפים את זה לאנשים למזוודות כי אין תיאום מול הרשויות וכי המחסנים ריקים במקרה הרע - ובמקרה הטוב הפריטים שם הוחלפו בפריטים ישנים יותר כי מישהו שדרג את עצמו ואף אחד לא טרח לבקר בין לבנון 2 עד עכשיו?

כמות המחדלים כאן היא בלתי נתפסת - אבל בואו, עבריינים שנחקרו ע״י השב״כ הם השר לבטחון לאומי והשר והמושל בשטחים - אז המציאות כבר הוכיחה שאינה סבירה בעליל. הדם רותח.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

רשתות חברתיות זה לא מייצג

הבעיה הגדולה עם רשתות חברתיות כרגע זה שגורמי חוץ (וגם פנים) עוינים מפעילים המון בוטים, מקדמים תכנים שקריים או מזויפים ומפעילים המון לוחמה פסיכולוגית. גם התקשורת הממוסדת נופלת ולפעמים מציגה את הפייקים האלה (בזדון ושלא בזדון). אז כן, קשה מאוד לדעת "מה אמיתי". מקווה שהמציאות תתבהר אחרי שהמלחמה תסתיים.

לפני 4 דקות, oryo כתב:

אנשים לא מבינים שנחש מכיש את כולם.

בעיני הרבה אנשים "לא ביבי" מייצג את סוף השלטון הפופוליסטי. האם יכול לקום מחר מנהיג פופוליסט אחר? אולי, השאלה האם האוכלוסיה תאפשר זאת.

אני מאמין שרבים בליכוד העלימו עין והעדיפו לטמון את הראש בחול נוכח הממשלה הנוכחית עוד מהקמתה. היום? אני לא חושב שיש שר בליכוד שיכול ללכת ברחוב (גם במעוז ליכודי) בלי לפחד מאיזשהו עימות עם אזרח כזה או אחר. 

הויכוח סביב ממשלת האחדות/חירום (שהיתה צריכה לקרות עוד ב-24 שעות הראשונות) מוכיחים עד כמה מפלגת הליכוד והעומד בראשונה איבדו כל אחיזה במציאות. וזה מאוד מצער, וכולנו משלמים עכשיו מחיר כבד בעקבות כך. 

אבל אני מסכים, ה"כן/לא ביבי" פחות מעניין, השאלה אם נצליח להתעלות ולדון בסוגיות עומק של "יהיה בסדר" ו"סמוך על סמוך" ולשנות את מה שצריך לשנות בסדר העדיפויות הלאומי כדי לקיים מדינה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, oryo כתב:

שיקום מי שיפול מהכסא אם ימצאו הקלטה של הדברים כפי שדווחו (התראות)

תהיתי הרבה בעניין הזה.

אני מניח שהסיכוי שהמצרים יפרסמו כזה דבר הוא אפס מוחלט אבל מה הסיכוי שיש הקלטה כזו בכלל?

כמובן בהינתן שהשיחה קרתה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

שר האוצר (ושר במשרד הביטחון!) המנותק ביקום

https://www.haaretz.co.il/news/education/2023-10-10/ty-article/.premium/0000018b-18a5-d465-abbb-1cb710bd0000?dicbo=v2-rVf0EWu

בהמשך, על רקע הקרבות, המשרדים המשיכו לדון בצורך לפצות את האברכים רטרואקטיבית על כך שהקצבאות לא עלו בתקופה האחרונה. זאת, כאשר בימים הראשונים ללחימה משרד החינוך הודיע על אי־קיום לימודים מרחוק. כלומר: בזמן שמשרד החינוך מתקשה לספק מענה למיליוני ילדים, שחלקם זקוקים לסיוע ותמיכה, גורמים במשרד עוסקים בבירוקרטיה שנועדה להגדיל את תקציבי הישיבות.

ברגע שמשרדי הממשלה יסיימו את הליכי חלוקת הכספים הקואליציונים לא ניתן יהיה לחזור לאחור ולנתב את הכספים האדירים למטרות אחרות – כמו למשל למימון המלחמה, לשיקום העורף או לרכישת אפודים קרמיים לחיילים. המדינה תאלץ למצוא לשם כך מימון אחר.

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ׳, לא הכחיש את הדברים ובתגובה לפניית TheMarker הוא אפילו התגאה בכך: ״משרד האוצר תומך במאמצי הלחימה בכלל המישורים ובמקביל דואג שכלל משרדי הממשלה והפעילויות יימשכו כסדרן, ובכלל זה העברות תקציביות ומימוש תקציבים לטובת כלל אזרחי ישראל״, נמסר מלשכתו.

במקום לעצור הכל, לבחון מחדש את חלוקת הכספים הקואליציוניים, את סדר העדיפויות ולסמן מהם הצרכים הדחופים ביותר עבור מערכות הביטחון, הבריאות, הרווחה והחינוך, סמוטריץ׳ — שמודע לעלות התקציבית הכבדה של המלחמה — הנחה את משרדו להמשיך להעביר ולממש העברות תקציביות קודמות. חלק מההעברות האלה הם לצרכים סקטוריאליים ושוליים שכבר אינם רלוונטים בהתחשב במצב.

פורסם
לפני 40 דקות, avi 1234 כתב:

אני שפכתי את דמך?

אני אמרתי מה אם יורים על אשקלון?

איפה מערכת הביטחון זעקה?

מי רוקד לך על הדם?

שתית משהו?!

אתה הוזה

ימנים ומשיחיים עזבו בית עם ילדים להגן עליך

וחברו לחבריהם מתל אביב והקיבוצים

כולם מתאחדים בלחימה

חוץ מכמה הזויים פה ששופכים רפש על כל מי שלא הפגין בקפלן

לא למדתם כלום

הצבא לא תפקד פה ב24 שעות גורליות

אנשים נטבחו 

וביבי

מהפכה

סמוטריץ

בן גביר

ימנים

משיחים

יוש

דייייייי כברררר

כן. אתה מגן בציר נפש על אלה שעושים את זה. 

ולא שמעת ממני מילה על ימנים אלא עליך ושכמותך שתומכים במי שדאג שיוכלו לטבוח בי. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 44 דקות, oryo כתב:

שלא ידוע על מילואימניק אחד בישראל שהקפיצו אותו ללחימה והוא אמר ״לא תודה אני בדיוק בשביתה״.

אני יודע, זאת לא הנקודה, אבל הקטע זה שאנשים, כן כן, גם אותם הסרבנים. שקמו בשבת בבוקר, ראו מה קורה, וישר התארגנו לצאת לאן שצריך להילחם.

בלי לעצור לרגע לחשוב על האם רפורמה או אולי ממשלה לא משהו. קמו ויצאו.

ואחר כך כול מיני אנשים שיושבים בבית מאשימים את אותם אלה, שאולי נישקו את בת הזוג והילדים בפעם האחרונה בחייהם במה שקורה.

זה לא פחות מנורא, זה לא פחות מגיים צ'יינג'ר בחברה הישראלית. אני חייתי במחשבה שדיבורים דיבורים, אבל כחברה, כאדם, אני תומך ואת מי שקם להגן עלי בנפשו. שזה ברור מאליו, וזה חוצה עדה, אמונה או מחנה פוליטי. אבל גיליתי שלא. מסתבר שזה לא הקייס בישראל 2023.

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...