Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה שדובר עד היום הרבה לא רלוונטי 

מה שחשוב זה להבין את המציאות החדשה כי היא תיקבע את ההמשך

אנשים עדיין מתעכבים על מה ואך מקובל עד היום - אבל יש עולם עד תחילת המילחמה ועכשיו יש עולם של אחרי

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, bobi כתב:

עוד פחות משבוע ממשלת ישראל תשבר אחרי סרטונים של נערות ישראליות חטופות שמתחננות שיפסיקו את המצור ואת ההפצצות.

אנחנו נשבר לפניהם. לא הציבור בישראל ולא המנהיגות הפופוליסטית בממשלה בנויים לעמוד בזה.

מה שישראל מתכננת לעשות עלול לגרום לתמונות לא טובות בצד השני - ולכן ישראל מכינה את השטח עם הביקור של התקשורת הזרה בעוטף.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני 20 דקות, 98civic כתב:

אישית לא הייתי הורג אף מחבל אלא חותך את האברים חיצונית, מנתח ומחזיר לעזה . בלי תיעוד, בלי ליידע אף אחד. פשוט זורק אותם מהמשאית בלילה . באמת מישהו ימשיך פעם הבא לתקוף? אה וגם חותך לשון ומוציא עיניים שלא יוכלו להתקשר עם העולם בשום צורה .אחחח חלומות

לא נראה לי שתהייה מסוגל לעשות את מה שכתבת אלא אם אתה דקסטר או עובד בתור פתלוג ביום יום.

לראות גופה ללא איברים זה מחזה נורא שלא כול אדם מסוגל להכיל.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 2 דקות, נקודה טובה כתב:

הנחה שלי שכולם מבינים את זה בשכל אבל זה לא מחלחל כי כולם מפחדים ועצבניים...

כי ניזונים משמועות. מי שהיה בדרום וראה דברים זה נחרט אצלו מי שלא אני אישית ממליץ לא לא להיחסף לשמועות ולטרור ברשת עדיף ללכת לדבר עם אנשים שהלכו מהדרום למרכז הארץ 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 51 דקות, DareDevil כתב:

שמעתם את הפייק הזוי של היה גיס חמישי מבפנים שנתן להם להיכנס לישראל?

בוא נגיד שמי שהולך לשרת דווקא בכרם שלום, לא נראה לי עושה את זה מתוך שליחות להציל כמה שיותר פלסטינים.

הכל כדי להסיט את האשמה מהאשמים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, bobi כתב:

עוד פחות משבוע ממשלת ישראל תשבר אחרי סרטונים של נערות ישראליות חטופות שמתחננות שיפסיקו את המצור ואת ההפצצות.

אנחנו נשבר לפניהם. לא הציבור בישראל ולא המנהיגות הפופוליסטית בממשלה בנויים לעמוד בזה.

זה לא יקרה. 

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הכל כדי להסיט את האשמה מהאשמים.

מהרמטכל? מראש אמ"ן? מראש השבכ?

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
Just now, מרק10 כתב:

זה לא יקרה. 

אתה באמת חושב שהציבור בישראל ומישהו בממשלה יצליחו לעמוד בסרטונים של נערות חטפות בוכות שיפסיקו את ההפצצות ואת המצור?

פורסם
לפני 34 דקות, 98civic כתב:

אישית לא הייתי הורג אף מחבל אלא חותך את האברים חיצונית, מנתח ומחזיר לעזה . בלי תיעוד, בלי ליידע אף אחד. פשוט זורק אותם מהמשאית בלילה . באמת מישהו ימשיך פעם הבא לתקוף? אה וגם חותך לשון ומוציא עיניים שלא יוכלו להתקשר עם העולם בשום צורה .אחחח חלומות

סתם זורק - אם זה יבוא לך לידי ביצוע...

מספיק לחתוך אצבע מורה (ואולי גם את הבאה אחריה) כדי לנטרל יכולת להילחם בנשק מודרני.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

סיפור מהתחת להתחיל להשקיע בניתוחים ובחיתוכים. פשוט להוציא מידע ולזרוק לפח. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

אכן כך היה. 

אבל אנחנו הומניים יותר. 🙄

אפשר להתווכח מה יותר הומני, לתת לאלפי אזרחים שלך להשחט במשך שנים או להרוג בן משפחה של האויב כדי לסיים את הסיוט.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, bobi כתב:

אתה באמת חושב שהציבור בישראל ומישהו בממשלה יצליחו לעמוד בסרטונים של נערות חטפות בוכות שיפסיקו את ההפצצות ואת המצור?

במצב כזה מביאים דמות "רשמית" שתאשר שזה פייק, יחרטטו משהו על טכנולוגיה ודיפ פייק וממשיכים במבצע.

• תוכן חדש...