Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא משנה מי היה בעד או נגד, אף אחד כאן לא טוען שזה לא היה בסמכות של ביבי לחתום על עסקת שליט. זו לא הטענה.

העניין שישראל הייתה צריכה להצהיר שמי שחוזר לעסוק בטרור בכל רמה שהיא, היא רואה בו יעד לגיטימי לחיסול. משוחררי העסקה התבקשו לחתום על התחייבות שלא יעסקו בטרור, מה שהם לא הסכימו לעשות, אז זה הצהרה כזו זה המינימום אם כבר משחררים מחבלים עם דם על הידיים, לא?

אם יחיא סינוואר חזר להנהיג ארגון טרור הייתי מצפה ממר ביטחון:

א. לחסל אותו.

ב. לא לתת לו מזוודות כסף.

ג.  לשים עליו עין.

ד. להתפטר אם הוא מצליח לרצוח לי אלף אזרחים ביום, ולחטוף עוד מאה.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/s103imx11t#autoplay

ציטוט

שעה קלה אחרי נאום התמיכה חסר התקדים של נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן, פרסם ראש הממשלה בנימין נתניהו באופן חריג קטע מהשיחה שערך איתו - ובו תיאור הזוועות ביום הראשון של המלחמה. "זו ברבריות שלא נראתה מאז השואה. הם גרועים אפילו מדעאש - וכך עלינו להתייחס אליהם", אמר נתניהו לנשיא האמריקני. 

איכס איכס, לא הצליח לבד, אז הוא מנצל את זה שביידן הצליח כדי לרכב על הגל.

אני עובד עם אחת כזאת. לא סובל אנשים כאלה.

• אהבתי 5

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, stx כתב:

העניין שישראל הייתה צריכה להצהיר שמי שחוזר לעסוק בטרור בכל רמה שהיא, היא רואה בו יעד לגיטימי לחיסול

זה חסר תוכן, כל מי שעוסק בטרור אמור להיות יעד לחיסול, משוחרר או לא.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

איכס איכס, לא הצליח לבד, אז הוא מנצל את זה שביידן הצליח כדי לרכב על הגל.

הוא אמר את זה בצורה כל כך טכנית וכל שניה הסתכל הצידה במבט נלוז של 'איך הולך לי??'

אפס

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

כנראה לא נכנעו מספיק טוב.

ראיתי היום איזו עדות משנות ה80, אחרי שהרגו כמה מחבלים, אחד החיילים אמר לרפול המפקד 'המפקד הרגנו אותם אבל אחרי שהם הרימו ידיים'

רפול בתגובה ענה: 'לקח לכם כל כך הרבה זמן שהם הספיקו להרים ידיים???'

• אהבתי 2
פורסם

סליחה על התבוסתנות אבל בתור נכה 100% אני בעיקר מעמסה פה. 

למישהו יש נסיון עם למצוא טיסה לחו"ל לימים הקרובים? (בוסטון כיוון כללי) 

תודה 

פורסם
לפני 6 דקות, Uri-G כתב:

זה חסר תוכן, כל מי שעוסק בטרור אמור להיות יעד לחיסול, משוחרר או לא.

בתיאוריה.

מעשית, אתה שולח מסתערבים לעצור מבוקשים ולא רק מפציץ מכטב״מים. בכל מקרה, זה לא משנה.

אם הוא שחרר את הטרוריסט, והוא חזר לטרור, היה צריך לטפל בו.

פורסם
לפני 15 דקות, stx כתב:

הוא אשכרה ממנף את הטבח הזה לתועלת פוליטית

לא יעזור כלום. ביבי גמור פוליטית

חשבתי הוא גמור אחרי שומר חומות אבל עכשיו אני בטוח

פורסם (נערך)

תן לזה שבועיים ותראה פתאום דף מסרים מגובש שמסביר למה זו בעצם לא אשמתו, והיחיד שיכול להציל אותנו מאסונות זה ביבי.

את שטופי המוח לא תצליח לשכנע.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

חשבתי הוא גמור אחרי שומר חומות אבל עכשיו אני בטוח

סתם בשביל הצ'יזבט.

קרא בבקשה את המשפט השני בהודעה הראשונה בשרשור -

אה, וגם את תאריך הכתיבה שלה.

😅

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

אני ממש לא פרו ערבי אבל צוות רפאוי שלהם הוא נכס. זה שזה מתדלק פשוט לא הופך את כולם לזבל אנושי. מה שכן בזבל יש לנהוג בהתאם, לזרוק אותו לפח

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני לא מדבר על המתדלק רק.

אני מדבר על אנשים שעובדים סביבנו בשוטף. בסופר, במוסך, כן, גם בבתי החולים, גם הסייעת שעובדת פה בגן ליד הבית שלי ועצרו אותה כי תמכה בטבח.

במקרה הטוב - הם שותקים. במקרה הרע - הם תומכים, ובמקרה הגרוע - הם מצטרפים אקטיבית.

לא רואים גינויים, חוץ ממנסור עבאס.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 40 דקות, פריג'י כתב:

יובל נוח הררי בטור על המצב

https://www.ynet.co.il/news/article/bytwdqq116

הוא אומנם כותב ספרים מעניינים וכנראה בן אדם משכיל, אבל נראה שגם הוא קצת לא מחובר למציאות. 

למשל, הוא מדבר על "אפשרות לשלום". עם מי בדיוק?   עם מחבלים שרוצחים נשים ועורפים ראשים לתינוקות, או עם אוכלוסיה שברובה שונאת אותנו שנאה עזה, כי שוטפים להם את המח מגיל צעיר, ושמתעללת בשבויי מלחמה בתור בידור, כולל הנשים והילדים?

אף אחד לא רוצה לשמוע את זה, אבל אי אפשר להגיע לשלום עם תושבי הרצועה. הפתרון היחיד לסכסוך הזה זה או השמדה או טרנספר של אחד הצדדים.

וזה מביא אותי לשאלה - מה עושים עם עזה?

יש לנו גיבוי בין לאומי חסר תקדים, מספיק חיילים כדי לכבוש מדינה בינונית באירופה וסט יכולות עצום. 

גם אם נניח שכיבוש הרצועה בכניסה קרקעית ייקח עד כשבועיים, ונתעלם לשניה מהחטופים שמוחזקים שם, מה הלאה?

טיפול במנהרות ובעזה תחתית, איתור יסודי והשמדת מחבלים ולוגיסטיקה ראשונית לאספקת מים ומזון לתושבי עזה, כל זה עלול לקחת חודשים. ואז צריך לדאוג להעביר את השלטון לרשות הפלשתינית או לכח בינלאומי, כאשר הם צריכים לנהל אוכלוסיה עויינת של קרוב ל-2 מיליון.

יש עוד הצעות?

• אהבתי 4

• תוכן חדש...