Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, om2 כתב:

אני לא יודע אם יצא לכם לראות את סרטוני הזוועות מהטבח.

אם לא יצא לכם, פייר אל תראו.

זה דברים שצורבים את הנפש ואני חושב שישארו לי פלאשבקיים מהם עוד הרבה זמן.

אני לא יודע אם בשואה היו זוועות כאלה, ואם כן.חמאס נותנים להם פייט לא רע בכלל.

(הנאצים "הצליחו" יותר כי היו מדינה שולטת עם כוח וכסף וזמן)

בשנים הבאות לא יהיה צורך לקחת את בני הנוער לפולין.

יהיה אפשרי לקחת אותם לגבול הדרום. 

נכון, זה שלב אחר בתקומת עם ישראל.

אבל זה יהיה שלב אקטואלי יותר. 

שידע כל תלמיד. כל חייל. כל אזרח במדינה מהם האויבים שלנו. למה הם מסוגלים וכמה חשוב לשמור על הבית.

אני מאוד מאוד סקרן מטבעי. אבל החלטתי אתמול שדי, אני לא צופה יותר בזוועות האלו. מה ששמעתי מחברי שלי בזק"א היום, הספיק להפוך לי את הבטן ואני לא טיפוס שמתרגש בקלות.

אני מניח שבשעות הקרובות יופצו תיעודים קשים מאוד בצורה רחבה. יש שסוברים שזה טוב להסברה בעולם- קטונתי ולא מביע דעה. אבל מי שלא חייב לטעמי עדיף שלא יצפה בזה, אין לאף אחד ביטוח מתי זה יתפוס אותו.

היום ממש שכנה שלי נכנסה לבית שלי רועדת ובוכה בהתקף חרדה רציני - היא הייתה צמודה שלושה ימים לטלוויזיה (ושם זה סופר מצונזר- ועדיין) וכבר נפשית לא יכלה להכיל את הזוועה.

• מבאס 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, עדי-אל כתב:

זאת ההזדמנות הכי טובה שיש לנו.

צריך לזכור שבלי הלחץ האמריקאי לעשות הסכמי שלום ויתורים לא היינו מגיעים למצב הזה. 

כל הסיפור הזה של פתח ארגון פרגמטי אלו סיפורי מעשיות. מי שפתח את האנטיפדה השניה זה הפתח. בראשם עמד איזה רוצח קטן בשם יאסר ערפאת ועכשיו עומד איזה מכחיש שואה. הפרגמטיות זה בסך הכל שיטה של איזה דרך עדיפה לחסל את ישראל. 

ואגב גם מצרים וירדן סוריה רוצים לחסל אותנו. הדוגמא משבת מראה לנו רק טעימה ממה שהם רוצים לעשות לנו. אם הם היו מצליחים במשימה במלחמת השחרור או יום כיפור מה שקרה עכשיו היה קורה אז לכל מי שהיה בזמנו 

ומי שטבח בנו במלחמת יום כיפור הוא אנואר סאדאת שעשה איתנו הסכם שלום.

צריכים להבין שמה שהיה עם ערפת כבר לא קיים. החמאס טבח בפתח ברצועה ורק מחכה לעשות את זה בגדה. מצורך הישרדותי הרשות צריכה אותנו, אין לה שום אינטרס להשמיד אותנו גם אם כלפי חוץ הם לא יגידו את זה. תמיד ישראל ידעה לעבוד עם מנהיגים פרגמתיים גם תוך כדי לחימה (מלך ירדן, האב).

מנהיגי מצרים וירדן ממש לא רוצים להשמיד אותנו אנחנו נכס עבורם, בלעדנו הם היו הופכות למדינות חסרות חשיבות בעולם הערבי ולא היו מקבלות סיוע שמאפשר לשלוט באוכלוסיה האזרחית הדתית שלהם. גם אסד לא היה רוצה עימות איתנו שיחליש את כוחו מול כוחות סונים.

ואפילו יותר מזה אם תתן לכל אחד מהנהיגים האלה לבחור מי ישלוט בישראל,  ישות ציונית או החמאס הם יבחרו בנו, גם הם שלטווח ארוך החמאס הוא סכנה עבורם.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

כמו שכתבתי קודם, חייבים לגרום להם לשלם בשטח. 

לתת לתושבים זמן להתפנות מהעיר עזה, לשטח, ולהעביר את הגבול דרומה. 

אני לגמרי בעד אבל זה לא נראה לי ישים.

לא תהיה לנו טיפה של לגיטימציה בני"ל לצעד כזה.

דוגרי צריך להפנים שיש בעיות שאין להם פתרון מוחלט. מיטוט החמאס יעזור למשהו אחד הארגון הבא שיבוא במקומו ידע שיש גבול שלא עוברים אותו אם רוצים להמשיך לשלוט ולהתקיים.

לרקטות ופיגועים מדי פעם נאלץ להתרגל- כנראה.

הבאסה האמיתית שאין הרבה מרחב לחשוב החיזבאללה מבחינה מסוימת מאיץ בנו "להשתגע" גם אם זה לא יהיה יעיל. בשביל למנוע ממנו לעשות קאמבק גם בגבול הצפוני.

והחטופים בכלל מסבכים את המשוואה המורכבת ממילא.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, om2 כתב:

בשנים הבאות לא יהיה צורך לקחת את בני הנוער לפולין.

יהיה אפשרי לקחת אותם לגבול הדרום. 

נכון, זה שלב אחר בתקומת עם ישראל.

אבל זה יהיה שלב אקטואלי יותר. 

שידע כל תלמיד. כל חייל. כל אזרח במדינה מהם האויבים שלנו. למה הם מסוגלים וכמה חשוב לשמור על הבית

פשוט כתבת את המחשבה שרצה אצלי בראש,

כשדברו בטלויזיה על מה לעשות עם הטנדרים של הטויוטה של הנאצו-דעאשים הארורים, היה דיבור על לזרוק אותם, אבל בדיוק הפוך חייבים להשאיר אותם ועוד פריטים אמיתיים לזכרון שלא ישכח לעולם.

לפני 49 דקות, עדי-אל כתב:

נראה לי עיקר המחלוקת ביננו היא: אני טוען שכל מי מסביבנו. דרום צפון מזרח ומרכז רוצה לעשות בגדול את מה שחמאס עשה בקטן, אתה לא חושב ככה. אני טועה?

חמאס זה מהאזור הקיצוני במיוחד, אין ולא יהיה עם מי לדבר, אין אפילו הכנה לפרגמטיזם (כמו איראן וגרורתיה).

אני לא חושב שחכם להסתכל על כולם באותה צורה ואותו שיפוט. (כמו דרך אגב שעשו לנו היהודים בגולה )

זה כמו משפטים שנכתבו פה על הערבים בישראל , אני חושב שאחוז הרבה יותר גדול מה0% שאתה חושב רואה עצמו כישראלי או לפחות משלים עם קיום המדינה ואזרחותו בה, גם אם לא מסיבה של ציונות אלא של איכות חיים וכו'... (דווקא בגלל זה זה שהמדינה נותנת לפשיעה ולרציחות שם להשתולל זה הפסד שלנו דווקא בגלל זה).

כן יש אחוז לא קטן ששונא אותנו , ברור,  במיוחד כשיש סכסוך לא פטור שרק הולך לכיוון רע על בסיס דתי .

גם חשוב לזכור משהו לנצח יותר מדי זה לא תמיד טוב- כמו שהחמאס הצליחו ביום שבת יותר מדי ה שחלמו וזה הפעם  יעלה להם ביוקר הניצחון יתר הזה,  להבדיל אנחנו ,לשמחתינו הרבה כמובן, זכינו במדינה שלנו והם נשארו עם הכלום והשום דבר, (לא משנה שהם הביאו בטיפשותם על עצמם את זה , זה לשיחה אחרת...) , הכלום והשום דבר הזה לתפיסתם , זה מה שמוביל אותם.

נקודה לשים לב אליה, לכל מי שבונה על הרשות הפלשתינאית להכנס במקום החמאס- דווח בתקשורת שלעבאס יש פגישה בימים הקרובים עם פוטין, זה לא יהיה רק פגישת נימוסין על קפה ובקלאווה,  זה לדעתי סימן משמעותי שמראה באיזה צד הרשות בוחרת , זה לא הצד האמריקאי, חשוב לקחת את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)

לא חושב שאפילו ערפאת היה עושה דבר כזה.

לא ברור לי איך בן אדם מסוגל לעשות דברים כאלה.

אולי היו על סמים או משהו. זה פשוט בלתי ייאמן.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם (נערך)
לפני שעה, Uri-G כתב:

אתה מאוד אופטימי  אם לא רוצים להקריב חיילים בעזה, כיבוש הרצועה הוא תהליך של חודשים.

יש כמה תרחישים אפשריים:

1. לחסל את הנהגת חמאס ולהחליש את כוחו ולהשאיר את הרצועה במלחמת אזרחים מתמדת(אם נכבוש את הרצועה כל הקרעים בחברה העזתית סביר להניח יצופו) כמו לבנון לפני כמה עשורים ועירק אחרי האמריקאים

, כאשר כל פעם קבוצה מתחזקת יותר מידי צה"ל נכנס ומחליש אותה. כאשר ימאס לעזתים ממלחמת האזרחים ובהנתן ואחת הקבוצות תהיה פתח"ית בתפיסתה, הרשות אולי תסכים להכנס כגואלי הרצועה.

2. הכנסת כח שיטור בינלאומי בגיבוי ארה"ב וישראל. זה הפתרון הכי גרוע עבורנו. כוחות שיטור כאלה לא באמת עוסקים בלחימה בטרור, כך שתחת המטריה הבינלאומית שתגביל את פעולות צה"ל יכולה לגדול מפלצת אפילו גדולה יותר, אלא אם העזתים יחליטו שהם שוחטים את הכח הבינלאומי ואז תהיה לנו לגיטמציה לכניסה נוספת.

3. הפתרון הכי אופטימי. הרשות מוכנה לקחת את הרצועה. לרשות יש חשבון ארוך עם החמאס והם ישמחו לסגור איתם את החשבון. בשביל שזה יקרה, הרשות תרצה המון כסף. הכסף יכול להיות כחלק מעסקת חבילה עם הסעודים שיקבלו מהאמריקאים תמורת ברית הגנה מהאמריקאים והעשרת אורניום.

4. אנחנו שולטים ברצועה. כל עוד נצליח להוציא את רוב הנשק מהרצועה ומצד אחד נדע לשמור מרחק ולהכנס מידי פעם לפעולות ממוקדות נגד אירגוני טרור לפני שהם מצליחים לפתח יכולות.

גם המצרים והירדנים לא ממש אוהבים אותנו. בהנתן וניתן למצוא מנהיג בעל אינטרס אישי לשלוט ברצועה בכח הזרועה שלא נותן דין וחשבון לחוקים בינלאומיים, אין בעיה לעשות שלום. אם חלק מהתמיכה הישראלית בו יהיה שינוי הנרטיב הפלסטיני הפנימי יש לזה סיכוי להצליח. אבל בשביל זה צריך סיוע כלכלי מתמיד.

הרשות מתעבת את חמאס

אבל אותנו הם מתעבים כמו שחמאס מתעבים אותנו

ולכן לא עשית כלום, הרשות גם מעונינת לטבוח ביהודים ברגע שהם שיתאפשר להם.

כיבוש הרצועה יקח חצי שנה

תרחיש 4 הוא הכי אופטימי

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני פשוט כל הזמן נדהם מחדש מהמומחיות של הדוברים הפלסטינים לשקר ולעשות מניפולציות על תקשורת:

חמאס רוצה פתרון 2 מדינות.

עזה תחת כיבוש.

הפסטינים חיים תחת אפטהייד.

אנחנו לא מסכימים על תקיפות על אזרחים ישראלים.

נכון שאמרתי בראיון קודם שחמאס לא תקף אזרחים. פשוט לא היה לי את כל המידע, אני יודע עכשיו ש"כמה" אזרחים נהרגו.

הוא לא מוכן לגנות כלום וכל דבר הופך ל"מה לגבי הישראלים שעשו..."

פירס מורגן מתחיל את הראיון בעצבים, בסוף נהפך לפודל ובסיום עוד מודה למרואיין שהביא את הצד השני של הסיפור. 🤮

תראו את התגובות המפגרות של המגיבים שמודים לפירס שהציג את כל הסיפור ולא רק את הצד החד צדדי של הישראלים.

אין שם אף אחד בתקשורת המערבית שיבדוק מה הפלסטינים אומרים בערבית?

כאן מרואיין עם פחות ניסיון מברגותי,

אומר למראיין ההמום שהם לא הרגו אזרחים.

אז ממשיך לחשוף את הדעות האמיתיות שלהם, שבעצם כל הישראלים הם מתנחלים שכבשו אדמה פלסטינית ולפיכך ברי מוות.

זה בערך 2 דקות ממה שראיתי

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כי יש לנו משרד הסברה גרוע, כבר אין שנים בגלל ביבי. אין אפילו אחד שאומר מה זה בעצם "מהים עד הנהר, פלסטין תהיה חופשית". כיבוש? של מה? 48? 67? אף אחד לא מעמת את הזבלים האלו עם התכנים של ספרי הלימוד שלהם, עם תמונות המפות שלהם, עם אמנת חמאס, עם הכל. אבל העיקר שיש לנו את דיסטל החלאה. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

משהו שאני לא מפסיק לחשוב עליו בימים האחרונים.

איך לעזאזאל גורמים ל1500 צעירים מאומנים ללכת למשימת התאבדות ודאית.

זה טירוף.

איך גורמים למיליונים לא לזיין עד החתונה?

• אהבתי 1
  • מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yb כתב:

כשדברו בטלויזיה על מה לעשות עם הטנדרים של הטויוטה של הנאצו-דעאשים הארורים, היה דיבור על לזרוק אותם, אבל בדיוק הפוך חייבים להשאיר אותם ועוד פריטים אמיתיים לזכרון שלא ישכח לעולם.

הסיפור עם הטנדרים הזוי.

הצבא להבנתי מגייס עדיין רכבי שטח וטנדרים של אזרחים, כל מיני גרוטאות שדרושות לחקלאים.

למה?

למען השם יש פה כמות אדירה של רכבים שניתן להשמיש.

אני מוכן בעצמי ומכיר אנשים שיהיו מוכנים לעשות מילואים בהשמשת הרכבים האלו לשימוש הצבא.

הם רוצים להשמיד אותם מתוך אגו, תגובה מהבטן בלי הרבה שכל.

לצערי זה אומר גם על אופי ה"פתרונות" שרצים לגבי הרצועה.

רוצים להשמיד את חמאס ואומרים שלא איכפת מה יהיה ביום שאחרי, וזה מדאיג כי האמריקאים הרגו את סדאם חוסיין וקיבלו את דאעש וניסו לחסל את הטאליבאן והטאליבאן חזק היום מתמיד.

שאלת היום שאחרי היא השאלה הכי חשובה בסיפור. היא לא נשאלת כי יש קונספציה חדשה - כאוס הוא טוב, נקמה זה מספיק. אבל זה פשוט לא נכון. 

לפני 4 שעות, yb כתב:

חמאס זה מהאזור הקיצוני במיוחד, אין ולא יהיה עם מי לדבר, אין אפילו הכנה לפרגמטיזם (כמו איראן וגרורתיה).

נכון.

חבל שאנחנו כמדינה סוג של הקמנו את הארגון הזה (הרבה לפני ביבי).

זה משותף לכל ארגון שמושתת על דת. 

איראן, טאליבאן, בוקו חראם, דאעש.

לפני 4 שעות, yb כתב:

גם חשוב לזכור משהו לנצח יותר מדי זה לא תמיד טוב- כמו שהחמאס הצליחו ביום שבת יותר מדי ה שחלמו וזה הפעם  יעלה להם ביוקר הניצחון יתר הזה,  להבדיל אנחנו ,לשמחתינו הרבה כמובן, זכינו במדינה שלנו והם נשארו עם הכלום והשום דבר, (לא משנה שהם הביאו בטיפשותם על עצמם את זה , זה לשיחה אחרת...) , הכלום והשום דבר הזה לתפיסתם , זה מה שמוביל אותם.

זה הששת הימים שלהם.

לנצח יותר מדי זה לא תמיד טוב כשאתה מדינה.

אבל, כשהמטרה שלך זה השמדה וטרור? 

קשה לי לראות איך מישהו שם מאוכזב.

מהצד שלנו, להשמיד את חמאס ולהשאיר לנו בדרום מן סומליה לא מתפקדת זה גם מצב מחורבן.

הקבינט והממשלה צריכים לתכנן פתרון אסטרטגי. כמובן ריסוק והשמדה של החמאס ברור, אבל מה עם הרצועה?

ממה שנראה, הם לא. וזה לא מפתיע, זו אותה ממשלה שלא השכילה להבין נזק אסטרטגי שהיא בעצמה גרמה לו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

חובה לשתף!!

אם נתקלתם בתחנת דלק שהחנות סגורה ולא הבנתם למה יש בפנים אור עם מוכר, אבל אי אפשר להכנס. מדובר במחאה של עובדים ערבים.

גם אני לא הבנתי למה ביום הראשון של המלחמה הגעתי לרכוש דברי מזון בסיסיים בחנות מנטה בתחנת הדלק סונול שליד ביתי, אבל היא היתה נעולה עם שני עובדים בתוך החנות שיושבים ליד הקופה משחקים בטלפון ולא מכניסים אנשים.

אל תוותרו, אין שום הוראה מצד חברות הדלק לא לשרת לקוחות בחנויות הנוחות. תצלמו ותדווחו לחברה על כל מקרה.

זאת תופעה שמתרחשת בעיקר כאשר מגיעים חיילים לחנות.

הנה עדות, על טיפול של חברת דלק בעובד שסרב בשיטה הזאת למכור מוצרים לחיילים בצומת מחניים.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027G932BzTseSLndXyMV3NdmdENE5n4rw1AQsrEpmEQUPugwBw5uZeRDf22i7dQw8gl&id=1185234297

IMG_20231011_070839.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

אתמול לא ממש הצלחתי לעבוד. כרילו ניסיתי.

אחרי המחדל המטורף שהיה פה, אז גם הממשלה פשוט לחלוטין לא מתפקדת.

יוסי שלי, איזה איש עלוב. בושה. משרד ראש הממשלה לא מתפקד.

במקום שהם ישבו ויחשבו מה עושים, הכל לא עובד.

עובדות יוזמות מהשטח ופקידים שעדיין לא איבדו צלם אנוש.

מבחינתי, אם הייתי בטוח שסמוטריץ הוא רק משחיסט עלוב, וכן קראתי את כל המאמר הארוך שלו בשילו על מה צריך לעשות בגדה, אז מבחינתי אחרי שהוא התעסק אתמול בלסגור העברות כספים לחרדים, כדי לייצר סטטוס קוו חדש ולהגדיר בתי ספר עם אופק חדש כך שאי אפשר יהיה להחזיר את זה לאחור, אז הוא לא פחות מאשר בוגד בזמן מלחמה.

ואני אומר את זה בבכי.

הוא היה צריך להקפיא כל שקל שלא הולך למלחמה כבר מיום שבת. ולהורות שלא עושים כלום כרגע חוץ מלקצץ בכל מה שלא חיוני וכל הכספים הקואליציוניים שהם גנבו מעם ישראל. חסידות גור, למי שלא יודע, היא גוף מאוד קטן, שמקבל כספיפ בצורה לא פרופורציונלית לחלוטין.

ולינק לכתבה המלאה מדה-מרקר על סמוטריץ ומה הוא עושה בימי מלחמה - דרך אתר MSN

https://www.msn.com/he-il/money/other/בזמן-שתרמתם-לאפודים-קרמיים-האחראים-לתוספות-התקציב-לחרדים-עבדו-במרץ/ar-AA1hY6ER

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם
לפני 19 שעות, Coro כתב:

מניח שמדובר רק באנשי חמאס.

אי שם בשנות ב80, החיזבאלה חטף דיפולמטים רוסים ואף רצח אחד מהם.

הרוסים בתגובה לא דיברו הרבה.  חטפו בן משפחה של בכיר חיזבאללה, סירסו אותו ושלחו את החלקים לאותו בכיר.

הבכיר הבין את הרמז ושחרר את כולם.

זאת אגדה אורבנית עם הרבה גרסאות  ומשתתפים. קרה ב-1985.

לפני 17 שעות, avi 1234 כתב:

אני לא יודע מה כן צריך לעשות

הבעיה שלך ושל רבים ממערכת הביטחון, שהם לא מבינים שאנחנו גרים בשכונה אכזרית ורעה, שלא מחפשת פרנסה וחיים בכבוד, אלא השמדת ישראל

והחיות האלה מבינים רק כוח

זה השפה איתם - החזק מנצח

לא עוד ישיבות מטכל על הקלות לעזתים שימנעו הסלמה, אלא איך גורמים לחיות האלה להתפרז מנשק ומהר

בכדי שהמראות מהטבח הנורא לא יחזרו על עצמם.

אנשים שעשרות שנים נלחמים בערבים לא מבינים כלום ולא יודעים מה ש-avi1234 יודע ...

פורסם (נערך)

כותרת בכלכליסט מהבוקר

ציטוט

לא חומה ולא מגדל: תפיסת יישובי הגדר בישראל קרסה
שיטת ההתיישבות הביטחונית שהובילה ביזור ולא התאגדות ריכוזי אוכלוסייה, לצד צמצום המשאבים מהמדינה, הותירה את תושבי העוטף חשופים. כשהממשלה מקדמת הקמת עשרות יישובי גדר נוספים, מומחים ממליצים על נסיגה טקטית לערים

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=skfq3exbp

המומחים שמציעים נסיגה טקטית לערים חושבים שמול תנועות נאציות שמקיפות אותנו, הדרך של היהודים להתגונן היא לחיות בגטו.

אשכרה, הציונות הקימה מדינה אבל יהודים רוצים שטייטעל.

יש בכתבה עצמה גם דעות אחרות:

ציטוט

תא"ל (מיל') ד"ר מאיר אלרן, חוקר בכיר במכון למחקרי ביטחון לאומי ובעבר סגן ראש אמ"ן, אומר שקונספט יישובי הגדר אכן התיישן, אך הוא לא בטוח שהתפיסה קרסה. "אין לי בעיה עם יישובים ליד קו הגבול. הבעיה העיקרית היא איך עוזרים להם להתגונן. אם צה"ל לא מגן עליהם, זה לא עובד".

חבל שלא מביאים גם את הדעה של בריק באותו נושא בדיוק. כנראה תחסל להם את האג'נדה, כי הוא אומר הפוך. תכשיר תאמן ותחמש את האוכלוסייה להגנ"א.

הנימוקים הכלכליים שם בכלל מרתיחים אותי.

קיבינימט. סעו לשוויץ, לגרמניה, תבינו שהחזקת השטח על ידי חקלאים היא הדרך היחידה להבטיח ביטחון. המדינה משתתפת, מממנת, וברור שם שזה חשוב.

גטאות? לא... לא שוב פעם.

אם זו רוח הדברים, נסיגה לערים = ביטחון, חמאס בהחלט ניצח.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...