Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

כאיש נורמטיבי (פחות או יותר) ממש אין לי בעיה עם המהלך הזה.

לי אין מה להסתיר במרחב הציבורי ומי שיש לו זה האינטרס שלי שיורתע.

אני חושב שבאופן כללי במדינה אין מודעות ל Freedom כמו שיש בארה״ב למשל, בדוגמא דיי קיצונית אבל רלוונטית.

נגיד שאיכשהו זה כלי שיעזור כנגד עבריינים, יש לך פה דוגמאות בשרשור לאיך השלטון יכול לנצל אותו לרעה. אם כך, למה לא לפתור את הבעיות השורשיות שיש במערכת אכיפת החוק? למה להפיל פטיש חמש טון על זכויות הפרט כי במהלך 40 שנות שלטון הימין לא הצליחו למגר את הפשיעה? הרעיבו למוות את המשטרה ואז מתפלאים שהיא כושלת? ואז אומרים בוא נפתור את זה עם מעקב אחרי האזרחים? מדינת החלטורה, תמיד הכל בחפיף ובזריז, מחפשים פתרון מהיר במקום מקיף.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה שהכי מפריע לי בסיפור הזה אם שמים בצד לרגע את הרעיון העקום עצמו-

אלו שרצים להקמתו בעצם אומרים "מנגנון בקרה? אה, מנגנון הבקרה הוא זה שתסמכו עלינו שנעשה בזה רק את השימוש שצריך"

בגדול, רוב ההצעות הבעייתיות של הקואליציה הנוכחית עושות שימוש ב "סמכו עלינו" כמנגנון בקרה ואיזון.

נהדר.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 12 דקות, MZN כתב:

אני חושב שבאופן כללי במדינה אין מודעות ל Freedom כמו שיש בארה״ב למשל, בדוגמא דיי קיצונית אבל רלוונטית.

נגיד שאיכשהו זה כלי שיעזור כנגד עבריינים, יש לך פה דוגמאות בשרשור לאיך השלטון יכול לנצל אותו לרעה. אם כך, למה לא לפתור את הבעיות השורשיות שיש במערכת אכיפת החוק? למה להפיל פטיש חמש טון על זכויות הפרט כי במהלך 40 שנות שלטון הימין לא הצליחו למגר את הפשיעה? הרעיבו למוות את המשטרה ואז מתפלאים שהיא כושלת? ואז אומרים בוא נפתור את זה עם מעקב אחרי האזרחים? מדינת החלטורה, תמיד הכל בחפיף ובזריז, מחפשים פתרון מהיר במקום מקיף.

זורם איתך לחיזוק מערכת האכיפה.

אז אנחנו עלולים לחזור למדורניקים ולמקרים כמו כנופיית מע"ץ.

כל אכחפה, בין אם באמצעים טכנולוגיים ובין אם old school עלולה להיות מסוכנת ללא ריסון ופיקוח נכונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, stx כתב:

זה בדיוק מה שיקרה. או זה.

V for Vendetta and the Limits of Liberal Protest - Blood Knife

זה במובלעות שסירבו לעטות מסיכות בקורונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

מה שהכי מפריע לי בסיפור הזה אם שמים בצד לרגע את הרעיון העקום עצמו-

אלו שרצים להקמתו בעצם אומרים "מנגנון בקרה? אה, מנגנון הבקרה הוא זה שתסמכו עלינו שנעשה בזה רק את השימוש שצריך"

בגדול, רוב ההצעות הבעייתיות של הקואליציה הנוכחית עושות שימוש ב "סמכו עלינו" כמנגנון בקרה ואיזון.

נהדר.

אני לא אומר שזה רעיון מעולה. אני אומר שזה כלי נוסף בארגז הכלים וכמו שטייזר ומכתזית צריכים פיקוח כך גם זה. איזה פיקוח אין לי מושג כי אני לא איש מקצוע 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בטוח לא פיקוח מתוך הרשות המבצעת. צריך להיות פיקוח משפטי ולא בדרג זוטר, כדי שלא יהיה אוטומטי כמו הארכות מעצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, MZN כתב:

או כמה חופש יש לנו לעומת מדינות אחרות.

בשביל שזה יהיה לעניין מצ"ב לינק למדד החופש 

https://freedomhouse.org/country/israel/freedom-world/2023

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הבעיה אם המצלמות זה. שלא צריך צו של שופט.  מספיק קצין בכיר.

ומכאן הדלת פתוחה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הטקטיקה הרגילה שלו. 

באמת נוהג בזוי 'למנהיג'. 

נ.ב.

image.thumb.png.4f9186c604219c9f056dddfd29c78627.png

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה מדהים איך לא משנה אם זה בפוליטיקה או במגזר העסקי- תמיד יש את הטיפוס הזה, המנהל שלא עושה כלום.

חבל שבמקרה הזה הוא הסתנן לנהל מדינה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר קיבל סיבוב בסייברטראק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא נכון שהוא לא עשה כלום, הוא היה שר אוצר מוצלח שעשה צעדים נחוצים ולא פופולריים בתקופה קשה, וזה הנחית אותו ל-12 מנדטים. הוא תלמיד של השיטה, אז הבין מה הוא צריך לעשות כדי כן להצליח. לי נראה שהוא אדם שנרקב, וזה די עצוב. איך אומרים, הוא האכיל את הזאב הלא נכון (למי שמכיר את המשל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא אמרתי לא עשה- אמרתי לא עושה.

בתקופתו כשר אוצר הוא היה בתפקיד "מקצועי". מרגע שהוא קודם ל "ניהול", הוא הפך למנהל שלא עושה כלום.

יש גבול עד כמה אפשר להסתכל בערגה על נתניהו של 2003, מדובר על לפני 20 (!!!) שנה.

אכן נרקב, בצורה הגרועה ביותר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...