Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת פירוק לשכת עורכי הדין.

אחרי תבוסת אפי נוה: השרים אישרו הצעת חוק לפירוק לשכת עורכי הדין (ynet.co.il)

אחרי תבוסת אפי נוה: השרים אישרו הצעת חוק לפירוק לשכת עורכי הדין

ההצעה המבקשת בין היתר לבטל את השתתפות נציגי לשכת עורכי הדין בוועדה לבחירת שופטים תעלה להצבעה טרומית כבר ביום רביעי, בתמיכת הממשלה. המשך החקיקה צפוי להתעכב עד שיוחלט כיצד ליישם את המשך השינוי בבחירת שופטים.

ושלט שצד את עניי בפרדס חנה כרכור.

20230625_110853.thumb.jpg.4db5e6b6b75f993c862db6da09d6178e.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

טרור זה שפלסטינים מפעילים נגד יהודים. הפוך זה לא טרור.

סמוטריץ' כבר אמר שאין טרוריסטים יהודים.

פורסם

אחרי העדות של מילצ'ין, אני עדיין לא מצליח להבין למה ביבי ושרה הסתבכו על השטות הזו. עד כדי כך יש אלרגיה להוציא את הכסף שלהם? 

*לפי הערכות לביבס יש שווי של 50 מליון שקל 😕

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

נעזוב לרגע את ביבי בצד, ונניח שהשווי האמיתי הוא חצי או רבע - אז כן, אחת השיטות להתעשר היא להעביר את ההוצאות למישהו אחר. או במקרה של פוליטיקאים, להעביר אלף ואחת הוצאות קטנות לאלף ואחת "חברים" שמחלקים "מתנות". זה עובד יותר פשוט וחלק מאשר להגדיל הכנסות עצמיות עם כל הניירת והמסים שכרוכים בכך.

תדמיין לך שפעם ביומיים המכולת מעבירה לך את הקניות בחינם. לאורך שנים זה מאחת אלפי שקלים, תכפיל בבני משפחה, פוף, מיליונים.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 21 דקות, Gosser1860 כתב:

אחרי העדות של מילצ'ין, אני עדיין לא מצליח להבין למה ביבי ושרה הסתבכו על השטות הזו. עד כדי כך יש אלרגיה להוציא את הכסף שלהם? 

לא יאומן שלא מבינים את זה. כי זו בכלל, בכלל, בכלל, בכלל לא שטות.
לאדם בתפקיד ציבורי אסור לקבל מתנות ממי שבאיזשהו אופן הוא במצב לעזור לו. נקודה. חל על הפקיד הכי זוטר במשרד הרישוי בדיוק כמו שזה חל על רה״מ. חל על מורים בבתי הספר. חל על מרצים באוניברסיטה.
זה המחיר של להיות איש ציבור או בתפקיד ציבורי.
עזר וייצמן הוכרח להתפטר מתפקידו כנשיא רק כי לא דיווח על מתנה בערך זעיר ביחס למה שביבי קיבל, ולו לא היה מתפטר, הבהירו לו שיודח -- דבר שלא קרה עד אז לנשיא. ולא היה שום מניע פוליטי לאף אחד להדיח אותו, והנשיא במצב לעזור מעט מאד (אין לו סמכויות פרט למתן חנינה).

על זה שביבי קיבל בפעם הראשונה סיגרים ששווים עובר את ה-500 ש״ח מגיע שיעוף. גם אם מעולם לא היה עוזר למילצ׳ן (והוא עזר).

• אהבתי 3
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 57 דקות, hans כתב:

תדמיין לך 

מדמיין. אבל בשלב שזה התחיל הוא כבר היה מספיק מבוסס, לא?

לפני 41 דקות, PinkDolphin כתב:

לא יאומן שלא מבינים את זה. כי זו בכלל, בכלל, בכלל, בכלל לא שטות.

מה שנקרא אתה קצת "מתפרץ לדלת פתוחה". מבחינתי, אם קיבל/לקח אפילו עיפרון שחוק אחד באופן לא חוקי אז שיתכבד וילך הביתה/כלא (אני קצת מגזים, אבל מקווה שמעביר את הנקודה).

המילה "שטות" מתייחסת לכך שמדובר בסכום יחסית פעוט ביחס להון האישי המוערך לעומת הסיכון הגדול שנלקח. אני מתכוון שקבוצת שודדים מקצועית כנראה לא תפשוט על המכולת השכונתית, זה לא מעניין, הסכום די קטן וחבל על הסיכון. 

לפני 45 דקות, David32 כתב:

אין צורך להתבאס ככה בתחילת השבוע.

בדיוק בדרכי חזרה מאמסטרדם, אני כבר מבואס.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

ככה זה.

רק הירשנזון הלך לכלא על 10 מיליון ש''ח.

כל השאר- דרעי, אפל, אולמרט וכו' על חצי מיליון, מיליון, גג שניים. גם התיקים שלא הגיעו לגמר- פואד בן אליעזר ואריק שרון- היו על אותו סדר גודל.

1. השררה עולה לראש ואתה חושב שמותר לך הכל.

2. יש הבדל בין מה שאתה יודע למה שאתה יכול להוכיח במשפט פלילי (אל קפונה, ליברמן, פרשת ההובלות והמתנות 1996) ומדרך הטבע שאם הוכחת חצי מיליון זה רק קצה הקרחון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
לפני 43 דקות, Gosser1860 כתב:

מה שנקרא אתה קצת "מתפרץ לדלת פתוחה". מבחינתי, אם קיבל/לקח אפילו עיפרון שחוק אחד באופן לא חוקי אז שיתכבד וילך הביתה/כלא (אני קצת מגזים, אבל מקווה שמעביר את הנקודה).

המילה "שטות" מתייחסת לכך שמדובר בסכום יחסית פעוט ביחס להון האישי המוערך לעומת הסיכון הגדול שנלקח. אני מתכוון שקבוצת שודדים מקצועית כנראה לא תפשוט על המכולת השכונתית, זה לא מעניין, הסכום די קטן וחבל על הסיכון. 

אני לא יודע למה זה עלה לי לראש אבל יש ערוץ שנקרא TLC (לא ערוץ שמשדר בארץ משום מה אבל חלק מחבילה של דיסקברי), בערוץ יש תוכנית של קמצנים כרוניים. ראיתי סרטון פעם של כאלה שעושים שימוש חוזר במגבות נייר. נראה לי שזו ש"פסיכולוגית BA MA" יכולה לכבב שמה בקלות..

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

אני לא יודע למה זה עלה לי לראש אבל יש ערוץ שנקרא TLC (לא ערוץ שמשדר בארץ משום מה אבל חלק מחבילה של דיסקברי), בערוץ יש תוכנית של קמצנים כרוניים. ראיתי סרטון פעם של כאלה שעושים שימוש חוזר במגבות נייר. נראה לי שזו ש"פסיכולוגית BA MA" יכולה לכבב שמה בקלות..

לא מכיר הרבה שהתעשרו מתואר בפסיכולוגיה. יוקר המחיה פה זה לא בדיחה אז מה לעשות, אנשים טובים מתפתים ונופלים לפעמים. יכול לקרות לכולם.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני מכיר פסיכולוג אחד עם "ר" מתגלגלת שהתעשר מפסיכולוגיה ובעיקר משידוכים שגם עיוור לא היה עושה.

לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

המילה "שטות" מתייחסת לכך שמדובר בסכום יחסית פעוט ביחס להון האישי המוערך לעומת הסיכון הגדול שנלקח.

זה חלק גדול מהבעיה. אנשים שחושבים שמגיע להם הכל והם "נקיים" גרועים הרבה יותר בעיני מכאלה שלוקחים מעטפה עם דולרים שוחד עבור שירות.
נתניהו נפל בזה כבר בעבר, זה לא מפתיע. מאפיין טיפוסים משיחיים שבטוחים שהם המושיע של עם ישראל ושהם עושים לנו טובה בכלל. אנשים מאוד מאוד מסוכנים ובדרך כלל בדיוק ההפך ממושיע - רק הרס הם מביאים.

אנחנו בדרך לטרלול נוסף, חבל על הזמן שיתחילו להשבית טייסות כבר ממחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

מדמיין. אבל בשלב שזה התחיל הוא כבר היה מספיק מבוסס, לא?

אה, כי המטרה לא היתה להתעשר, כמו אצל אוליגרכים שםה קודם כל אנשי עסקים, ואם הם עוסקים בפוליטיקה, זה כדי לשרת את העסקים.
אצל ביבי זה כי הוא חושב שהכל מגיע לו. הוא ידוע בתור קמצן שמעולם לא משלם על שום דבר כבר עשרות שנים (מכיר לא מעט סיפורים על זה ממסעדות ירושלמיות, עוד לפני שהיה רה״מ. תמיד הולך בלי לשלם, לפעמים אומר שיבוא מישהו אח״כ וישלם, מה שמעולם לא קרה). היתה על זה כתבה במקומון הירושלמי ״כל העיר״ ב-1994
ועדויות של מסעדנים בי-ם ובת״א.
https://www.mako.co.il/video-blogs-yuval-ben-ami/Article-48a6711576eb831006.htm
הוא מניח שזה כבוד גדול למקום שהוא אוכל שם ו/או שתומכיו העשירים ישלמו (והם משלמים, בהרבה מקרים).
שרה אותו דבר. הרי למה כל ההסתבכויות שלה (והיא הורשעה בגניבה ממש של 150000 בפרשת הזמנות הטייק-אוואי היקרות, רק שהשופט הפחדן גזר עליה אותה רק להחזיר את סכום הגניבה במקום שנה בכלא)? והילד׳ז אותו דבר. חי בגיל 30 אצל ההורים על חשבונינו. אדם שלא עבד שניה בחיים שלו.

גם טראמפ בדיוק כזה. רק לאחרונה נכנס למסעדה במיאמי, הודיע שכולם אוכלים על חשבונו, ועזב אחרי רבע שעה. לא משנה שזה מקום שמשלמים לפני שמקבלים את האוכל, כך שזה לא היה רלוונטי למי שכבר ישב ואכל, ושאף אחד מטעמו לא שילם עבר אלה שחיכו בתור לאוכל.

ציטוט

בדיוק בדרכי חזרה מאמסטרדם, אני כבר מבואס.

מקוה שלפחתו היה חומר טוב, להפיג את הבלגאן כאן 😀

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

ראיתי סרטון פעם של כאלה שעושים שימוש חוזר במגבות נייר. נראה לי שזו ש"פסיכולוגית BA MA" יכולה לכבב שמה בקלות

כל עוד המנקה האתיופית לא נגעה בזה, הכל טוב.

פורסם
לפני 13 שעות, PinkDolphin כתב:

מקוה שלפחתו היה חומר טוב

Elon Musk Smokes Weed, Plays with Flamethrower in Joe Rogan Interview

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם (נערך)

מעניין לקרוא עדכוני משפט מעיתונאים כמו אלי ציפורי. הוא אגב אמר לפני שנים שהאשמת הסיקור האוהד בוואלה - אין להם בסיס עובדתי.

עדכון מאתמול

ציטוט

ארנון מילצ'ן ניסה לגמד את כל האירועים, הדגיש את החברות האמיצה ביניהם ובעיקר הרחיק את עצמו מאותם אירועים.
הוא לא יודע כמה שמפניה עולה, כמה סיגרים עולים, הוא לא ידע על ההיקפים והכמויות, הוא נתן צ'ק פתוח להדס קליין ובזה הסתכם העניין.
לא קיבל דיווחים, לא התעניין בפרטים, הוא היה עסוק בילדיו ובסרטיו. מילצ'ן נקב בעלות סרט, משהו כמו 150-160 מיליון דולר כולל פרסום ותהה בפני באי האולם למה הוא צריך להתעסק ב"קטנות" כמו שמפניות וסיגרים.

כך חזרנו למעשה לנקודת המוצא של תיק 1000: ההיקפים שפורטו בו על השקל האחרון התבססו רק על הבל פיה של הדס קליין – בלי תמיכה של עדים אחרים (כמובן גם לא של מילצ'ן) ולא ראיות (חשבוניות הן לא ראיות, הן רק עדות לקניות הכוללות של סיגרים ושמפניות ע"י מילצ'ן).

https://elizipori.co.il/facebook/dailylog-230626/

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...