Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד יותר מוזר, למה הוא לא עשה ויזת משקיע בארהב. היה משלם 800K למשלם המיסים האמריקאי ומקבל גרין קארד.

אבל כנראה שהוא לא נהפך להיות עשיר מזריקת כסף לכל עבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

מתנחבלים (תמונת אילוסטרציה):

image.thumb.png.4ee6f3fb6b1caa92831cb04bc8278177.png

מבחינתי שכל אחד ואחד שם יקבל כדור מרכז מסה, בלי נוהל פתיחה באש ובלי כלום. ישר.

הבעיה עם הביטוי שלך ("מתנחבלים") זה ניסיון להשחרה של ציבור שלם. זה בדיוק כמו שמישהו יגיד שכל השמאלנים בוגדים בזמן שרק חלק מאוד קטן מהם מתעמת עם חיילי צה"ל, בדיוק כמו שחלק מאוד קטן מציבור המתיישבים (מתנחלים בשבילך) עושה את זה גם.  

אפשר לנהל דיון על האם צריך להיות באיו"ש או לא (רמז: זורם על יציאה משם תוך כדי בניית גדר 30 מטר גובה וירי ישיר בכל מי שעובר אותה לא חוקי), אבל ברגע שאתה משתמש בביטוי כזה על חלק גדול מהאוכלוסייה, שיש בו אחוז גיוס גבוה ליחידות קרביות (אפילו בזמן שמפרקים להם את הבית), יש פה בעיה.

ואלה שתקפו את המח"ט שבא לנחם אבלים גם צריכים לקבל בראש, ביחד עם סמוטריץ בן גביר וסטרוק. אהבלים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הבחורצ'יק שבןגביר מינה לוועדת ההיגוי להקמת המשמר הלאומי.

ממליץ לשמוע את החזון שלו מפיו.

הוא אשכרה מייחל לזה שנהיה כמו לבנון או סוריה, עם מיליציות אזרחיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתי שכל אחד ואחד שם יקבל כדור מרכז מסה, בלי נוהל פתיחה באש ובלי כלום. ישר.

הבעיה עם הביטוי שלך ("מתנחבלים") זה ניסיון להשחרה של ציבור שלם. זה בדיוק כמו שמישהו יגיד שכל השמאלנים בוגדים בזמן שרק חלק מאוד קטן מהם מתעמת עם חיילי צה"ל, בדיוק כמו שחלק מאוד קטן מציבור המתיישבים (מתנחלים בשבילך) עושה את זה גם.  

אפשר לנהל דיון על האם צריך להיות באיו"ש או לא (רמז: זורם על יציאה משם תוך כדי בניית גדר 30 מטר גובה וירי ישיר בכל מי שעובר אותה לא חוקי), אבל ברגע שאתה משתמש בביטוי כזה על חלק גדול מהאוכלוסייה, שיש בו אחוז גיוס גבוה ליחידות קרביות (אפילו בזמן שמפרקים להם את הבית), יש פה בעיה.

ואלה שתקפו את המח"ט שבא לנחם אבלים גם צריכים לקבל בראש, ביחד עם סמוטריץ בן גביר וסטרוק. אהבלים.

אני נגד הביטוי אבל מה הוא שונה מלהכליל ערבים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יובל להכליל זה לא בסדר, אבל זה הדבר הפחות חשוב בכל מה שקורה כאן.
המתנחלים הם הראשונים שצריכים ללכת לכנופיות כאלה ולפוצץ אותם במכות. הם הראשונים שצריכים להכריז עליהם כטרוריסטים.
במקום זה הם והנציגים שלהם מכבסים מעשים ומילים. "יהודי לא יכול להיות טרוריסט" זה הלך הרוח בימים האחרונים. "דין השטחים כדין איילון" אמר ראש הממשלה הפח אשפה שלנו, השווה את הפאלנגות הטרוריסטיות הללו למפגינים נגד ההפיכה.

אחרי שאתה רואה סרטון כמו של הפלאנגה הזו שיורה (דרך אגב אני מאמין שכל מי שאוחז שם בנשק הוא חייל בחופשה, נשקים צהליים מאובזרים) אף אבא/אמא לא ירצה לשלוח את הילד שלו להגן עליהם.
אחרי שאתה רואה את התקיפה של המח"ט אף אבא/אמא לא ירצה לשלוח את הילדים שלו להגן עליהם.
המתנחלים ונציגיהם בכנסת מביאים לשנאה ומיאוס של שאר חלקי החברה בהם, החלק שנושא ברוב נטל המיסים והצבא.
מה שיביא לפינוי שלהם זה לא הפלסטינים אלה פיצוץ מול ישראל.

ונחזור לדברי פח האשפה נתניהו שהשווה טרוריסטים יהודים למפגינים. הממשלה הזו היא הממשלה הכושלת והאסונית ביותר שזכורה לי, וביליתי את רוב חיי תחת שלטון ממשלות ימין+חרדים.
פשוט זבל טהור שרק מנסה להרוס ולא מטפל בשום בעיה.
התלונן ביבי על הסכם הגז עם לבנון, אמר "כניעה", "מוסרים משאבים ושטחים". לפנות אוהל מסכן שמאוייש ע"י שני רועי צאן עם קלצ' שתקעו לו בשטח שלו כבר שבועות הוא לא מצליח.
לא יודעים לנהל כלום. לא יודעים לטפל בכלום. יודעים רק להרוס ולהאשים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

עוד יותר מוזר, למה הוא לא עשה ויזת משקיע בארהב. היה משלם 800K למשלם המיסים האמריקאי ומקבל גרין קארד.

אבל כנראה שהוא לא נהפך להיות עשיר מזריקת כסף לכל עבר..

אני חושד שזה בדיוק העניין -- הוא לא רצה גרין קארד, כי לו היה לו כזה, הוא היה נחשב תושב קבע בארה״ב, ואז ארה״ב היתה ממסה אותו על כל הכנסותיו הגלובליות (הכלל חל גם על תושבוּת, לא רק אזרחוּת, ואא״ט אי אפשר לשמור על גרין קארד אם לא חיים בארה״ב באופן קבוע).

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

במקום זה הם והנציגים שלהם מכבסים מעשים ומילים

חלק מהנציגים שלהם, כן. הנציגים של כולנו חסרי תועלת.

אבל כל התושבים בתנחלויות? 

זאת לא יישות אחת, זה מלא אנשים עם דעות שונות. מה אתה מצפה מהם לעשות חוץ מלהתעצבן ולהעביר ערוץ? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

הבעיה עם הביטוי שלך ("מתנחבלים") זה ניסיון להשחרה של ציבור שלם.

אם ״הציבור השלם״ הזה היה רוצה, כל אוחז בנשק כזה, היה מזוהה תוך 5 דקות.

אם הציבור הקדוש הזה ושליחיו היו רוצים, הנוער הלוחם והנוקם, היה מפוזר לכל עבר כבר לפני שנים.

סמוטריץ׳ הביע היום זעזוע עמוק משריפת צמיגים ליד הבית של לוין. קרא להם עבריינים אלימים ואנרכיסטים. על צמיגים.

אותו סמוטריץ שעל שריפת בתים ורכבים (כולל פלסטיני אחד שנהרג ולא מעניין אף אחד) בקושי הוציא גינוי רפה על ״נטילת החוק לידיים״ (כאילו שיש איזה חוק שמתיר לשרוף בתים).

בןגביר אמר לפורעים ״רוצו לגבעות, אני מגבה אתכם״.

הצעירים היורים הם לא עשבים שוטים. הם ה״פריגוז׳ין״ של המתנחלים. לפעמים קצת יוצאים משליטה, אבל בסה״כ ממלאים פונקציה בתחזוק הכיבוש והדיכוי.

אז כן, אני משחיר ציבור שלם!

ואחרי שכתבתי נתקלתי בזה.

סתם דוגמה קטנה מכתבה בכלכליסט.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/rk0nhzp00h

ח״כ לימור סון הר מלך:

image.thumb.png.144d869e9df6fc97441b4632cfe0c6f9.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אז כן, אני משחיר ציבור שלם!

אז אל תתלונן כשחברים של סמוטריץ צועקים למפגינים "שמאלנים בוגדים" או כשאוהדי ביתר שרים "מוות לערבים".

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

אז אל תתלונן כשחברים של סמוטריץ צועקים למפגינים "שמאלנים בוגדים" או כשאוהדי ביתר שרים "מוות לערבים".

פשוט מופלא...

צחקתי בקול.

כאילו למה למה אתה מצפה ממני?

שאטען שרק חלק מהשמאלנים הם בוגדים?

או שצריך להרוג רק קצת ערבים?

וכמובן שהבאת אפס התייחסות לטיעונים שכתבתי.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

פשוט מופלא...

צחקתי בקול.

כאילו למה למה אתה מצפה ממני?

שאטען שרק חלק מהשמאלנים הם בוגדים?

או שצריך להרוג רק קצת ערבים?

וכמובן שהבאת אפס התייחסות לטיעונים שכתבתי.

ללא קשר: אין אפילו שמאלן אחד בארץ מאז שמחנה של״י התפרק לפני יותר משני עשורים.
-- העבודה היא מפלגת מרכז בנוסח טוני בלייר בבריטניה ("Third Way״); אין שם פועל אחד לרפואה, ואפילו לא עסקן של פועלים,  כבר הרבה שנים
-- המחנה הממלכתי (שם מטופש אגב, לגוף שאיננו גוף של המדינה) ויש עתיד הן מפלגות מרכז לכל דבר (יש כמה נטיות ימניות לחלק מחברי המחנה הממלכתי, אבל ממש בקטנה)
-- מר״ץ היא מפלגת מרכז נטו, עם קצת דגש על זכויות הפרט/וקבוצות חלשות (שממותן ע״י אידיאולוגיית שוק חופשי בכלכלה). אין זכר ל-״מ״ בשם שלהם (מפ״מ)
-- בל״ד היא מפלגה לאומנית אנטי-ציונית עם עלה תאנה אחד שכן מאמין חלקית בסוציאליזם

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, PinkDolphin כתב:

אין אפילו שמאלן אחד

אני מכיר כמה שמאלנים.

אפילו חיים לוינסון, שמעתי אותו בפודקאסט מצהיר שהוא קומוניסט..

אבל כן, בגדול אין שמאל בארץ. יש רק סמול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

.סמוטריץ׳ הביע היום זעזוע עמוק משריפת צמיגים ליד הבית של לוין. קרא להם עבריינים אלימים ואנרכיסטים. על צמיגים.

אותו סמוטריץ שעל שריפת בתים ורכבים (כולל פלסטיני אחד שנהרג ולא מעניין אף אחד) בקושי הוציא גינוי רפה על ״נטילת החוק לידיים״ (כאילו שיש איזה חוק שמתיר לשרוף בתים).

זה בקטנה. אז הוא אמר במפורש: "אני חושב שאת חווארה צריך למחוק".

הפתרון של בן גביר לבעל עסק שסובל מפרוטקשן: "רוץ לבקש נשק"

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תוכן חדש...