Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, לב טוב כתב:

תודו שאם גנץ את לפיד היו מצטרפים לביבי לממשלה חילונית רחבה *לכאורה* המצב בארץ בהכל היה יותר שפוי ויציב. אך כשלחצו את ביבי לפינה, זה הברירה שנשארה לו. 

בן כמה אתה?

נראה שנולדת אחרי שלפיד וגנץ ישבו עם ביבי בממשלה.

אולי תשאל את ההורים שלך איך זה נגמר.

• אהבתי 3
  • מצחיק 4
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 דקות, לב טוב כתב:

מצד מחנה מסוים פסק הדין כבר נחרץ בשלב פתיחת החקירות, אפ'חד שם לא אמר "נמתין למשפט".

מחנה "הוא זכאי"?

לפני 15 דקות, לב טוב כתב:

תודו שאם גנץ את לפיד היו מצטרפים לביבי לממשלה חילונית רחבה *לכאורה* המצב בארץ בהכל היה יותר שפוי ויציב. אך כשלחצו את ביבי לפינה, זה הברירה שנשארה לו. 

גנץ את לפיד כבר הצטרפו לביבי בעבר. רק מטומטם דורך פעמיים על אותה מגרפה.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

חלקם כן, חלקם לא, בגלל זה צה"ל דואג להזהיר שמי שיבריז סתם ככה יענש. אי אפשר להעניש מתנדבים.

מי אלה "חלקם לא"? במכתב אחרון שראיתי כתוב "נפסיק להתנדב".

• אהבתי 2
פורסם
לפני 19 דקות, לב טוב כתב:

ביבי הוחרם הלוך וחזור ע"י מקהלות רק-לא-ביבי.

ביבי הוחרם על ידי כמעט כל אחד שהיה איתו באיזשהו שלב בקריירה, כי זה הבנאדם. כל מי שהיה איתו והוא הרגיש ממנו שמץ כוח/איום, נדפק על ידו. זה שהליכוד דואג היום לפמפם שזה בגלל אידיאולוגיה או רעיונות ימין זה בולשיט. הכל ביזנס. ואף אחד לא רוצה לעשות ביזנס עם מי שדפק אותו כבר.

לפני 23 דקות, לב טוב כתב:

אפשר לבוא בתלונות רק לגנץ / לפיד שהעדיפו להחרים מליון מצביעים כי "ביבי מסוכן לישראל". 

כן, בוא נאשים את הנאנסת. עובד מעולה במגזר השולט היום.

לפני 23 דקות, לב טוב כתב:

ר' לעיל. אם לא היה דואג לדפוק את כל מי שאי פעם היה איתו, אולי זה גם היה קורה. אבל אף אחד מהם לא מאמין לו. הבא בתור זה בן גביר, רק שלא בטוח שיישאר משהו מהמפלגה שלו אחרי הכנסת הנוכחית.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

מי אלה "חלקם לא"? במכתב אחרון שראיתי כתוב "נפסיק להתנדב".

הביטוי "נפסיק להתנדב" נזרק לאוויר גם על ידי צעירים בני 25 שמשרתים ביחידות לוחמות רגילות, לא אנשי מודיעין או טייסים שעושים 90 יום אקסטרה בשנה. הם בשירות חובה עדיין, בדיוק כמוני. 
בגלל זה צה"ל מזהיר מענישה, על מתנדבים אין לו כוח בכלל. 

לפני 15 דקות, MZN כתב:

אין לי איזה חיבה יתרה לגוף הזה, וגם לא למערכת המשפט, מכיר מקרוב כמה אנשים שעברו תקופות לא פשוטות בגלל שטויות שלא קשורות אליהם.

אבל לכל שיט כזה יש סיבה, זה כמו שתראה מישהו עם טויטה הכי אמינה בעולם, עשה 50k קילומטר בלי טיפול, הרכב מתחיל לעשות בעיות, ואז תגיד איזה חברה פח, לא אמינה בשיט.

עכשיו תחשוב למי בדוגמא הזאת יש אינטרס לגרום למערכת לקרטע… למי יש אינטרס להחליש את מערכת המשפט? לשמאלנים ששולטים בה? אני בספק.. לבכיינים שטוענים שהיא רודפת אותם? כנראה שכן. 

אני אפילו לא מדבר על המשפט שלו, למה מישהו הכנס בי עם רכב ליסינג בלי ביטוח צד ג׳ ואני צריך לשקול אם לתבוע אותו? לחכות שנה וחצי למועד דיון בתביעות קטנות.. זה יותר מעניין אותי מפוליטיקאי נהנתן כזה או אחר.

זאת אחת הבעיות שלי עם הרפורמה המשפטית. ועדה לבחירת שופטים לא מעניינת אותי - אם פוליטיקאים יבחרו או שופטים אחרים יבחרו זה אותו ח*א, את אף אחד מהם אנחנו לא באמת מעניינים.

שיתחילו עם קביעת טווח מקסימלי לכמה זמן אפשר לנהל תיק, עונשי מינימום בעבירות אלימות, הגברת אכיפה, אלה דברים שיותר קריטיים לי מהשטויות שרוטמן מריץ.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

שיתחילו עם קביעת טווח מקסימלי לכמה זמן אפשר לנהל תיק, עונשי מינימום בעבירות אלימות, הגברת אכיפה, אלה דברים שיותר קריטיים לי מהשטויות שרוטמן מריץ.

תראה, קצת גלישה בשרשור וכבר התחלת להבין מה הולך.

זה לא שהמערכת לא צריכה רפורמה, רק ששום דבר ממה שמוצע היום זה לא מה שהמערכת באמת צריכה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

בגלל זה צה"ל דואג להזהיר

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

הם בשירות חובה עדיין, בדיוק כמוני. 

איזו חובה בדיוק? כמו החובה לאכוף חוק גיוס (שהממשלה החליטה לא לאכוף)?

זו אחת הבעיות המרכזיות שמתעוררות כאשר מנרמלים אי אכיפה של חוקים. אנחנו רואים את זה בכבישים, בעבודה "בשחור", בשחיתויות ועוד. עכשיו אנחנו רואים את זה נוגע חזק בצבא. זה לא מאוד מפתיע, זה פשוט עוד שלב בתהליך התפוררות ארוך.

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, RK כתב:

תראה, קצת גלישה בשרשור וכבר התחלת להבין מה הולך.

זה לא שהמערכת לא צריכה רפורמה, רק ששום דבר ממה שמוצע היום זה לא מה שהמערכת באמת צריכה.

בשביל להיות הוגן אתה גם צריך להודות שאף פעם לא הייתי תומך נלהב של הרפורמה, זה פשוט שאין לי אמונה באף אחד מהצדדים, אז באופן אישי זה פחות קריטי לי.

עריכה:

חוץ מזה רק חמור לא משנה את הדעות שלו בהתאם לדברים שקורים..  כורדי אני כן אבל חמור עדיין לא.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בשביל להיות הוגן אתה גם צריך להודות שאף פעם לא הייתי תומך נלהב של הרפורמה, זה פשוט שאין לי אמונה באף אחד מהצדדים, אז באופן אישי זה פחות קריטי לי.

עריכה:

חוץ מזה רק חמור לא משנה את הדעות שלו בהתאם לדברים שקורים..  כורדי אני כן אבל חמור עדיין לא.

אתה חושב שזה פחות קריטי לך. אתה טועה בגדול. על הפרק עומדים לא רק כל מיני דיונים עקרוניים בבג״ץ.
הועדה לבחירת שופטים בוחרת את כל השופטים במדינה, כולל את כל שופטי התעבורה וכל שופטי בתי הדין לעבודה (יש כרגע מחסור גדול של 94 שופטים).

ברגע שהבחירה היא 100% פוליטית, הפוליטיקאים בועדה יחלקו ג׳ובים של שופט כמו שהם היום מחלקים ג׳ובים של פקידים במשרדי הממשלה. כמו שאפי נוה ניסה לחלק לאתי כרייף מינוי של שופטת, שהנתונים המקצועיים שלה היו כאלה גרועים, שבכלל לא עברה את הסף להגשת מועמדות.

השופטים יהיו מושחתים או מוטים, בכל המובנים.
-- נניח אתה עסק, יש לך חוזה עם ספק, לדעתך הוא מפר את החוזה, יש לכם סיכסוך כספי ואתם לא מצליחים להגיע לעמק השווה, אז אתה תובע אותו. דבר שבשיגרה. שום דבר פוליטי או אידיאולוגי, נכון? אז השופט יפסוק לטובת מי שנותן לו דולרים בצד, כמו ברפובליקת בננות.
-- בארה״ב, השופטים חברי מפלגה. אין מצב ששופט רפובליקני מוציא חשוד שחור זכאי במשפט פלילי. סיכויים אפסיים, ו-% ההרשעה תלוי בעיקר בחברות המפלגתית של השופט (יש סטטיסטיקות מזעזעות).
אצלינו, השופט, גם במקרה שהוא לא מושחת במובן של קבלת שוחד, יהיה מוּטֶה פוליטית וישפוט לטובת הצד שהוא קרוב אליו מבחינה מפלגתית (ולפעמים, באופן לא מודע). שופט חרדי ישפוט לטובת הצד במשפט אזרחי שמקיים מצוות מול החילוני.

וכל זה ישתקף (וכבר מתחיל להשתקף) בכמה קל לעשות עסקים בארץ. יש כמה אירגונים בינ״ל שעושים דירוגים כאלה... והדירוג של ישראל כבר ירד וממשיך לרדת, באופן מפורש לדברי האירגונים האלה בגלל נסיון ההפיכה.
-- ברבעון הראשון השנה היתה ירידה של 80% בהשקעות בהייטק בארץ לעומת התקופה המקבילה שנה שעברה (בעולם גם היתה ירידה בגלל מיתון, אבל רק של 20-40%).

תעשה לעצמך טובה. תעבור על רשימת 180 החוקים המטורללים שבקנה (שאת כמעט כולם הקואליציה מעבירה כהצ״ח פרטיות, בניגוד לתקנות הכנסת). הסיפור של השופטים הוא רק דבר אחד. יש שם רמיסה של כל זכויות הפרט, מעקב אחרי אזרחים במצלמות לפי החלטת שוטר ללא צו בתי משפט
https://www.ha-makom.co.il/post-efrat-cam-idf/
מעצרים מנהליים ללא משפט ע״י המשטרה לכל אזרח שבא לה, לא רק ביו״ש ע״י הצבא. מתן אפשרות לכל פקיד לדרוש שוחד. מתן רשות מכל מי שלמד במוסד רבני הכרה כאילו זה תואר ראשון, גם לצרכים של טיפול פסיכולוגי, גם לפיזיותרפיה ולכל המקצועות הפארא-פרואיים.

ועכשיו לכלכלה  שתשפיע על כל אחד כאן שלא אוליגרך:
-- הנתונים לגבי הרבעון השני (שנגמר בסוף יוני) עוד לא סופיים, אבל מסתמן שהירידה תהיה 90% מול שנה שעברה.

ולמה ההייטק כזה חשוב? כי הוא המקור ל-54% מהייצוא בארץ.
הוא כולל רק 12% מהעובדים במשק (לא כולל מתפרנסים עקיפים), אבל משלם 34% מהכנסות המדינה.
https://www.geektime.co.il/tech-sector-israel-numbers-economy/

אין ישראל של היום ללא הייטק.
וגם אי אפשר לחזור לרמת החיים בשנות ה-50.
-- הוצאות המחיה פה כאלה יקרות שהחקלאות ישראלית כבר לא תחרותית כמה עשורים (בסופרמרקטים באירופה, פרי ההדר ממרוקו או ספרד)
-- היו אז הרבה פחות טפילים.  רק 1% חרדים ו-400 תלמידי ישיבות שלא התגייסו ולא עבדו -- שאר החרדים התגייסו ועבדו. לא היו את כל ההנחות המפליגות בכל דבר אפשרי החל מארנונה, ולא היה חינוך ממומן ע״י המדינה שלא מפוקח על ידה.

מי שזה ״לא מעניין אותו״ אני מקוה לטובתו שהוא עובד באופן פעיל על הגירה.
תהיה כאן מלחמת אזרחים, לגעתי זה כבר בלתי נמנע, וכל אחד יצטרך להחליט ״הֲלָנוּ אַתָּה אִם לְצָרֵינוּ״ (ישעיהו ה׳, י״ג).

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 5
פורסם

סבבה, אז כרגע הבחירה לא על ידי הממשלה בלבד, אלא על ידי ועדה מגוונת.

איך השופטים מגנים עלי?
אנסים משתחררים עם עבודות שירות? ארגוני פשיעה סוחטים פרוטקשן בלי לבלות בבתי כלא? עברייני תנועה עם 60 דוחות על עבירות חמורות ממשיכים לנהוג ועוד בתפקידים מקצועיים?

השופטים פה שמים פס ענק על האזרחים, מקלים בעונש עד שזה מגיע אליהם, תראה את ההבדל בענישה של רוצחים על הכביש כשמדובר בסתם בן אדם לעומת הבן של השופט שניאור חשין.

עזוב שטויות, אם ידפקו לך קסדה בראש הוא יקבל קנס במקרה הטוב, אדם מתוסכל זרק נעל על שופטת וקיבל 3 שנים בפנים.

אחד הדברים שהמפגינים טוענים זה שהבסיס של דמוקרטיה זה שיוויון, אבל אין פה.

מעניין לעניין באותו עניין:

אב ובנו נרצחו בשפרעם, ראש העיר התראיין ל-ynet לקול יריות: "זה חג, אנשים נהנים ויורים"

העיקר נוח לראשי המגזר להאשים את היהודים כשיש שם רציחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שאתה אומר נכון אבל הרפורמה שמנסים להעביר לא תשנה אפילו פיפס לכיוון הזה, אלא רק תתן לפוליטיקאים יותר כח.

מה אתה חושב, שהשופט שימנה הפוליטיקאי כן ישים עליך ז'? בסך הכל האזרח לא מרוויח, רק מפסיד. אז למה צריך את זה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

ברגע שהבחירה היא 100% פוליטית, הפוליטיקאים בועדה יחלקו ג׳ובים של שופט כמו שהם היום מחלקים ג׳ובים של פקידים במשרדי הממשלה. כמו שאפי נוה ניסה לחלק לאתי כרייף מינוי של שופטת, שהנתונים המקצועיים שלה היו כאלה גרועים, שבכלל לא עברה את הסף להגשת מועמדות.

השופטים יהיו מושחתים או מוטים, בכל המובנים.

מה שמונע מזה עכשיו זה מה? הקולות של לשכת עורכי הדין?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

מה שאתה אומר נכון אבל הרפורמה שמנסים להעביר לא תשנה אפילו פיפס לכיוון הזה, אלא רק תתן לפוליטיקאים יותר כח.

מה אתה חושב, שהשופט שימנה הפוליטיקאי כן ישים עליך ז'? בסך הכל האזרח לא מרוויח, רק מפסיד. אז למה צריך את זה?

במדינת ישראל האזרח הישר מפסיד בכל סוגיה פוליטית, משפטית, בטחונית או כלכלית שמתרחשת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם רפורמה כמו שהם רוצים להעביר נפסיד יותר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

עם רפורמה כמו שהם רוצים להעביר נפסיד יותר.

למה ?   נהיה כמו בחול  -  פולניה, הונגריה.   נוכל לחסוך טיסה לאירופה.

• מצחיק 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק בהתחלה, בהמשך נוכל לחסוך טיסה להודו...

• מצחיק 1

• תוכן חדש...