Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, avargel כתב:

היא באה להרוג, היא צריכה למות.

כל כך פשוט. כל כך מוסרי. כל כך נכון.

מרוב רצון להיות מוסריים איבדנו את השכל הישר.

היא לא הייתה חמושה.

איך לדעתך היא התכוונה להרוג?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, eitanuch כתב:

למה היא רצה לעבר החיילים? 

רצתה לספר להם בדיחה.

מה זה משנה למה היא רצה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

רצתה לספר להם בדיחה.

מה זה משנה למה היא רצה?

כי המטרה שלה מהווה איום על החיים של החיילים. 

אני אשאל אותך עוד שאלה מנחה. בהנחה שאנחנו חיים בעולם הגיוני והיא לא רצה אליהם כי היה חשוב לה כל כך לספר להם בדיחה, מה הדבר שהכי צפוי שבגללו היא רצה אליהם? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

נכון. אז מה זה משנה אם ח"כ כזה או אחר צועק/מברבר/מקשקש. איך זה הופך להסתה?
יש הוראות. יש נהלים. שיפעלו לפי הנהלים. אף אחד לא אמר להם לא לפעול לפי הנהלים. אולי מעט אתגרנו אותך ואנשים אחרים פה באיך הם תופסים את הנהלים ע"י כך שהבאנו דוגמאות בהם צריך לפעול לפי הנוהל כפי שתיארתם, אבל זה לא היה מתקבל יפה (כי נגיד במקרה הזה היו יורים בחרדים שזרקו אבנים על חייל). זה שזה איתגר אותכם רק מראה שאולי יש משהו בעייתי באיך שאתם תופסים את הנוהל.

שאלת אותי מהי הסתה? במקום להתקשקש על השטות שאיזה ח"כ אמר חבל שלא התעכבת על הקריאה/הסתה למרד שח"כ אחר עשה היום. זו הסתה למרד פרופר.
ח"כ אחר ענה לו שהוא מתלהם ומסית.
אתן לך לבדוק/לנחש מי קרא למרד ומי ענה לו וקרא לו מסית.

אתה יודע למה השמאל הוא יהודי מחמד?

הערבים דוברים 2 שפות, אנחנו רק 1.

בעברית הכל טוב ויפה, אבל כשעוברים לפוסטים בערבית? היהודים באים להחריב את אל אקצא.

אם בן גביר היה קורא לסירוב פקודה של דתיים הוא לא היה מקבל הזמנה לערוץ 12 להסביר את עצמו ולהציג את עצמו כלאבי דאבי.

תפסיקו לאכול את השקרים שלהם ולחפש דרכי פעולה אלטרנטיבים לחייל שעומד בעמדה ואישה רצה אליו באמצע גל טרור רצחני.

אתם משחקים לידיים שלהם ורק מעמיקים את התהליכים שקורים במדינה.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159658843561465&id=755961464

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אתה יודע למה השמאל הוא יהודי מחמד?

הנה דוגמא להסתה. די עלובה האמת. ומה הימין? דוד המלך ומדרכי אנילביץ' משולבים ביחד?

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אם בן גביר היה קורא לסירוב פקודה של דתיים הוא לא היה מקבל הזמנה לערוץ 12 להסביר את עצמו ולהציג את עצמו כלאבי דאבי.

אני לא יודע מה היה קורה אם בן גביר היה קורא לסירוב פקודה של הדתיים. אני יודע מי שירת במסלול הסדר תפור לדתיים, ומי נעצר לפני ההתנתקות. כמובן גם אם נשים את האחים בצד, זה לא שבתקשורת אסמולנית הפסיקו לראיין מתישהו את גפני, ליצמן ושאר הכוכבים של הימין על מלא מלא שלא שירתו יום צבא.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם משחקים לידיים שלהם ורק מעמיקים את התהליכים שקורים במדינה.

ושוב אתה מדבר באבסטרקציות, שהבסיס מאחוריהן לא נכון.

כאילו, באמת, שואל פעם שניה היום ומקווה לקבל תשובה: אתה חושב שהמחבל שבא לתל אביב לפני כמה ימים אמר לעצמו בבוקר "יהודי המחמד של השמאל ידאגו לי, אז אני אלך לירות היום באנשים בישראל"? 

גם איזה תהלכים חדשים קורים במדינה? מה כזה חדש בזה שיש פה סכסוך אתני דתי בין שתי קבוצות? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

הנה דוגמא להסתה. די עלובה האמת. ומה הימין? דוד המלך ומדרכי אנילביץ' משולבים ביחד?

אני לא יודע מה היה קורה אם בן גביר היה קורא לסירוב פקודה של הדתיים. אני יודע מי שירת במסלול הסדר תפור לדתיים, ומי נעצר לפני ההתנתקות. כמובן גם אם נשים את האחים בצד, זה לא שבתקשורת אסמולנית הפסיקו לראיין מתישהו את גפני, ליצמן ושאר הכוכבים של הימין על מלא מלא שלא שירתו יום צבא.

ושוב אתה מדבר באבסטרקציות, שהבסיס מאחוריהן לא נכון.

כאילו, באמת, שואל פעם שניה היום ומקווה לקבל תשובה: אתה חושב שהמחבל שבא לתל אביב לפני כמה ימים אמר לעצמו בבוקר "יהודי המחמד של השמאל ידאגו לי, אז אני אלך לירות היום באנשים בישראל"? 

גם איזה תהלכים חדשים קורים במדינה? מה כזה חדש בזה שיש פה סכסוך אתני דתי בין שתי קבוצות? 

נעלבת מהיהודי מחמד? חשבתי רק הימין הם בכיינים.

סמוטריץ לא המציא את הגלגל ולא עשה קומבינה כמו בר רפאלי, ניצל הזדמנות שנתנו לו.

ההבדל הוא שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות דבר כזה, אבל אתה תשפוט אותם כאילו כן.

מעצר לפני התנגדות זה עמידה על הערכים שלהם, השאלה היא אם הם תקפו שוטרים או לא.

בקשר למחבלים, יש לכם אפס הבנה במנטליות הערבית. 

הם מתבססים על כוח, ברגע שתתן להם את האפשרות הם יפגעו. ויש דבר כזה שנקרא אווירה ציבורית, אם הם מתפרעים בנגב ויאיר גולן אומר להם שלא ידאגו הוא ישחרר את כולם ולאלקין אין כוח בממשלה, אז מהנגב הם ילכו לדקור בבאר שבע.ה

יה פיגוע אחד בתל אביב (פיגוע נוראי כן, שלא יהיו ספקות), ופתאום כל אנשי המרכז בשוק וכל אחד מספר על הפעם ההיא שהלך לאילקה והעמיס מישהי.

זאת צורת החיים של אנשים במדינה ההזויה במשך שנים.

זה התפתח בתקופה של ביבי ובגלל זה אני אישית לא הצבעתי לו, אבל הממשלה החדשה ממשיכה לעודד את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא מבין את הכינוי הדפוק הזה "יהודי מחמד", כאילו אם אתה לא שונא את הערבי בנשמה שלך ומסוגל לחיות איתו באותו מרחב אתה בעצם הכלב שלו?

לפני כשעה, פינדר כתב:

רצתה לספר להם בדיחה.

מה זה משנה למה היא רצה?

רצתה להשתתף באל אקצא challenge בטיקטוק.

וברצינות, זה גובל בניתוק... אתה באמת לא מבין למה החייל ירה בה? אתה לא חושב שהוא חשש לחיים שלו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא, יובל, לא נעלבתי. אני לא מונע עי רגשי נחיתות. ממליץ לנסות. אני כן חושב שאחת הבעיות שלנו כחברה זה אנשים גלותיים שמבחינתם העולם זה מאבק בין אנטישמיים ויהודים.

לגבי השאר - התפזרת. שמח שפיצחת את המנטליות הערבית בכל מקרה. אבל לא הצלחתי להבין ממך האם אתה חושב שהמחבל מתא חשב שלא יקרה לו כלום כי יאיר גולן אמר משהו. לא הצלחתי גם להבין את המונולוג על רפאליז. שאלת על קריאות לא להתגייס. בממשלת הימין החלומית זה כנראה קרוב לשליש מהאלקטורט. אולי יותר.

אני לא חושב שצורת החיים של אנשים במדינה הזויה כאן זה ירי בנשק אוטומטי על פאב. כמובן יש בעיות שהוזנחו במשך שנים. וצריך לטפל בהן

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

הם מתבססים על כוח, ברגע שתתן להם את האפשרות הם יפגעו.

אני בטוח שיש עוד מישהו שאמר משהו דומה לפני 48 יום. חשב שאם יכנס עם הרבה כוח "יבינו" אותו. 

נראה לי שהתאוריה הזאת שיש איזושהי קבוצה שמבינה "רק כוח" לא תופסת מים בכלל

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני נדהם מרמת וסוג הטיעונים כאן. יש הבדל פשוט מאוד בין מחבל וזרק אבנים לילד שזורק אבנים בבית שמש. יש הבדל פשוט מאוד בין מחבל לבין "סתם" רוצח.

זה דין פלילי וזה בטחוני. כמה פשוט, כמה ברור.

כאשר חייל יוצא למלחמה הוא לא שואל את חייל האויב למה כוונתו, הוא לא יורה לו לרגליים ולא מנסה לנטרל אותו. מטרתו הוא להרוג את חייל האויב. נקודה.

אלו דיני המלחמה. הוא לא שופט, קטגור ומוציא להורג, הוא חייל. כללי מהערכת הפלילית פשוט לא קשורים לכאן. גם ההחרגה של חייל אויב שנכנע היא חלק מדיני המלחמה הנ"ל.

שוטר שעוצר אדם שרצח את אשתו (נניח) הוא חלק ממערכת פלילית שבה אכן יש בית משפט, קטגור,סנגור וכו' וכו'.

שם אכן מטרתו היא לנטרל במינימום נזק (בלי לסכן עצמו ועוברי אורח כמובן) ולהעביר את הרוצח לרשויות המוסמכות.

מי שלא מבין את ההבדל הכל כך פשוט הזה אכן יכול להגיע להזיה של להבין מחבל שזורק אבנים יותר מילד יהודי טיפש בבית שמש.

• אהבתי 4
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

היא לא הייתה חמושה.

איך לדעתך היא התכוונה להרוג?

מאיפה החיילים יודעים שהיא לא חמושה??

יש להם רנטגן בעיניים?

אם היא תתקרב למרחק חיבוק ותשלוף סכין מתחת הבגד,  מה אז?

אתה לגמרי איבדת את זה..

• אהבתי 5

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

באמת מעניין מה היה קורה אם סמוטריץ היה קורא לציבור להתמרד נגד הצבא?

F2370BB6-7B2B-460C-AA4C-FC2FAC63D3F4.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

באמת מעניין מה היה קורה אם סמוטריץ היה קורא לציבור להתמרד נגד הצבא?

F2370BB6-7B2B-460C-AA4C-FC2FAC63D3F4.jpeg

אבל למה לשקר?

סמוטריץ קרא לציבור, עודה קרא ל*משרתים* לעזוב.

הקריאה שלו היא לעלות לחומש, לא ללכת לתקוף צבא.

אם כבר, תביא את כל הציטוט, רשום בהמשך ההודעה "צהל בהנחיה של דרג מדיני", כלומר הוא מוציא אותו מהמריבה.

העיקר תמיכה של פאקינג חבר ממשלה בפורעים בדואים זה בסדר.

אתם הזייה.

• אהבתי 2
פורסם

ההבדל בינינו הוא שאתה מצדיק את סמוטריץ ואני לא מצדיק את הקריאה של עודה.

ואני לא יודע מי זה אתם. אין לי תולעים. אתה יכול לפנות אלי בלשון יחיד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...