Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפה יש את ה״ספרייה״ בכיכר ספר מאחוריי הדומינוס, נפתח לא מזמן, לשעבר המקום נקרא עלמה, הם מציעים את כל השתייה ללא תחתית.

פורסם

סיפרייה? לפני שנה וחצי (אם אני לא טועה) עדיין קראו לו דיזינגוף (עלמה בא אחר כך)

בבארקי בעיר התחתית יש אחלה מבצעים על בירות בהרבה מימות השבוע (אם לא שינו משהו בשנה האחרונה). יום ראשון ושני מקבלים חצי ליטר אם מזמינים אוכל.

והיה ערב של 1+1 וערב של בלי תחתית. שווה להגיע לברר.

*כל זה כמובן מעבר לעובדה שזה אחד הפאבים הכיפיים בחיפה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לגבי איזור חיפה:

אומנם לא "ללא תחתית", אבל בימים א'-ד' ניתן להזמין קנקן ליטר של בירה במבשלת פאבו בזכרון יעקב תמורת 48 ש"ח במקום 60 ש"ח.

לבירה בוטיק זה נחשב מחיר די סביר.

בברכת "אם שותים - לא צמאים".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שרשור חשוב ביותר, תרומתי הצנועה אם מישהו יתעניין בדרום.

אמנם לא בצפון, ולא במרכז, אבל עד כמה שידוע לי בימי רביעי בערב, בפאב בקיבוץ נגבה יש ערב בירה ללא תחתית באזור ה-50~60 שקלים.

אנסה לברר לגבי פאבים בחיפה, בזמנו כששירתתי באזור, היו כמה פאבים שהציעו ימים שכאלו.

פורסם
בחיפה יש את ה״ספרייה״ בכיכר ספר מאחוריי הדומינוס, נפתח לא מזמן, לשעבר המקום נקרא עלמה, הם מציעים את כל השתייה ללא תחתית.

גם בלו לייבל ללא תחתית?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מזג, אבן גבירול, ת"א

המזג מקום חמוד לגמרי, בקיץ היינו נוהגים להגיע לשם בבוקר יום שישי- אווירת בית קפה תלאביבי רק שכולם שותים בירה במקום.

בשילוב האווירה, השמש (למי שיוצא לרחוב), הנוף והבירה ללא תחתית- יציאה בזיגזג מחוייך מובטחת:lol:

המחירים אכן נעים בין 55-60 שקלים תלוי בסוג הבירה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לירושלמים שביננו, פאב החדר וחצי מציע כמה מסלולי שתיה ללא הגבלה כולל בירה, החל מ 65ש"ח בערך ממה שאני זוכר.

אבל!

וזה אבל גדול!

הבירות באות רק בכוסות של 250 מ"ל ואפשר להזמין כל פעם אחת בלבד שזה קצת מייגע בייחוד אם יש עומס

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בחיפה: המיידלרס מאפשר מסלולי שתייה ללא הגבלה במוצ"ש ונדמה לי שהבראון בשני.

בחונטה (טכניון) לעומת זאת לא צריך מסלולי שתייה כי הבירה שם גם ככה מהזולות בארץ... (21ש"ח לחצי גולדסטאר) יש 14 ברזים והופעות חינם כל שלישי ומוצ"ש.

https://www.facebook.com/pages/Junta-Bar-%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A8/138643112875076?fref=ts

(גילוי נאות: אני שותף בחונטה)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
גם בלו לייבל ללא תחתית?

ידוע לי על בירה וודקה במבצע הזה, לא ניסיתי בלו לייבל או משהו אחר, אבל כל הקונספט של המקום זה ה״ללא תחתית״, שווה לנסות לשאול שם.

פורסם
בחיפה: המיידלרס מאפשר מסלולי שתייה ללא הגבלה במוצ"ש ונדמה לי שהבראון בשני.

טיפה בעייתי כשבראשון צריך לקום לעבודה.. :?

יש מקום בחיפה/קריות שמציע את זה בחמישי או בשישי?

בחונטה הללא הגבלה זה רק לבנות..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
גם בלו לייבל ללא תחתית?

בבאר שבע יש פאב בשם גרייס, שמציע מסלולי שתיה חופשית.

אחד מהמסלולים כולל בירה, וודקה, ערק וגם וויסקי (בושמילס, טולמור, ג'וני אדום וגראנטס) המחיר נע בין 60 ל-70 אם אני זוכר נכון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...