Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לקנות מדפסת משולבת, חשוב לי שיהיה פקס ומכונת צילום.

התקציב עד 500 ש"ח.

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה - להעלות את התקציב ב300 שקל ולקנות לייזר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745898

את ה300 שקל אתה חוסך כבר בפעם הראשונה או השניה שתיאלץ להחליף ראשי דיו במדפסת הזרקה.

ואז שוב בפעם השלישית.

והרביעית.

וכו'

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף להמלצה על לייזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אינך זקוק לצבע גם אני מצטרף להמלצה על לייזר. ניסיון אישי טוב מאוד עם Brother ויש לה טונר חלופי זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה זקוק לצבע, תקנה לייזר מאט יקר יותר - לייזר צבעונית (יש גם משולבות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אל תתקרב למדפסות הדיו המשולבות של HP.

פשוט זבל עופות. עובד לפי מצבי רוח.

שטויות!

לפותח השרשור - כמה דפים בחודש אתה מדפיס?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא מתכוון להדפיס הרבה, יותר חשוב לי מכונת צילום ופקס.

אין לי בעיה למתוח את התקציב השאלה אם זה כדאי. עוד המלצות?

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

רק לייזר.

יש לי של סמסונג, אבל בפעם הבאה כנראה אלך על HP, הסיבה :?: תוכנת הסריקה.

לסמסונג תוכנה זוועתית, תהליך הסריקה האמור להסתיים ב יצירת מסמך PDF מסורבל וארוך בצורה מחרידה,

ב HP התוכנה הרבה ידידודית וגם טכנופוב יבצע אותה בשניות.

פורסם
מנסיון של 2 מדפסות אצלי,אחת אצל חבר שלי, ושאר "המלצות" מזאפ, ממש לא הייתי אומר שזה שטויות.

מצטרף ויש לי ניסיון אישי עם 3 מדפסות דיו. מאז רק לייזר ושכחתי מה זה בעיות. להבדיל מדיו שסותם את הראשים אם מדפיסים לא הרבה, בלייזר אבקה שלא מתייבשת ולא סותמת כלום. פשוט תענוג ואיכות הדפסה טובה יותר. בדיו דף יוצא כולו רטוב ומגעיל מדיו ובלייזר איכות הדפסה של ספר ובצבעוניות הטובות כמו מגאזין טוב.

פורסם
אני לא מתכוון להדפיס הרבה, יותר חשוב לי מכונת צילום ופקס.

אין לי בעיה למתוח את התקציב השאלה אם זה כדאי. עוד המלצות?

תודה,

אם אתה לא מתכוון להדפיס הרבה וההגדרה שלך להרבה דומה לשלי, אני דווקא כן היית ממליץ על הזרקת דיו. לי יש HP 6700 Premium. אמנם עד עכשיו הודפסו כ 1,000-1,500 דפים, אך עושה רושם שהיא מאוד כלכלית, איכותית ומשוכללת.

מנסיון של 2 מדפסות אצלי,אחת אצל חבר שלי, ושאר "המלצות" מזאפ, ממש לא הייתי אומר שזה שטויות.

בנוסף למדפסת הנ"ל שהיא חדשה יחסית - חודשים בודדים, יש לי ניסיון עם מדפסת HP מאוד ישנה 1350, אשר הדפיסה עשרות אלפי דפים ללא רבב. הוחלפה לאור עלויות דיו מוגזמות והרצון להתקדם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רק לייזר.

יש לי של סמסונג, אבל בפעם הבאה כנראה אלך על HP, הסיבה :?: תוכנת הסריקה.

לסמסונג תוכנה זוועתית, תהליך הסריקה האמור להסתיים ב יצירת מסמך PDF מסורבל וארוך בצורה מחרידה,

ב HP התוכנה הרבה ידידודית וגם טכנופוב יבצע אותה בשניות.

עזוב את תוכנת הסריקה האידיוטית שהגיעה עם המדפסת.

אני משתמש ב: Microsoft Office Document Scanning (מגיע עם אופיס 2003/2007) לסריקת מסמכים (כמה עמודים, TIF או MDI, תמיכה בסריקה מהזכוכית או ממזין הדפים האוטומטי),

ו-Irfanview (חינמית, תוכנה קלילה ביותר ששוקלת מגהבייטים בודדים ועולה תוך עשירית שניה) לסריקת תמונות בודדות.

http://www.irfanview.com/

פורסם

אופס, שלחתי בטעות פעמיים, אפשר למחוק

פורסם

קניתי לאחרונה מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX435. עד שקניתי את המדפסת הזו הייתי עם מדפסת משולבת של HP ששירתה אותי נאמנה כמה שנים טובות. אחרי הרבה בדיקות, קריאת סקירות ובירורים החלטתי ללכת על ה CANON, היא קיבלה ציונים גבוהים במבחנים ואני מאוד מרוצה ממנה.

יש לה חיבור WIFI כך שאתה לא חייב להיות מחובר אליה בכבל אלא אתה יכול לשלוח מסמכים להדפסה באופן אלחוטי, כמו כן המחיר שלה לא בשמיים, באזור ה 400 ש"ח.

• תוכן חדש...