Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר הולך לראות טויוטה קורולה RUNX GLI שנת 2006

ק"מ: 86000

יד:1 פרטית

האם מחיר של 60K הינו מחיר שכדאי לשלם על רכב כזה בהנחה שהבדיקה שלו תקינה.

בברכה ותודה מראש

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי בך, למה בדיוק אתה רוצה את הרכב הזה ולא רכב 2009-2010 בסכום זהה.

אם לא יצא לך לבדוק רכבים חדישים יותר ואתה רוצה את הטויוטה רק בגלל שמועות, אני ממליץ לפזול.

על הסקודה שלי שילמתי מחיר דומה, אבל בדקתי גם אופציות אחרות ובכל מקרה הלכתי על מה שרציתי.

כך או כך - זה המחירון של הטויוטה ואם היא במצב טוב, היא גם תימכר מהר מאוד.

בהצלחה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

העניין הוא אני רוצה 1600 רכב בשנים יותר מתקדמות כמו שאתם מציעים הוא רכב שעשה לפחות 80k בפרק זמן של שנתיים וחצי ורכבים 2009 אנח כבר אהיה יד 3 דבר שאני אינני מעוניין בו בשביל האפשרות של מכירת הרכב בהמשך ולכן הגעתי למסקנה שזה הרכב הנכון בשבילי.

דבר נוסף הנסיעות שלי הם כוללות על בסיס יומי את העליות של חיפה וטבעון.

אשמח לשמוע תגובות.

פורסם

ההגיון שלך הוא די נכון במצב רגיל של השוק, אבל זה לא המצב כיום.

מאז שסוזוקי אלטו וחברותיה הגיחו לעולם הרכב הישראלי במחיר "לא נורמלי" יחסית לאותה תקופה , ובנוסף צורך אדיר להפתטר ממלאי אדיר של רכבי ליסינג, גרם לירידת המחירון הריאלי של רכבי הליסינג המשפחתיים בכמעט 10 אלף שקל.

מגמה זאת לא נגמרת עדיין כי התווספו למירוץ החימוש הזה, הרבה סופר מיני ידניות במחירים שוברי שוק, שהשיא יגיע בעוד כשנתיים שמאות דגמים של יונדאי I10 וקיה פיקאנטו אוטומטיות יפלטו לך מציי הרכב. מה שלדעתי יוריד עוד את המחירון בעוד סביבות ה-5-8 אלף שקל.

אז אמנם טויוטה היא מותג חזק, והמחירון שלה בהתאם וכניראה ימשיך להשאר ככה, אבל בעוד כ-3 שנים(נניח) יהיה לך מאוד קשה למכור טויוטה בת 10 במחיר כזה, כשיהיה אפשר לקנות מאזדה 3 בת 4 באותו מחיר.

פורסם
ההגיון שלך הוא די נכון במצב רגיל של השוק, אבל זה לא המצב כיום.

מאז שסוזוקי אלטו וחברותיה הגיחו לעולם הרכב הישראלי במחיר "לא נורמלי" יחסית לאותה תקופה , ובנוסף צורך אדיר להפתטר ממלאי אדיר של רכבי ליסינג, גרם לירידת המחירון הריאלי של רכבי הליסינג המשפחתיים בכמעט 10 אלף שקל.

מגמה זאת לא נגמרת עדיין כי התווספו למירוץ החימוש הזה, הרבה סופר מיני ידניות במחירים שוברי שוק, שהשיא יגיע בעוד כשנתיים שמאות דגמים של יונדאי I10 וקיה פיקאנטו אוטומטיות יפלטו לך מציי הרכב. מה שלדעתי יוריד עוד את המחירון בעוד סביבות ה-5-8 אלף שקל.

אז אמנם טויוטה היא מותג חזק, והמחירון שלה בהתאם וכניראה ימשיך להשאר ככה, אבל בעוד כ-3 שנים(נניח) יהיה לך מאוד קשה למכור טויוטה בת 10 במחיר כזה, כשיהיה אפשר לקנות מאזדה 3 בת 4 באותו מחיר.

טיוטה כבר מזמן לא שומרת על הערך שלה, אולי רק אצל לוי יצחק.

פורסם

בברכה ותודה מראש

אני הייתי הולך על הטויוטה רנקס.

רכשתי אחת כזו עבור ידידה של במחיר של 80K לפני 5 שנים הרכב מצויין עם אפס תקלות במהלך כול השנים !

איזה כייף לי :)

פורסם

תפסיקו להתייחס לרכב כנכס, גם אם זו טויוטה סו-קולד "באנקר". 60 אלף ש"ח זה בדיוק מחצית המחיר ממשפחתית חדשה.

כל הספקולציות על איך יראה מחיר המכוניות בעוד כארבע שנים הם בגדר נבואה ואף אחד לא יכול להגיד בוודאות שהטויוטה הזו תהיה שווה אפילו 20 אלף. אולי פחות ואולי יותר.

ההיגיון הבריא אומר שבהינתן השקעה יחסית נמוכה ברכב, הכי טוב יהיה לחפש את השנתון החדש ביותר עם הרכב שמציע הכי הרבה בסכום המושקע. אם אתה מסתפק בגודל של הטויוטה אז אולי בכלל עדיף סופר מיני ידנית חדשה בהשקעה נוספת של כ10-15 אלף ש"ח כמו קיה ריו 1.2 ידנית עם 7 שנות אחריות? אם תחזיק אותה זמן של כשבע שנים תהנה מרכב יפה, חדש, חסכוני, באחריות,כמעט שאותו הגודל של הטויוטה ואת העשרים אלף הנוספים שהשקעת "תרוויח בחזרה" בדמות תקופת חידוש רכב יותר ארוכה והנאה מרכב חדש משלך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

אני חייב לקנות אוטומט, בעיה עם האישה.

אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

פורסם

בשישים אלף אתה יכול למצוא מיצובישי לאנסר החדשה 2009-2010 יד ראשונה פרטית שתתן לך אמינות לא פחות מטויוטה רק ארבע שנים יותר חדשה כך שתוכל למשוך איתה לפחות 6-7 שנים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ב 60 אלף יש לך אודי A4 שמורות שנת 2006 אז לשלם על טויוטה 60K?

אופציה הכי טובה זה כמו שרשמו לך I30 באותו סכום ומק"מ אין לך מה לדאוג כי זה לא משנה איך עשו את ה 80 אלף האלה בשנתיים או ב 6 שנים. אתה גם ככה הולך לקנות אוטו עם 80K!

פורסם

לא עדיף כבר טיוטה קורולה 2009 יד 1 עם 40-50 אלף ק"מ בעלות פרטית בפחות כסף.

נמכרת היום הלא יותר מ60 אלף ולגיר הרובוטי יתרון של ביצועים וצריכת דלק נמוכה.

אני ממש לא סובל את טיוטה אבל חייב לציין שזו היא עיסקת השנה .

כבר כתבתי שקרוב משפחה רכש כזאת מושלמת ב52 אלף ש"ח .

פורסם

בברכה ותודה מראש

במידה ואני צודק, יצא לי לראות את הרכב הנ"ל, ואני גם מכיר את הבעלים.

אבל המחיר פשוט לא ריאלי עבורי. שנתון נמוך ומחיר גבוה.

מה שכן הרכב נראה טוב, בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה רבה לכל חברי הפורום,עזרתם לי רבות.

הרכב נקנה היום לאחר בדיקה שהייתה מעולה.

שוב תודה רבה על המידע והתגובות,למדתי המון כאן.

• תוכן חדש...