Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גידעון, אני מאחל לך המון בהצלחה עם הטויוטה, היא באמת רכב טוב סה"כ.

לאחרונה אני תוהה המון פעמים על מה גורם לאנשים להערצה של טויוטה, שמוכנים לשלם מחירים מופרכים עבור הרכבים להם, שהם לא רעים, אך גם לא יותר טובים משל המתחרים.

באמת, נשגב ממני...

אשמח להסבר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גידעון, אני מאחל לך המון בהצלחה עם הטויוטה, היא באמת רכב טוב סה"כ.

לאחרונה אני תוהה המון פעמים על מה גורם לאנשים להערצה של טויוטה, שמוכנים לשלם מחירים מופרכים עבור הרכבים להם, שהם לא רעים, אך גם לא יותר טובים משל המתחרים.

באמת, נשגב ממני...

אשמח להסבר.

יש המון אנשים שחשוב להם שהרכב ישמור על ערכו. ובטויוטה כך באמת קורה. במיוחד ביאריס ובקורולה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ניראה כמה היאריס והקורולה ישמרו על הערך אחרי שהמיני האוטומטיות יפלטו מהליסינג והסופר מיני הידניות יתחילו להמכר בסטוקים ביד 2.

אבל כן, יחסית למצב השוק, מבחינת ירידת ערך , ככול הניראה זה יהיה הרע במיעוטו.

פורסם

כל פעם אנו שומעים, שזה יפלט, שהמחירים ירדו, שהישראלים לא מטומטמים, שטויוטה לא מה שהיתה פעם, שיש היום מציאות,

וכל תירוץ שיש בערך בכדור הארץ.

המציאות מוכיחה שוב ושוב שעל טויוטה שמורה, נקיה ומסודרת עם ק"מ סביר - דורשים ומקבלים מה שמבקשים.

ויש קונים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
כל פעם אנו שומעים, שזה יפלט, שהמחירים ירדו, שהישראלים לא מטומטמים, שטויוטה לא מה שהיתה פעם, שיש היום מציאות,

וכל תירוץ שיש בערך בכדור הארץ.

המציאות מוכיחה שוב ושוב שעל טויוטה שמורה, נקיה ומסודרת עם ק"מ סביר - דורשים ומקבלים מה שמבקשים.

ויש קונים.

הצחקת אותי , קורולות מקבלות מחירון .. , אולי פה בפורום, מציע לך לצאת לשוק ולראות איך כמו כל יוצאות הליסינג הקורולות נשחתות במחיר שלהם ובמיוחד הרובוטיות מודל 2008 שנמכרות בפחות מ 45,000 ש"ח..

תמיד יהיו אילו אשר ישלמו מחירים מופרכים כל רכבים, אבל מי שמעדיף היום קורולה מודל 2006 ב 60K על פורטה פרטית מודל 2009 ב 65K כנראה שמגיע לו לנהוג בקורולה מזדקנת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בארץ טויוטה סטנדרטית תמיד תימכר במחיר שלדעתכם מופרז, ואם ביבי לא יבחר לראשות הממשלה הבאה אז התאוריה שלי בטלה. :lol:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
יש המון אנשים שחשוב להם שהרכב ישמור על ערכו. ובטויוטה כך באמת קורה. במיוחד ביאריס ובקורולה.

ממש לא ויש לי הוכחות .

פורסם
הצחקת אותי , קורולות מקבלות מחירון .. , אולי פה בפורום, מציע לך לצאת לשוק ולראות איך כמו כל יוצאות הליסינג הקורולות נשחתות במחיר שלהם ובמיוחד הרובוטיות מודל 2008 שנמכרות בפחות מ 45,000 ש"ח..

תמיד יהיו אילו אשר ישלמו מחירים מופרכים כל רכבים, אבל מי שמעדיף היום קורולה מודל 2006 ב 60K על פורטה פרטית מודל 2009 ב 65K כנראה שמגיע לו לנהוג בקורולה מזדקנת.

טויוטה זה שם שמייצג ומקיים בשביל רבים מוצר איכותי ומוקפד, השם הזה נבנה לאורך זמן ובצדק (חברות רבות מנסות ללמוד מהתפיסה של חברת טויוטה), החריקות בשנים הרובוטיות ( עם הדוושה וכו...) מתבטאות במחיר, בשנים האחרונות נראה שהוסקו המסקנות הנכונות והמוצר חזר למקומו הטבעי ואנשים עושים אחד ועוד אחד.

בקשר לקיה, יצרן רכב שעשה קפיצה אדירה לעומת העבר הלא משהו, עדיין לא כל החבילה ברמה אחידה ויש עוד שיפור שנדרש, לכן חובת ההוכחה לאורך זמן עדיין עליו (ועל שמירת הערך שלה בשנים הבאות ), אני אישית יכול להבין באופן עקרוני את העדפה של הטויוטה

פורסם
ממש לא ויש לי הוכחות .

מספר עיסקאות שלי מהשנה וחצי שנתיים האחרונות האחרונות

היילקס 95 חד קבינה 2X4 עם 550 + ק"מ מחיר 24 אלף (זה לא כל כך מייצג כי מאוד קשה למצוא אותם)

היילקס 99 4X4 עם 420 אלף ק"מ אחרי שהוחלף מנוע במהלך היסטוריה, יד 3, שמורה נמכרה במחיר של 64 אלף.

מחירון 41, מגנום\ איפון עם נתונים דומים נמכרה באזור ה 25-29 אלף.

אני קניתי אותה בשנת 2003 במחיר של 78 אלף מכרתי אותי ב 2011 במחיר של 64 אלף.

פראדו 2002 עם 280 אלף ק"מ ,יד 2 נקנתה במחיר של 82 אלף ש"ח לפני שלוש שנים.

שבוע שעבר היה אצלי בחור מהפורום שקנה כזאת 2001 לפני חודשיים במחיר של 79 אלף (במצב פחות טוב בהרבה משלי)

טרופר תמכור\תקנה בחצי מחיר (כן אני יודע על בעיות המנועים, זה חלק מהעניין)

לאנד קרוזר 2004 נקנתה לא מזמן במחיר של 130 אלף ש"ח.

זה מחיר של פאג'רו סביב 2008.

מהניסיון שלי אני כן רואה סיבה לשלם את המחירים אלו על טויוטה, אך אין לי יותר מידי ניסיון עם הפריווטים.

על היילקס או לאנד קרוזר אני מוכל לשלם משמעותית יותר יקר מעל רכב אחר.

אבל כל אחד ונעניינים שלו, יש מישהוא שרואה סיבה לקנות ג'ינס ב 1200 ש"ח.

במקרה זה אני לא רואה סיבה.

בכל אופן לפתוח השירשור, אני חושב שגם אני היתי הולך על רנקס שמורה בשנתון זה מאשר לקנות איזה קוראנית גם אם היא 4 שנים יותר חדשה.

אותי השנתון פחות מעניין, אותי מעניין אין התיחסו לרכב.

פורסם
מספר עיסקאות שלי מהשנה וחצי שנתיים האחרונות האחרונות

היילקס 95 חד קבינה 2X4 עם 550 + ק"מ מחיר 24 אלף (זה לא כל כך מייצג כי מאוד קשה למצוא אותם)

היילקס 99 4X4 עם 420 אלף ק"מ אחרי שהוחלף מנוע במהלך היסטוריה, יד 3, שמורה נמכרה במחיר של 64 אלף.

מחירון 41, מגנום\ איפון עם נתונים דומים נמכרה באזור ה 25-29 אלף.

אני קניתי אותה בשנת 2003 במחיר של 78 אלף מכרתי אותי ב 2011 במחיר של 64 אלף.

פראדו 2002 עם 280 אלף ק"מ ,יד 2 נקנתה במחיר של 82 אלף ש"ח לפני שלוש שנים.

שבוע שעבר היה אצלי בחור מהפורום שקנה כזאת 2001 לפני חודשיים במחיר של 79 אלף (במצב פחות טוב בהרבה משלי)

טרופר תמכור\תקנה בחצי מחיר (כן אני יודע על בעיות המנועים, זה חלק מהעניין)

לאנד קרוזר 2004 נקנתה לא מזמן במחיר של 130 אלף ש"ח.

זה מחיר של פאג'רו סביב 2008.

מהניסיון שלי אני כן רואה סיבה לשלם את המחירים אלו על טויוטה, אך אין לי יותר מידי ניסיון עם הפריווטים.

על היילקס או לאנד קרוזר אני מוכל לשלם משמעותית יותר יקר מעל רכב אחר.

אבל כל אחד ונעניינים שלו, יש מישהוא שרואה סיבה לקנות ג'ינס ב 1200 ש"ח.

במקרה זה אני לא רואה סיבה.

בכל אופן לפתוח השירשור, אני חושב שגם אני היתי הולך על רנקס שמורה בשנתון זה מאשר לקנות איזה קוראנית גם אם היא 4 שנים יותר חדשה.

אותי השנתון פחות מעניין, אותי מעניין אין התיחסו לרכב.

הוא דיבר על קורולות .

פורסם

ראשית אני שמח. הצחוק בריא לבריאות. ואם תרמתי לבריאותך אז מצויין.

שנית, הרי דעתך לגבי הקורולה ידועה ומוכרת והיא כסדין אדום מול עינייך.

לא דיברתי על רובוטית. אלו ידועות כבעיותיות וסחירות פחות.

ובנוסף, כנראה לא הסברתי עצמי נכון. הכוונה היתה שכל עוד הכדור מסתובב והשמש והירח במקומם, כנראה שבישראל השם טויוטה שווה משהו נוסף מעבר לתמורה לכסף. הכוונה היתה לרנקסים, פרדו, ויגו, הילקס, יאריס, ובערך כל דבר כמעט (אולי טעיתי באיזה דגם) שנושא את הסמל האליפטי.

גם אני לא הייתי קונה מודל 2006 ב60 אלף ש"ח. אבל עיניך הרואות , קונים גם קונים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ובנוסף, כנראה לא הסברתי עצמי נכון. הכוונה היתה שכל עוד הכדור מסתובב והשמש והירח במקומם, כנראה שבישראל השם טויוטה שווה משהו נוסף מעבר לתמורה לכסף. הכוונה היתה לרנקסים, פרדו, ויגו, הילקס, יאריס, ובערך כל דבר כמעט (אולי טעיתי באיזה דגם) שנושא את הסמל האליפטי.

אכן עם טיפש.

אני לא מתקרב ליפניות, אבל קורולה 2009 רובוטת יד 1 פרטית עם 30 אלף ב52 אלף זה פשוט אחלה רכב

פורסם

היחס הספציפי לקורולה הוא עקב נושא השירשור, לצורך הענין גם על מאזדה 3 \ לאנסר\ גולף או כל רכב מודל 2006 לא שווה 60K כאשר יש אלטרנטיבות חדשות וטובות יותר במחיר דומה עד זהה.

פורסם
טויוטה זה שם שמייצג ומקיים בשביל רבים מוצר איכותי ומוקפד, השם הזה נבנה לאורך זמן ובצדק (חברות רבות מנסות ללמוד מהתפיסה של חברת טויוטה), החריקות בשנים הרובוטיות ( עם הדוושה וכו...) מתבטאות במחיר, בשנים האחרונות נראה שהוסקו המסקנות הנכונות והמוצר חזר למקומו הטבעי ואנשים עושים אחד ועוד אחד.

בקשר לקיה, יצרן רכב שעשה קפיצה אדירה לעומת העבר הלא משהו, עדיין לא כל החבילה ברמה אחידה ויש עוד שיפור שנדרש, לכן חובת ההוכחה לאורך זמן עדיין עליו (ועל שמירת הערך שלה בשנים הבאות ), אני אישית יכול להבין באופן עקרוני את העדפה של הטויוטה

הקורולה הנוכחית לא מייצגת דבר שרשמת מעלה, איכות הפלסטיקה בינונית לכל היותר , וגם הרכב כמכלול אינו פאר היצירה.

קיה פורטה מודל 2010 אשר נרכשת היום ב 65K עדיפה בכל המובנים מקורולה מודל 2006.

הפורטה אצלנו בחברה מגלות עמידות מרשימה לאחר שנתים וחצי עם מעל 100,000 ק"מ בממוצע לכל רכב, שום תקלה ולו הקטנה ביותר, הטענה היחידה היא לבידוד רעשי מנוע, זה בהחלט מחייב שיפור.

פורסם

כמכונית, ה RUNX רחוקה מלהיות מבריקה, וברוב התחומים היא נופלת מהמאזדה 3 ובוודאי מה I30.

אבל כמו בכל עסקה שמתבצעת, תמיד יש את הפרייאר שמוכן לשלם ואת המוכר שמעוניין למקסם את מוצרו.

ב 60K אפשר לקבל I30 פרטית, שמציעה בטיחות עדיפה בהרבה, ביצועים טובים יותר ומרווח פנימי עדיף.

אבל שוק הרכב תקוע בסטיגמות מימים עברו, ונגד זה אין הרבה מה לעשות, זולת לא לשלם מחרים מופקעים על מכוניות שלא שוות זאת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...