Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני במשפחה מומלץ - עד 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום היה לי דייהטסו שרייד 1997 אשר היה בבעלותי 12 שנים. הרכב שירת אותי נאמנה. אני מחפש את היורש לרכב שני (רכב ראשון - פיקאסו C4), אמין, שלא אחשוש לנסוע מדי פעם רחוק.

אני יודע שיש כאן תמימות דעים לגבי דייהטסו סיריון, אך איזה עוד אלטרנטיבות ישנן (הרכב כבר לא מיובא לארץ - ואם ברצוני להחזיק ברכב תקופה ארוכה - מן הסתם תהיה בעיה של חלפים, למרות סחירותו הגבוהה בשוק): מה המתחרה הראוי?

תודה.

פורסם

שלום uripri,

בתקציב שהגדרת תוכל לרכוש לא מעט אלטרנטיבות מצוינות לסיריון, שיהיו לא פחות אמינות ומוצלחות.

אופציה אחת היא סוזוקי סוויפט. הדגם הקודם של הסוויפט, שנמכר בארץ עד שנת 2011, נחשב למוצלח מאוד בכל מה שקשור לאמינות, עלויות אחזקה נמוכות וסחירות בשוק המשומשות. הרכב נמכר בארץ עם מנוע 1,500 סמ"ק וגיר אוטומטי רגיל, ויש שתי רמות אבזור (GLS הבסיסית ו-GLX המאובזרת יותר).

אופציה אחרת שיכולה להתאים לתקציבך היא יונדאי i20. מדובר בדגם שהחליף בארץ את דגם הגטס והוא מציע את כל היתרונות שהיו בגטס, כמו אמינות ועלויות אחזקה נמוכות, עם כמה יתרונות נוספים כמו רמת בטיחות גבוהה (6 כריות אוויר).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

בסדר גודל של רכבים כאלו מומלץ גם לבדוק את הפורד פיאסטה, מאזדה 2 (נפח המנוע טיפה יותר גדול 1500) ,רכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה ,וכמובן שגם כדאי לקחת בחשבון את הI20 שזה גם רכב נהדר שיענה לצרכייך.

בהצלחה

פורסם

תודה:

אם כך, עד כה, יש באפשרויות שלי:

אופל קורסה

הונדה ג'אז 2007

טויוטה Run-X (הבנתי שמומלצת וחסכונית מהקורולה, אם כי יקרה לשנתון שלה. האם נכון?)

I20

I25

מאזדה 2

מיצובישי לנסר

סוויפט 2010

ניסן מיקה

פורד פאסטה

פ'יגו 308

קליאו 1200

כאשר הקורסה, הסוויפט, והקליאו מועדפות (לפע הבנתי). האם נכון?

מהסיריון 'ירדתי': אמרו שהרכב לא מתאים לנסיעה בינעירונית (עלה נידף). האם נכון?

עוד אלטרנטיבות? (אני פשוט שם עין על כל אחד מהנ"ל, עד שאמצא רכב ראוי...

פורסם

לדעתי אתה מתפרש יותר מידי. יש עשרות לנסר למכירה, עשרות מאזדות 2, עשרות i20, עשרות...

נו, הבנת את הרמז. אין מה לשים עין עד שתמצא רכב ראוי כי לכל אחד מהדגמים שציינת יש לא מעט רכבים ראויים. רק תבחר מה מעניין אותך יותר ותתחיל לבדוק איפה ההצעה הטובה ביותר.

למעט ג'אז 2007, ראנקס וקליאו 1200 - את כל הרכבים שציינת אפשר למצוא בכל חברות הליסינג הגדולות. תעשה סקר מחירים, קבל כמה הצעות ותתחיל להתקדם.

נראה לי שגם הוצאת את דיבתה של הסיריון לשווא. זה נכון שהיבוא של הרכב נפסק אבל היבואן עדיין כאן וכנראה גם יישאר כאן. נהפוך הוא, טלקאר, החברה שיש לה את הזיכיון לייבוא דייהטסו, רק הולכת וגודלת בשנים האחרונות אחרי שקיבלה לידיה את מותג הרכב קיה. אז חלקי חילוף ב-6 השנים הקרובות יש בוודאות וזה גם לא ממש משנה, במילא אף אחד לא קונה חלקי חילוף מהיבואן ברכבים ישנים כל כך. הרי פנסים, חלקי פח, חלקי מתלה, נוזלים, שמשות, מזרקים, חיישנים - הכל יש תחליפי. כל השאר מבוסס על חלקים של טויוטה יאריס, אין בעיה להשיג.

אבל כן, הרכב לא משהו מחוץ לעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי,

אני יודע שיש המון רכבים בשוק, אבל אני מחפש רכב מעולה (כמעט חדש) ולא מליסינג (יש לי סבלנות) ולכן גם אני מחפש מבחר רכבים.

ולגבי הסיריון - לא פסלתי בעקבות החלפיםף אלא בגלל שהבנתי שהוא לא יחזיר מעמד בנסיעות ארוכות מדי פעם (מהמרכז לדרום, לדוגמא) - ויהיה לא נעים לנסוע בו, למרות שיש לי נסיעות בודדות כאלו.

הצעות / הערות נוספות - יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...