Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, שמתם לב שגם הסרטון הזה (שצולם ע"י חבר פורום), צולם ביציאה ממנהרת ליפתא?

אני חושב שהכביש קצת בעייתי. כביש בגין, מהיר יחסית. שלושה מסלולים מלאים מכסי ביוב וחריצים, צרים, ללא שוליים בחלקם, ירידה מתמשכת בשילוב סיבובים. הנהגים מתקשים לשמור על מהירות אחידה וסבירה לקטע, תוסיפו השתלבות תנועה מימין וקבלתם מתכון לאסון.

במקרה, אני צילמתי את הסירטון ואני קצת חולק על דעתך.

לדעתי, כביש בגין לא בעייתי בכלל, הגעתי כבר אין ספור פעמים מהכיוון שצילמתי וגם מהכיוון שהמשאית הגיעה ואין שם בעיית שדה ראיה.

פשוט לאנשים לא אכפת מאף אחד אחר חוץ מעצמם.

דוגמא, שים לב איך הבן אדם "נחמד" ונותן את זכות הקדימה שלו לכולם.

הסיבה האמיתית נחשפת אחרי כמה שניות - הוא פשוט רוצה לקצר סיבוב ונכנס באין כניסה.

פורסם

גם את הסרטון הזה שצילמת יצא לי לראות, בסרטון הזה רואים בברור את מספר הרישוי של ה"כוכב". לדעתי זו ראיה חותכת ולא יזדקקו לעדותך בבית המשפט (מלבד אולי תצהיר שהסרטון לא עבר עריכה). חשבת להגיש תלונה במשטרה?

אני מאוד סקרן לדעת מה יעשו עם עבירה כזאת שיש בה הפרעה לתנועה, סיכון, חוצפה, והרשעה חותכת (בניגוד למקרה של דניס שצילם את עצמו עוצר, שם הייתה חוצפה מצד השוטר, מכסת דו"חות, וקטנוניות לשמה)

בקשר לירידה מליפתא, אני משתדל לשמור שם על 80 קמ"ש, הילוך שלישי מבלי לנגוע בברקסים או בגז. ההשתלבות מאיפה שנהג המשאית הגיע אמנם בנתיב לא קצר, אבל משתלבת לתוך נתיב נסיעה (צמצום מספר נתיבים) בירידה, רוחב שול ימין - פחות מנתיב, שול שמאלי לא קיים, בורות ביוב מעצבנים כבר ציינתי, תוסיף סדרה של 3 סיבובים, ולא שבעלייה המצב יותר טוב...

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, לא הבנתי מה הבעיה כאן.

מדובר על חניה בתוך שטח פרטי, התמרור שהוצב שם הוא בוודאי לא חוקי ומי ששם אותו שם הוא כנראה הגאונים מנקודת המשטרה שבמקום שזה הבנין שלהם (או הכוך שלהם, מה שנראה לך מתאים יותר...).

פורסם

חבל שאין לי מצלמה הייתי יכול לתעד מישהו ממש אידיוט היום.

עשה פרסה בעמצה העיר במקום שאסור ועד שנייה נכנס בי.

ועד משהו מישהי נעצרה בצד של הכיכר ואז החליטה לנסוע אחורה אישה מבוגרת

אני נסעתי וצפרתי לה,אני מאמין שעם לא הייתי צופר לה היא הייתה נכנסת בי ברוורס :/

מקרה שקרה לאמא שלי פעם.

כאשר נכנסי לאיזה חניון אז תמיד השומר פותח ובודק את הבג'ז של הרכב

לפני אמא שלי עמד רכב שבדקו לו את הבג'ז כאשר סגרו אותו ופתחו לו את השער(עמוד הזה שעולה) הוא נסע

ברוורס ועלה על המכס מנוע של הרכב של אמא שלי זה היה שבועיים אחרי שהיא קיבלה את הרכב

הבחור טען שהוא התבלבל בהילוכים.

תיקנו את הרכב והחליפו את כל החלקים :)

פורסם

הוא בן-דוד מותר לו...:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מצרף לינק לסרטון שחבר צילם היום (למרות התאריך השגוי). לצערו הוא נחסם כאן בפורום אז אני מעלה בשמו.

תהנו

דרור היה אומר - "מה אתה מפגר"? :D

פורסם
דרור היה אומר - "מה אתה מפגר"? :D

:lol: :lol: יש מצב שזה היה משהו בסגנון או כל הטיה של ט.מ.ט.מ.

אגב, אם נתעלם לרגע שהוא פנה בפראות (מהנתיב השמאלי) ובמידה והיו הולכי רגל במעבר החצייה הוא היה מסכן אותם, צריך לזכור שבהרבה מקומות בעולם הפנייה ימינה מותרת גם כשיש רמזור אדום ככה שיתכן שמדובר בתייר שלא מכיר את חוקי הנהיגה כאן וטעה טעות סבירה בנסיבות העניין :loco:

פורסם
:lol: :lol: יש מצב שזה היה משהו בסגנון או כל הטיה של ט.מ.ט.מ.

אגב, אם נתעלם לרגע שהוא פנה בפראות (מהנתיב השמאלי) ובמידה והיו הולכי רגל במעבר החצייה הוא היה מסכן אותם, צריך לזכור שבהרבה מקומות בעולם הפנייה ימינה מותרת גם כשיש רמזור אדום ככה שיתכן שמדובר בתייר שלא מכיר את חוקי הנהיגה כאן וטעה טעות סבירה בנסיבות העניין :loco:

אתה רציני ? תייר ?

תייר לא נוסע בבלנו חבוטה אלא ברכב מושכר.

תייר לא יפנה ימינה מהשמאל.

מדובר בתרבות הנהיגה המופרעת של בני הדודים שלנו, מה שיש בסרטון זה רק הדגמה קלה למה שאני חוויתי במרוץ מכוניות שביצעו שני בנידודים מול מגדל כרום כאשר נעקפתי מימין ועל השולים משמאל , משטרת ישראל עדין בקומה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה רציני ? תייר ?

תייר לא נוסע בבלנו חבוטה אלא ברכב מושכר.

תייר לא יפנה ימינה מהשמאל.

.

לא הייתי רציני, חשבתי שהפרצוף שהוספתי היה די ברור :idea:

פורסם

לי זאת נראית טויוטה שנות התשעים המוקדמות, אולי ניסאן. לא באלנו!

חוץ מזה דרור מצלם ומעלה באיכות יותר טובה, ולא מסתובב ליד ג'דידה מכר, בטח לא בשעות כאלה! :lol:

פורסם

המצלמה שלי הגיעה אתמול. מאותו מוכר שכולם פה קונים ממנו. ב55$ באיביי.

נחמדה מאוד. אחלה איכות ביום, אבל בלילה, כפי שידעתי לפני הקניה- לא להיט, בלשון המעטה.

בכל מקרה, אמנם זה היה ממש בקטנה, ונסעתי ממש לאט, וראיתי את הילד מקילומטר, התגובה של האמא הצחיקה אותי. כאילו, אם את לא רוצה שהילד ירוץ לכביש- שמרי עליו טוב יותר...

http://www.youtube.com/watch?v=MJaNxkKhv6Q&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...