Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש ב2:

לקידוד הסרט בעזרת X264, אחרת אי אפשר לחתוך אותו בצורה תקינה אני משתמש ב-Avidemux.

לחיתוך\חיבור הסרטונים לאחר הקידוד אני משתמש ב-VirtualDub.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

^

חסך 30 שניות מהחים, כמעט קיבל 10 נקודות במתנה שלא לדבר על עצמות שבורות ופגיעות ראש

https://maps.google.co.il/maps?q=%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99&hl=iw&ie=UTF8&ll=32.071747,34.797049&spn=0.005418,0.008272&sll=32.066392,34.805202&sspn=0.010838,0.016544&t=m&radius=0.58&hq=%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99&z=17&layer=c&cbll=32.071712,34.797146&panoid=bpXXdjij-gV717GNTjS9NQ&cbp=12,296.67,,0,3.27

עריכה: רק שתדע שקיים נוהג שמי שמעלה את הסרטונים חשוף לביקורת בעצמו, אז בסרטון נראה שעצרת הרבה אחרי קו העצירה כבר בתוך הצומת, אולי מזה הקטנוע התבלבל (חשב שאינך יכול לפנות את הצומת ועדיין ירוק) אני במקומך הייתי עובר את הצומת או עוצר לפני הקו.

פורסם

אם כבר העלו סרטון של מישהו שעובר באדום אז גם אני אצטרף לחגיגה.

הסרטון מראה כמה חשוב לא להיכנס לצומת איך שמתחלף לכתום ולהסתכל לצדדים ולוודא שהדרך פנויה.

תהנו!

פורסם

דרור, אתה כל הזמן עושה לי חיוך על הבוקר :lol:

(התגובות שלך כמובן לא העבירות המתועדות)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
^

חסך 30 שניות מהחים, כמעט קיבל 10 נקודות במתנה שלא לדבר על עצמות שבורות ופגיעות ראש

https://maps.google.co.il/maps?q=%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99&hl=iw&ie=UTF8&ll=32.071747,34.797049&spn=0.005418,0.008272&sll=32.066392,34.805202&sspn=0.010838,0.016544&t=m&radius=0.58&hq=%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99&z=17&layer=c&cbll=32.071712,34.797146&panoid=bpXXdjij-gV717GNTjS9NQ&cbp=12,296.67,,0,3.27

עריכה: רק שתדע שקיים נוהג שמי שמעלה את הסרטונים חשוף לביקורת בעצמו, אז בסרטון נראה שעצרת הרבה אחרי קו העצירה כבר בתוך הצומת, אולי מזה הקטנוע התבלבל (חשב שאינך יכול לפנות את הצומת ועדיין ירוק) אני במקומך הייתי עובר את הצומת או עוצר לפני הקו.

אהלן,

זה אמנם לא השרשור להתווכח בו אבל אני חושב שהדבר האחרון שאפשר להגיד הוא שאני לא בסדר. עצרתי אחרי קו העצירה ולא בתוך הצומת, הייתי צמוד למדרכה כיוון שכשהתקדמתי לכיוון הצומת התמרור היה ירוק והתנועה אחרי הצומת התקדמה, להפך, אפשר רק להגיד שהגדלתי ראש כיוון שהיו לי שתי אופציות כשהתמרור התחלף לאדום, יכולתי להתקדם ולחסום את הצומת ויכולתי לעמוד איפה שאני עומד, בלי להפריע לתנועה מהצד השני, בחרתי באופציה השניה וזה ממש לא היה באמצע הצומת. חזיתי מראש שיכול להיות שהתנועה תעצר בצד השני ולכן לא המשכתי להתקדם אחרי קו המדרכה ולתוך הצומת.

דבר נוסף, האופנוען לא "התבלבל" בגללי, האור היה אדום מלא וכל הרכבים לידי עמדו, אין איפה להתבלבל.

פורסם

אני שמח לשמוע :-) :-)

ADIDAS - אני איתך. פעלת כראוי, אם היית עובר את הצומת התגובות היו "למה אתה עובר באדום" "למה אתה חוסם התנועה" (נתעלם לרגע מהעובדה שבכלל לא היית מעלה את הסרטון כי האופנוען לא היה נקלט במצלמה)

אנשים לפעמים מפספסים את העבירה העיקרית ומתעסקים בטפל. (ולא תפל - זה קשור לטעם)

פורסם

אהלן,

לא התכוונתי לבצע "משפט שדה" אני מאוד נהנה מהסרטונים שלכם ואני יודע שהמנהג הזה שציינתי הוא קצת מבאס ומעורב בהרבה "חכמת הבדיעבד" (שהיא חכמה קטנה מאוד!) אבל עדיין ההערה צריכה להאמר, או שלא?

+1

אני תמיד מכין את הרמקולים לפסקול. תמיד מפתיע!

אגב, את הסרטון האחרון (אדום מלא אח שלי) לא הצלחתי לזהות. האם זו היציאה ממאליבו ברמזור החדש-יחסית?

לא שלי, אבל בהחלט סרטון מעניין.

וכמו שחיים הכט שואל: מה אתם הייתם עושים?

http://www.youtube.com/watch?v=QEnr1acvOL8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לו אני חוקר במשטרה, מזמן את בעל הרכב גם ללא תלונה מצד המצלם, גורם לו לחשוב שהוגשה תלונה ושעדיף שיודה, מגיש כתב אישום לא רק לבית המשפט לעבירות תנועה, יש כאן בריונות ומקומו בכלא להרבה שנים (גם אם המצלם "חתך" אותו בחזרה, מעשה חמור לכשעצמו).

אגב, שמתם לב שגם הסרטון הזה (שצולם ע"י חבר פורום), צולם ביציאה ממנהרת ליפתא?

אני חושב שהכביש קצת בעייתי. כביש בגין, מהיר יחסית. שלושה מסלולים מלאים מכסי ביוב וחריצים, צרים, ללא שוליים בחלקם, ירידה מתמשכת בשילוב סיבובים. הנהגים מתקשים לשמור על מהירות אחידה וסבירה לקטע, תוסיפו השתלבות תנועה מימין וקבלתם מתכון לאסון.

פורסם

Eily כתב:

" +1

אני תמיד מכין את הרמקולים לפסקול. תמיד מפתיע!

אגב, את הסרטון האחרון (אדום מלא אח שלי) לא הצלחתי לזהות. האם זו היציאה ממאליבו ברמזור החדש-יחסית? "

כיף לשמוע! 8)

זה ביציאה מהסינמה סיטי בראשון (הצומת של הדינוזאורים) פניתי שמאלה לכיוון מזרח, גם החלון היה פתוח וניתן לשמוע את השריקה של רכב שמתקרב במהירות (עוד המלצה זה לנסוע עם חלון פתוח כדי להיות קשוב למה שקורה בדרך)

פורסם

קשה להעריך מסרטון כזה אבל גם לי זו נראית מהירות גבוהה מאוד לרחוב הזה (בגלל זה הלכתי לכוון של כביש בינעירוני ביציאה ממליבו)

עריכה: וחבל, כי בכוון השני יש לפעמים מצלמה.

פורסם

לקח לי בסה"כ יומיים כדי לייצר את המצבור אירועים האלה.

hvsoXHv9SRU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...