Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי נהג חדש, הדבר הזה קרה לי בדיוק בצומת הזו!

הסתכלתי על רמזור שלא שלי, והתחלתי לנסוע, למזלי היה לידי מישהו שהעיר לי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב, לא חובה לקנות מצלמה ב200 ש"ח או 200 דולר. לרובנו יש סמארטפון שמסוגל לצלם ב720p ומתקן שמחזיק אותו.

אז לאלו שיש אנדרואיד אמליץ על אפליקציה בשם: caroO pro שניתן למצוא בחינם ברשת. משתמשת בנייד כמצלמה, מאפשרת חיבור למחשב מנוע ומאפשרת קיצור מהיר לאפליקציה שתבחרו(אצלי זה waze).

נוח פרקטי ולא מצריך למלא את הדאשבורד ב10 גאדג'טים.

נ.ב

אחלה סרטונים העלתם, אשתדל למצוא משהו עסיסי להעלות לפה גם:)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אני משתמש ב-aLapRecorder HD, היא בתשלום, אבל גם בגרסה החינמית אפשר להשתמש ללא הגבלה. המגבלה היחידה עד כמה שאני זוכר זה שניתן לבצע פלייבק במכשיר רק לשלושת ההקלטות האחרונות, אם מעבירים את זה למחשב זה לא משנה גם ככה. בנוסף היא מקליטה מידע מה-GPS אקסלורומטריים וגם מחשב רכב (ODB2) אם יש מתאם BT.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

alaprecorder מתאימה יותר לימי מסלול עם זמני הקפות, ציון נקודת התחלה וסוף ועוד מידע שמעניין רק במסלול.

אגב החסרון של הcaroO היא שהסרטונים עצמם שמועברים למחשב לא מכילים מידע על הזמן, תאריך, רחוב, מהירות, מיקום במפה כפי שזה מראה בתוכנה כשמשחזרים.

2008 AUDI S3

פורסם

אם יש נתונים בפורמט CSV אין שוב בעיה לרנדר את זה עם הנתונים, תנסה את RaceRenderer.

עריכה: ה-CaroO הזה פשוט דרעק, נכנס להגדרות, מתרסק, לוחץ Start, מתרסק. הדבר היחידי שאני יכול לעשות איתו זה לראות את הקבצים שאין. HTC One X (אנדרויד 4.1 עם סנס)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מוזר אני עם sgs2 ו-4.2.1 עובד כמו גדול, הייתי לפני 4 ימים בירושליים וצילמתי את הדרך הלוך וחזור. הכל נשמר פיקס.

יכול להיות שמצאת קובץ בעייתי.

לגביי csv לא בדקתי, אני ינסה למצוא משהו...

2008 AUDI S3

פורסם
כדאי מאוד שהמצלמה תצלם באיכות 720P ולא איכות SD כגון 480, כמו שאמרו לפני, כדי שהמצלמה תוכל לקלוט טוב מספרי רישוי. דבר נוסף, הקובץ אצלכם הוא כל כך גדול כי הוא כנראה לא מקודד ב H.264, מצלמה שהקובץ בה נוצר עם קידוד H.264 קובץ באורך 5 דקות יהיה באזור ה 150mb.

הקובץ כן נשמר כ-H.264. אין שם אפשרות לשחק עם גודל הקובץ אלא רק הרזולוציה והFPS.

אצלי זה מוגדר על 1280x720 ו-30FPS.

וזה גודל הקבצים.

פורסם
הנה לינק לסרטון של נהג לא מרוכז/מבוגר ובעיקרון מסוכן לכולנו!

תהנו.

ואווו זה סרטון שפשוט הצחיק אותי חחח.

דמיינתי בתוך הרכב איזה מסטול נוסע חחחח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...