Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי את מי אתה שואל.

בכל מקרה עדיף להמנע ולא לצאת מהרכב ולהראות לו את המצלמה ולהתקשר למשטרה.

אם לא,

אז הכי טוב לטעמי זה גז מדמיע!

פורסם

חבל שאין לי מצלמה, ביום שני שעבר קרו לי 2 מקרים מאוד חריגים שהיה צריך לתעד.

1. בתוך אשדוד בשדרות בני ברית, אני נמצא בנתיב הימני, מלפני יונדאי גטס, אני יוצא לעקיפה, באמצע העקיפה אופנוע טס בין שתינו, שאני אומר טס, זה באיזור ה120+ אם לא יותר. (בתוך העיר!!)

2. הדבר השני עוד יותר גרוע, אני בכביש 4 לכיוון דרום, בסביבה ליד תחנת דלק סיירים, אני נוסע גם כן בנתיב הימני, מלפני משאית קטנה של עד 12 טון שחוסמת לי את כל השדה ראיה קדימה,

אני נוסע בערך על 100 קמ"ש

פתאום המשאית עוברת נתיב, ואני רואה מלפני 2 מסילות של צינורות איוורור באמצע הכביש, אחד בצד השמאלי של הנתיב ואחד בצד הימני (ברווח של בערך 10 מטר אחת מהשניה

הייתי כבר במהירות, לעבור נתיב לא היה בא בחשבון, נאלצתי לעבור בסללום בין שניהם.

(מסילות כאלו: http://creativity103.com/collections/Industrial/roof_ventsPC156767.JPG )

וממש טיפה אחרי היה אפשר לראות את המשאית שהובילה אותם עצרה בצד.

זה היה ממש ממש מלחיץ!!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי, לדעתי הצנועה, במקרה השני לא שמרת מספיק מרחק מהמשאית שהייתה לפניך, באם היית עושה זאת, לא היית מופתע מזה שהיא עברה נתיב, והיית מספיק לעבור נתיב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כבר, אפשר המלצה למצלמה טובה שכזאת, full hd, צילום יום לילה , עדשה רחבה כמה שיותר,

כרטיס

ףאני מחפש משהו כזה טוב, באיביי

למישהו יש משהו להמליץ לי,

תודה

פורסם

אין שום דבר טוב באמת במחירים שאתה מחפש, באף אחת מהמצלמות הסיניות האלו לא ניתן לזהות מספר של רכב אלא אם הוא ממש צמוד אילך (פקק וכדומה) לגבי צילום בלילה, תשכח מזה, אפילו GoPro לא מסוגלת לתת תמונה מורמלית בלילה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מה התקציב שלך?

משהו שלא יקר בטירוף אבל נחשב לטוב: DOD F900LHD.

יש המון מזוייפות באיביי לכן יש לבדוק ב-7 עיניים מה אתה באמת מזמין.

50 דולר בערך

ואיך אני יודע שזה לא זיוף

פורסם
טרי טרי מעכשיו:

אני נוסע לתומי ליד כניסה לחניון של קניון, לפתע מגיח רכב מתוך הקניון והנהג לא חושב פעמיים אם לעצור אם לא וממשיך לנסוע, למזלי ראיתי את זה בזמן והתחמקתי שמאלה.

1YOESmaM_-A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש לציין שהנהג היה נראה בן 80 - 90.

אתה ממבשרת?

הרבה פעמים יצא לי לעשות שם "אקרובטיקה" עם האוטו בגלל אנשים שפשוט לא מבינים שיש להם שם תמרור עצור (!!!)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

עשיתי לייק. יוסי, ספאסיבה!

אני חושב שאני מיוחד, אין לי בינתיים מה להעלות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...