Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצתרפתי :-P

רק צריך להשיג מצלמה וכמות הסירטונים שאעלה הולכת להיות מפחידה :shock:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
אודי, לדעתי הצנועה, במקרה השני לא שמרת מספיק מרחק מהמשאית שהייתה לפניך, באם היית עושה זאת, לא היית מופתע מזה שהיא עברה נתיב, והיית מספיק לעבור נתיב.

אולי 50-60 מטר לפני זה הוא עבר נתיב, שמרתי מספיק מרחק,

היה לי פחות מ5 שניות מהרגע שהוא עבר נתיב עד הרגע שהגעתי למכשול.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הנה חידה:

מה אומר השלט הזה בצורת עיגול, צבע אדום עם פס לבן במרכזו משמאל לימין?

מתברר שלא כולם יודעים את התשובה:

למי שמעוניין, יש בערוץ שלי עוד כמה מהימים האחרונים (לא שמתי פה כי כולנו מכירים את השטויות שנהגים עושים, אני רק שם פה את ה"טובים ביותר")

פורסם

אכן תמונות קשות נדב (נדב נכון?). מספיק להסתכל על הסרטונים שלך להבין למה כל נהג היום צריך מצלמת רכב.

אגב נדב, אני את המצלמה שלי עדיין לא קיבלתי, כבר קרוב לחודשיים. אם אתה זוכר, את הראשונה שלחתי בחזרה למוכר בסין כי הייתה לה בעיה, הזמנתי מצלמה אחרת שנתקעה/נאבדה במכס בסין.

פורסם
אכן תמונות קשות נדב (נדב נכון?). מספיק להסתכל על הסרטונים שלך להבין למה כל נהג היום צריך מצלמת רכב.

אגב נדב, אני את המצלמה שלי עדיין לא קיבלתי, כבר קרוב לחודשיים. אם אתה זוכר, את הראשונה שלחתי בחזרה למוכר בסין כי הייתה לה בעיה, הזמנתי מצלמה אחרת שנתקעה/נאבדה במכס בסין.

נדב. נכון.

קודם כל - בטח שאני זוכר.

דבר שני - מעצבן.

עכשיו אתה תקוע בלי מצלמה, וירד לך הכסף על זו שאבדה?

פורסם

לא, הכסף לא אבד. לפני שחלפו 45 יום פתחתי CASE באיביי והמוכר החזיר לי את הכסף. הזמנתי את אותה מצלמה ממוכר אחר. במידה ואני אקבל את המצלמה שמתעכבת במכס אני אצור עם המוכר קשר ואחזיר לו את הכסף.

פורסם

בסוף תקבל את כל המצלמות ביחד ותוכל לשים מצלמה על כל חלון באוטו :wink:

אני מקווה שהמצלמה הזו תגיע כבר ויסתיים הסיפור המעצבן הזה של המצלמה, ואז תעלה סירטונים ונמשיך להתעצבן כולנו על חוסר תרבות / תרבות נהיגה שיש בארץ.

פורסם

קיבלתי את ה DVR לפני שבוע, זה די ממכר ההתעסקות איתה.

לפני שקיבלתי אותה היו לי מקרים מטורפים ששווים תיעוד, מאז שהיא הגיעה, שקט תעשייתי, יחסית.

מקרה שהיה לי בשבת בלילה ליד מחלף עתלית (מדקה 1:20)

E2pO9qofNMo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקרה טרי מהיום, אוניברסיטת חיפה, גשם, ראות 0, וקטנוען דביל שהחליט לנסוע נגד כיוון התנועה כנראה מאות מטרים (להנאתכם השארתי 2 דקות שלמות)

_yq2Dk1Cq34 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועכשיו שאלה, מהרגע שחיברתי את המטען של המצלמה לשקע של האוטו הרדיו מפסיק לעבוד רוב הזמן, יש מן רעש כאילו הוא נמצא בתחנה לא קיימת, מישהו נתקל בתופעה הזאת? מדובר ברדיו קסטות ישן ומקורי של הסובארו שלי, עדיין לא יצא לי לבדוק בעוד רכבים.

ועוד דבר (במיוחד בשביל הערוץ של יוסי), אני חושב שכדאי לדרג את הסרטונים של כולם בין 1-5.

5 - תאונות רציניות (כמו הסרטונים מרוסיה).

4 - תאונות קלות ואלימות.

3 - כמעט תאונה או עבירת תנועה ממש מוגזמת (הסרטון בתחילת השרשור עם האופנוען שכמעט מתרסק על הכביש המהיר, רמזור אדום עם כמעט תאונה)

2 - עבירת תנועה ומפגעים בכביש (רמזור אדום בלי כמעט תאונה, רכב שחותך אתכם בכביש, הסרטונים שאני העלתי)

1 - עבירות קטנוניות ("תראו הוא לא אותת ימינה" בזמן שיש רק פניה ימינה)

רוב הסרטונים שהועלו כאן הם מדרגה 2, לא משהו שהישראלי הממוצע לא נתקל בו ביום יום.

אגב, סרטונים דרגה 1 לא שווים את הזמן שלכם ושלנו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...