Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד דבר (במיוחד בשביל הערוץ של יוסי), אני חושב שכדאי לדרג את הסרטונים של כולם בין 1-5.

5 - תאונות רציניות (כמו הסרטונים מרוסיה).

4 - תאונות קלות ואלימות.

3 - כמעט תאונה או עבירת תנועה ממש מוגזמת (הסרטון בתחילת השרשור עם האופנוען שכמעט מתרסק על הכביש המהיר, רמזור אדום עם כמעט תאונה)

2 - עבירת תנועה ומפגעים בכביש (רמזור אדום בלי כמעט תאונה, רכב שחותך אתכם בכביש, הסרטונים שאני העלתי)

1 - עבירות קטנוניות ("תראו הוא לא אותת ימינה" בזמן שיש רק פניה ימינה)

רוב הסרטונים שהועלו כאן הם מדרגה 2, לא משהו שהישראלי הממוצע לא נתקל בו ביום יום.

אגב, סרטונים דרגה 1 לא שווים את הזמן שלכם ושלנו.

את זה אתה אומר אחרי ששרפתי שתי דקות על לראות גל מים עובר גדר הפרדה ? :)

אני תומך לגמרי במה ש"פשוט אגוזים" אומר.

יהיה טוב לדרג את הסרטונים.

האידיאל יהיה בסיס ענק של סרטוני 3-5.

אני אפילו לא מעלה 1 ומנסה להמעיט ב2.

אז האידיאל הוא שחברי פורום יראו תאונות מול העיניים?

אני מאחל לכולכם שהמצלמות שלכם לא יקלטו שום דבר מיוחד, אבל אם הן כן קולטות משהו באמת מיוחד תשימו אולי נלמד מזה משהו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בעקרון אתה לא יכול לדעת עד שאתה מקבל אותה, ואז אתה רואה את האיכות, אבל לפי מה שידוע לי באיביי מקפידים מאוד על מוצרים מקוריים ככה שאפשר לקבל החזר אם שיקרו לך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ניסיתי לפרסם את זה קודם, אבל עמוס הלך לפטרול אז לא הצלחתי.

הנה סרטון שמראה איך אפשר להבדיל בין שתי המקור לזיוף. המקור בצד שמאל והזיוף בצד ימין:

uM4jYnXDfS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ושאלה לבעלי DVR-027. אני קבעתי שהיא תקליט סרטונים באורך 15 דק. הכרטיס שהתקנתי בה הוא Transcend 8GB class 6. בבדיקה הגיע למהירות כתיבה אמיתי של 11מגהבייט לשניה. כל סרטון תופס בערך 750מגה בכרטיס. שמתי לב שיש בערך 40-55 הפרש בין הקלטה להקלטה, ומעניין אותי לדעת אם התקנה של כרטיס מהיר יותר תעזור במקרה או לא. מאד מעניין לדעת מה המהירות המקסימלית שבה המצלמה מסוגלת לכתוב לכרטיס.

רציתי לשאול מה המרווח שנוצר לכם בין הקלטה להקלטה ובאיזו הגדרה של זמן לכל חלק ורזולוציה.

פורסם

הוא דיבר על איך אפשר לדעת שזה לי זיוף לפני שקונים אותה, שזה דיי בלתי אפשרי.

45 - 55 שניות הפרש בין כל סרטון? אצלי זה ממש שניות בודדות (יש לי גם את הDVR 027) ואיך כל סרטון שוקל 750 מגה? אתה מצלם על HD? בזבוז של מקום אם תשאל אותי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

כן, אני יודע. ובאמת אי אפשר לדעת לפני ההזמנה. אפשר לבקש מהמוכר לצלם את המצלמה שהוא מוכר בתור הוכחה שהוא באמת מוכר את הדגם האמיתי.

ההגדרות הן על 720P הכי גבוהות. כמו שאמרתי, הגדרתי לצלם 15 דק' ולא 5דק'. פעם הבאה אני אנסה להעביר אותה לחלקים של 5 דק' ואראה איך היא תתנהג.

באיזה כרטיס SD אתה משתמש?

פורסם

אני חושב ש720P זה סתם מיותר, ההבדל לא כזה בשמים ולא מצדיק את כמות המקום שכל סרטון תופס.

בקשר לכרטיס - לא ממש ייחסתי לזה משמעות, נכנסתי לבאג ורכשתי את הכרטיס זכרון הראשון שראיתי שם בנפח של 4 ג'יגה (אם אני לא טועה של SanDisk, אבל אל תתפוס אותי במילה)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

720P די חיוני אם מעוניינים להצליח לקרוא את לוחיות הרישוי של הרכב מלפנים ואלו מהצדדים. ב"חיקויים" של ה DVRים למיניהן (דובר על כך כבר רבות ביותר משרשור אחד), גם 720p מציג זוועה ובאמת תופס אקסטרה מקום לשווא.

פורסם

כדאי מאוד שהמצלמה תצלם באיכות 720P ולא איכות SD כגון 480, כמו שאמרו לפני, כדי שהמצלמה תוכל לקלוט טוב מספרי רישוי. דבר נוסף, הקובץ אצלכם הוא כל כך גדול כי הוא כנראה לא מקודד ב H.264, מצלמה שהקובץ בה נוצר עם קידוד H.264 קובץ באורך 5 דקות יהיה באזור ה 150mb.

פורסם

טרי מהבוקר, לא ראיתי מה קרה לפני אבל נהג הקורולה עקף מימין על מקום שמיועד לחניות, טיפס על גזם של עצים ויצא לאיים עם אגרופים וקללות על נהג היונדאי גטס.

ybdlBrsCLa0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
את זה אתה אומר אחרי ששרפתי שתי דקות על לראות גל מים עובר גדר הפרדה ? :)

זאת ההתלהבות הראשונית אחרי קניית המצלמה,יעבור. :-)

מה שכן זה באמת היה מסוכן וגם ציינתי מאיזה שלב בסרטון לצפות.

אז האידיאל הוא שחברי פורום יראו תאונות מול העיניים?

אני מאחל לכולכם שהמצלמות שלכם לא יקלטו שום דבר מיוחד, אבל אם הן כן קולטות משהו באמת מיוחד תשימו אולי נלמד מזה משהו.

אנחנו לא כאלה, הינה הוכחה מאתמול, עמד לידי ברמזור איזה מסטול אחד שמשום מה חשב שהאדום שלנו נהפך לירוק.

למרות שעמדה לרשותי הדילמה "לשעשע" את חברי הפורום בחרתי לצפור לו כדי למנוע ממנו לבצע מבחן ריסוק צידי לאוטו שבא מימין:

rBaCGvuk7mA דרך יוטיוב

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...