Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא:

א' - לא "התנחלתי" בשמאלי, עיניך הרואות, אני שומר מרחק מהרכב שמלפני

ב' - גם אם כן, אין סיבה לערס המצוי לדחוק אותי לשוליים

ג' - אם זה נראה לך מוצדק להוריד מישהו לשוליים כנראה שאתה לא יותר טוב ממנו

בוקר טוב,

לא אמרתי מוצדק אמרתי אל תתפלא.

אני אישית לא מבצע עברות כאלה כשמישהו מתנחל בשמאלי אני פשוט יושב באוטו עצבני

ולא מבין למה מישהו צריך להגביל אותי למהירות שהוא רוצה אישית לנסוע..

אם הסוויט ספוט שלך זה 10 קמ"ש מעל המותר אז בבקשה תעשה את זה מהנתיבים הימניים

זה שזה יותר כיף לנסוע בשמאלי כי פחות נדרש לבצע עקיפות זה בסדר

אבל אני רוצה לנסוע על 300 קמ"ש ולא 110 וע"י המתנחלים נחסמת לי האפשרות.

פורסם

א. 300 קמ"ש תיסע באוטובאן בגרמניה לא בישראל או תוריד לסמארטפון Asphalt 8:Airborne אחלה משחק.

ב. לא ניתן לדעת אם הוא "התנחל" בשמאלי.

ג. אני הייתי מאט ונותן לו להכנס - לא הייתי מסכן את עצמי או אחרים בשביל האגו או "לא לצאת פראייר".

ד. ובכל אופן הבעיה במתנחלים שהם לא מסתכלים במראות ואפילו לא חושבים לפנות את הנתיב השמאלי.

ה. הכי מרתיח כשאתה מנסה לבצע עקיפה בטוחה מימין כי אין ברירה, הם מאיצים בכוונה וסוגרים אותך עם הרכב שלפניך בימין.

פורסם

טרי מהבוקר!

כמעט תאונה, חולירע שלא עוצר בעצור מתפרץ לכביש מהיר, למזלו הספקתי לברוח והנתיב השני היה ריק.

זה מראה גם שהאכיפה של המשטרה לא כ"כ אפקטיבית, תמיד יש בצומת הזאת ניידת ולמרות זאת הבחור שם ז**....

בונוס הולכי רגל עושים שכונה על הכביש

פורסם

הצומת הזה מועד לפרענות, יש לי כל כך הרבה סיפורים שם, גם על הולכי הרגל במדרכות שלא תמיד קשורות לרכבים.

אגב לדעתי לא היית זהיר ליד הבקום, אני נוסע שם יותר לאט כי אנשים קופצים לך באמצע הכביש, במיוחד אחרי שקפצו לך זה לא נראה שהאטת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אבל אני רוצה לנסוע על 300 קמ"ש ולא 110 וע"י המתנחלים נחסמת לי האפשרות.

תצביע מר"צ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
אתמול בדרך חזרה מעבודה... פשוט לא אכפת שיש רכב בנתיב השני

קורה הרבה, גם לי.

אני תמיד מנסה לצפות את זה כמה שרק אפשר מראש: רכב מהיר מתקרב לרכב אטי או עומד = הוא ינסה לעבור לנתיב שלי, בין אם הוא פנוי או לא = או שאני מאיץ ועובר לפני שהמצב מתחיל להתפתח, או שאני מאט מראש ונותן לו לעבור לנתיב שלי ובתקווה לחזור לשלו אחר כך.

באופן כללי אני מנסה לשמור מקום פנוי לפחות לאחד הצדדים שלי: בין אם מדובר בשול הימני (כשאני בנתיב הימני) או שטח ההפרדה (כשאני בנתיב השמאלי הקיצון). אני משתדל לא למצוא את עצמי למשך יותר מרגע בין שני רכבים או בין רכב לקיר, כדי שיהיה לי לאן לברוח במצב כמו זה.

זה כמובן לא פתרון קסמים לכל מצב, אבל לרוב הוא עובד יופי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
נדב, הסרטונים שלך הם לא זכות קדימה.

הם עקשנות לא לתת למישהו להדחף לפניך.

אתה בכלל יודע מה זה זכות קדימה?

זה משתנה משנה לשנה, והמצב בישראל לבדו עם צורת האבחנה של משטרת ישראל - אינו עדות לכלום.

אז לא נאה לך להודות בטעות וגם שמספקים לך עובדות רשמיות אתה ממשיך להיות הכי צודק בפורום.

אין מה לדבר עם שניכם.

עקשנים וחסרי הגיון בצורה טוטאלית.

פורסם (נערך)

אז לא נאה לך להודות בטעות וגם שמספקים לך עובדות רשמיות אתה ממשיך להיות הכי צודק בפורום.

עובדות? כן. רשמיות? כן. חלקיות? כן.

אל תסתכל רק על המצב בישראל, לא בשנה אחת ולא בשנתיים. תסתכל על מגמות, החל מרמת צי הרכב ועד לרמה הגלובלית.

אתה צריך להבין שלהרבה התנגשויות יש שורה של גורמים, מה שהופך את הסטטיסטיקה למעט עקרה ומסביר לפחות חלק מן ההבדלים בין מדינות שונות בנוגע לחלקן היחסי של הקטגוריות השונות.

אבל לטעון ש"רוב ההתנגשויות נגרמות עקב אי מתן זכות קדימה" זו טענה לא נכונה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הכי מרתיח כשאתה מנסה לבצע עקיפה בטוחה מימין כי אין ברירה, הם מאיצים בכוונה וסוגרים אותך עם הרכב שלפניך בימין.

האמת בזה עוד לא נתקלתי.

מה שכן קרה לי כמה פעמים זה שאני מנסה לעקוף מתנחל מימין, ודווקא באותו הרגע הוא מחליט לחזור ימינה ולחסום אותי. אני לא יודע אם זה בגלל שבמקרה זה הרגע שבו נפל לו האסימון שהוא ישב בשמאלי יותר מידי זמן, או בגלל שהוא קולט אותי בא לעקוף אותו וזה מה שמדליק לו את הנורה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

נסיעה ב"אין כניסה". תוך שתי דקות, 3 רכבים נכנסים לרחוב חד סטרי מהצד האסור.

טויוטה 86-271-79, סובארו 30-589-63,

כבר כיביתי את הרכב, ואז הגיע השלישי. כמעט פספסתי אותו. טויוטה 93-665-81

פורסם

הסרטון חסום

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...