Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש שעבר בנתב"ג:

[video=youtube_share;0IimdjbFr_Y]

תוך כדי שצפרתי לו, סימנתי לו גם עם הידיים. הבין את הטעות כשחלף על פני והתחיל להתפרסס.

פורסם
חודש שעבר בנתב"ג:

תוך כדי שצפרתי לו, סימנתי לו גם עם הידיים. הבין את הטעות כשחלף על פני והתחיל להתפרסס.

תייר בריטי?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא חושב... כניראה סתם חוסר תשומת לב.

מי שמכיר את החניון לטווח קצר בנתב"ג, יודע שאין שום דבר שמונע ממך לצאת מהחניון לנתיב הנגדי (פרט לתמרור "אין כניסה").

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהוויז מחליט ברגע האחרון לשנות מסלול

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
zipdash, יפה... סוף סוף עבירות תנועה משמעותיות ולא של בלעו לי שתו לי.

הרבה ניסיון אין, אה?

רק לידיעתך,

הסירטונים האלו רק מצטלמים טוב אבל זו לא עבירה חמורה כמו שנדמה לך.

סירטוני ה"בלעו לי, שתו לי" שלוקחים זכות קדימה בכח הם הרבה יותר רציניים.

זכות קדימה זה הדבר הכי חשוב בכביש.

פורסם
חודש שעבר בנתב"ג:

קיבלת תודה עבור המוזיקה
פורסם

טוב, לכבוד קבלת שבת קבלו חבוב שהצליח לעצבן שני אנשים, נהג מרצדס ואת עבדכם הנאמן.

הסרטון מתחיל כמה שניות בודדות אחרי שנהג המרצדס (משמאל) צופר לחבוב ב A3 שיתחיל לנסוע, כי יש להם ירוק כבר למשך איזה ככה. החבוב ב A3 מתחיל לנסוע, ואז דופק בלימת פתע (כי זה כיף לעשות דווקא), בעוד הנהג במרצדס חוזר לצפור ובולם בזמן.

חצי דקה לאחר מכן הוא נזכר שהוא צריך לפנות שמאלה, בעוד יש רמזור ירוק עבורי להמשיך ישר, ותוקע את הנתיב שלי. אין כאן הרוגים או פצועים, אבל כן סחיטת מצערת קלה שלא הניבה שום דבר מלבד רעש ואולי 4 ליטר דלק שהלכו להם (בלי להגזים).

https://www.youtube.com/watch?v=4mKYONRocAk

פורסם
טוב, לכבוד קבלת שבת קבלו חבוב שהצליח לעצבן שני אנשים, נהג מרצדס ואת עבדכם הנאמן.

הסרטון מתחיל כמה שניות בודדות אחרי שנהג המרצדס (משמאל) צופר לחבוב ב A3 שיתחיל לנסוע, כי יש להם ירוק כבר למשך איזה ככה. החבוב ב A3 מתחיל לנסוע, ואז דופק בלימת פתע (כי זה כיף לעשות דווקא), בעוד הנהג במרצדס חוזר לצפור ובולם בזמן.

חצי דקה לאחר מכן הוא נזכר שהוא צריך לפנות שמאלה, בעוד יש רמזור ירוק עבורי להמשיך ישר, ותוקע את הנתיב שלי. אין כאן הרוגים או פצועים, אבל כן סחיטת מצערת קלה שלא הניבה שום דבר מלבד רעש ואולי 4 ליטר דלק שהלכו להם (בלי להגזים).

שכחת את האידיוט ב-0:28 שמרכיב שני ילדים באופניים ומרשה לעצמו ככה לחצות באור אדום

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=4mKYONRocAk

תאמת הסרטון שלך הוא די יומיומי..אין איזה משהו מיוחד או עבירת תנועה חמורה..(דפדף כמה דפים אחורה אתה תבין..)

בסה"כ נהג האאודי כנראה מנווט עם וויז או משהו כזה..

פורסם
לא טענתי שעבירה היא חמורה, כתבתי משמעותית ולא של בלעו לי שתו לי.

ומעניין שדוקא אתה קפצת בראש, והרי ידוע מי קופץ בראש.

לא משמעותית כי אין סיכון של נהגים אחרים.

מעניין שאתה לוקח את זה לכיוון של העלבות אישיות וקללות ברמיזה.

רק מוכיח שאתה מאוד לא בוגר.

פורסם
תאמת הסרטון שלך הוא די יומיומי..אין איזה משהו מיוחד או עבירת תנועה חמורה..(דפדף כמה דפים אחורה אתה תבין..)

בסה"כ נהג האאודי כנראה מנווט עם וויז או משהו כזה..

לא ניווט עם כלום, סתם אחד שלא סופר את הסובבים אותו. אבל כן, מסכים שאין כאן שום חומר שובר קופות (ושמשות).

Sent from my OnePlus 3T

פורסם
לא משמעותית כי אין סיכון של נהגים אחרים.

מעניין שאתה לוקח את זה לכיוון של העלבות אישיות וקללות ברמיזה.

רק מוכיח שאתה מאוד לא בוגר.

אתה רציני מי שנדחף לפניך במסלול נראה לך יותר חשוב מעקיפה על קו לבן?

פורסם

רכב מספר 75-222-75 פונה לנתיב השמאלי ללא מתן זכות קדימה ומוריד אותי לשוליים. ומי שחשב להגיב "היית צריך להאט ולתת לו להכנס", אז לא, זכות הקדימה היא שלי וזה שהוא מאותת לא נותן לו זכות מיידית להכנס, הוא צריך להשתלב בבטחה.

[video=youtube_share;xH5fKW0r6U8]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...