Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני יודע שהנושא נדון וחרוש וביצעתי חיפוש על שניהם,

אבל מחר בעז"ה אני הולך לסגור עסקה על אחת השתיים...

שתיים אותו שנתון( 2003 ),שניהם כמעט אותו ק"מ,(סביבות 160), ושניהם 60 כוח סוס (קצת מעט לי...)

אם נתונים כמעט זהים מי באמת עדיפה?

תודה רבה,עידן.

פורסם

מנסיון של 2 רכבי פיאט שנתונים 2005 + 2006 ידניים 60 כ"ס - פיאט פונטו ספייס!!

חשוב לבדוק שהרכב טופל במוסכים מורשים אחרת זה מתכון לצרות!!

מבחינת סדר הבדיקות לרכב תבקש הסטוריית טיפולים ואם אין אז שיקח אותך פיזית למוסך.

הרכב ממש מומלץ ותתפלא, לא איטי אבל גם לא מרגש במיוחד. חסכוני ומרווח יחסית לסופר מיני.

קצת מצחיק - החלפתי את הפיאט ברנו מגאן והייתי בהתלבטות אם להמשיך לבראבו או לרנו, אני יכול להגיד לזכות קרסו שיש להם שירות מעולה והתחושה היא שהם מנסים לשנות תדמית אז אם בכל זאת החלטת ללכת על רנו קליאו, לא רואה סיבה לדאגה מהבחינה הנ"ל אם כי ממליץ בחום על פיאט בתנאי שבדקת מה שרשמתי לך.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם מדובר על גיר ידני,שתי הבחירות טובות ואולךם אם מדובר על גיר אחר- זוועת עולם.

יש הרבה מידע בפורום על הAL4 ולא אוסיף יותר ולגבי הפונטו- בשנתון הזה היא בכלל רובוטית וגם שם יש בעיות יקרות לתיקון במידה והגיר מתקלקל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מכיר גיר שמתקלקל ואינו יקר לתיקון. משום מה שיפוץ גיר בעלות של 5000 ש"ח הוא מקובל ותקין אבל שיפוץ רובוט שמתקלקל בעלות דומה זה אסון, כנ"ל לגבי AL4.

בכל מקרה יש גם גיר רציף בספייס בשנתונים הנ"ל, בדגמי 80 כ"ס.

פורסם

יש בישראל פחד ותיעוב מגיר רובוטי. אומרים שהוא מטלטל, מזעזע, מתקלקל כל הזמן. כמה הפחידו אותי לפני שרכשתי את הבראבו הרובוטית, אמרו שאני אסבול גם בנהיגה וגם במוסך ובסוף אני גם לא אצליח למכור את הרכב. לעולם ולעלמי עלמיא. בחינם לא יקחו אותו ואני אאלץ להקבר בתוכו בחלקת הפריארים של בית העלמין.

בנתיים אני לא סובל בנהיגה (אפילו נהנה, מאוד נהנה), אשתי נוסעת רק במצב A וגם לא סובלת. טפו-טפו-טפו הרכב כמעט 7000KM אצלי (וכמעט 70KKM על כבישי ישראל) וטרם פיזר חתיכות גלגלי שיניים וחלקי מכטרוניקה על האספלט הרותח. עלות התיקון, כאשר זה יקרה, תהיה כמו תיקון גיר אוטומטי רגיל. הרבה כסף. אבל בכלל להחזיק רכב זה עסק יקר. לא יודע לגבי שמירת הערך והשוק העתידי, אני לא מגלה עתידות. קניתי את הרכב יחסית לשנתון ולאבזור בזול ואני משער שאני גם אמכור אותו בזול.

עד כאן לגבי גיר רובוטי הספציפי שלי והאמת ששמעתי ביקורות סבירות על גירים רובוטיים דומים במכוניות אחרות.

אבל - פיאט פונטו לא צעירה עדיף עם גיר ידני. למעשה כל סופרמיני אירופאית לא צעירה עדיף עם גיר ידני.

הפיאט פונטו ספייס עם הגיר הרציף נחשבת לחריג - הגיר הרציף היפני זוכה לביקורות אמינות לא רעות בתנאי שהוא מטופל כראוי. הבעיה - הרכב נעשה מבוקש בשנים האחרונות והמצאי והמחיר בהתאם.

פורסם

פונטו ספייס ידנית, 0 תקלות, ואני על 156 אלף ק"מ.

לא הייתי מתעסק אם רכב אוטומטי משנתון נמוך, כחדש ברור שזה לא משנה כל כך.

• תוכן חדש...