Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שוקל לרכוש ג'טה יד שניה. יש "שמועות" על בעיות בגיר הרובוטי אחרי כ 120, 140 אלף ק"מ, שמצריכות תיקון בעלות גבוהה מאד.

למשהוא יש מידע אמין בעניין?

תודה!

פורסם

ג'טה יד שניה יכולה להיות גם משנות השבעים. תגיד מאיזה שנה אתה מתכנן לקנות. "הבעיות" שאתה מדבר עליהם, כאילו לא היית בכדור הארץ בשנה האחרונה, נוגעות לגיר DSG7 ונמצא להם פיתרון מכאני בדמות עדכון תוכנה והחלפת המצמדים. היבואן הרחיב את האחריות על הגיר לחמש שנים ככה שכל מה שאתה צריך לוודא כשאתה קונה את הרכב זה אם כבר הוחלפו לו המצמדים ועודכנה התוכנה או לחילופין, האם קיבל אחריות מורחבת.

פורסם

ג'טה 1.6 עם גיר DSG לא יכולה להיות משנות השבעים.

היא כן יכולה להיות בעלת גיר DSG עם 6 הילוכים שהבעיה שדובר עליה לא נגעה לגיר זה. בדגמים מסוף 2011 היא יכולה להיות עם הדגם של 7 הילוכים.

בדוק לאיזו קטגוריה שייך הגיר של הרכב שאתה מדבר עליו, ופעל בהתאם.

פורסם

לא חושב שהייתה אי פעם ג'טה 1.6 עם DSG6.

לפני המעבר ל DSG7 היה בה גיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים.

פורסם

תודה על התגובה.

הרכב מודל 2010, בקניה ישירה מליסינג (DSG7).

האם עדכון התוכנה והחלפת המצמדים רלוונטים למודל זה? ואחריות מורחבת.

תודה!

פורסם

Buki צודק, תודה על ההארה (הגופרית בים המלח דופקת לי את המוח).

לפותח השרשור, כן, זה רלוונטי לגבי הרכב המדובר. תנסה לקבל פרטים מחברת הליסינג מה ואם בוצע, כולל התחייבות בכתב על האחריות המורחבת. אם הם לא נותנים, ויש לך כח להתעסק עם זה, תנסה מול צ'מפיון (לפי מס' רכב).

אבל אם זה מגיע למצב שחברת הליסינג לא משתפת פעולה, שיחנקו, אני לא הייתי טורח לרכוש מהם.

פורסם
Buki צודק, תודה על ההארה (הגופרית בים המלח דופקת לי את המוח).

לפותח השרשור, כן, זה רלוונטי לגבי הרכב המדובר. תנסה לקבל פרטים מחברת הליסינג מה ואם בוצע, כולל התחייבות בכתב על האחריות המורחבת. אם הם לא נותנים, ויש לך כח להתעסק עם זה, תנסה מול צ'מפיון (לפי מס' רכב).

אבל אם זה מגיע למצב שחברת הליסינג לא משתפת פעולה, שיחנקו, אני לא הייתי טורח לרכוש מהם.

הוא לא צריך לקבל את האחריות מחברת הליסינג אלא ישירות מצ'מפיון לפי דעתי. פשוט תברר אם הרכב כבר עבר החלפת מצמדים או עדכון בגיר ואם יש לו הארכת אחריות בכתב לחמש שנים או 150,000. אם יש אז אין לא בעיה ואם אין פניה ישירה לשרות של צ'מפיון והוא מקבל את זה. בדיוק היה שרשור על זה לפני כמה ימים באיזה מהירות מישהו שפנה שלחו לו את זה. בכל מקרה, זה לא שזה קרה לכל המכוניות כך שגם יש מצב סביר שהכל יהיה בסדר עם הגיר שלו.

• תוכן חדש...