Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאוריה צריך 20K או 1 שנה עד לטיפול (כך גם היה כתוב במחשב הרכב כשהיה חדש)

אחרי 3 חודשים ו10K המחשב טוען שצריך 6K קמ (או 9 חודשים) עד לטיפול הבא. יש למישהו מושג למה זה יורד יותר מהר מהצפוי?

רוב הנסיעות בין עירוניות אז לא נראה לי שזה בגלל עבודה חריגה של המנוע

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון: אחרי 15k האוטו טוען שצריך טיפול תוך 1300 קמ כבר במשך כמה מאות קילומטרים בלי לזוז. נמשיך לעדכן כשנגיע ל20k (או כשתידלק נורית service)

פורסם

יכול להיות שיש בדגם רכב זה מערכת לזיהוי איכות שמן ואז מועד החלפת שמן עלול להקדים בכפוף לאופי השימוש ברכב.

מידע כזה אמור להיות רשום בספר נהג של הרכב.

פורסם

ציטוט כזה מופיע בספר הרכב "ברכב זה עשויה להיות מותקנת....", לך תדע מה מותקן

בכל מקרה הרכב בנופש (מהירות ממוצעת 60 קמש, קילומטראז גבוה) אז לא נראה לי שזה קשור

פורסם

המוסך ידע מה מותקן, כדאי להתקשר ולברר, כי אם מותקנת מערכת זיהוי איכות השמן ואתה טוען שהנסיעה שלך נומרטיבית ורגועה, אז אולי יש תקלה ברכב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - החל מ18700 קמ: הקילומטראז עד הטיפול יורד כמצופה

כפי הנראה התחכמות צרפתית מטופשת שלא לוקחת בחשבון רכבים שנוסעים המון

פורסם

לא צריך לשאול מוסך כי ברכב הזה יש מערכת שמנטרת את איכות השמן ותדליק נורה של טיפול יותר מוקדם מהרגיל אם נוסעים איתו הרבה בעיר או עומדים הרבה

פורסם

טיפול ראשון:

החלפת שמן+ פילטר חילופי, ניעור מסנן אויר וזהו. רפידות בלמים במצב חדש (טיפול של חברת הליסינג). אופס מד הק"מ עד הטיפול הבא

סיכום:

האוטו נוסע מצוין, מאוד חסכוני ונוח, וחזק מאוד - הרבה יותר מה1600 בנזין

חוץ מפנצ'ר לא הייתי צריך לטפל באוטו

פורסם
טיפול ראשון:

החלפת שמן+ פילטר חילופי, ניעור מסנן אויר וזהו. רפידות בלמים במצב חדש (טיפול של חברת הליסינג). אופס מד הק"מ עד הטיפול הבא

סיכום:

האוטו נוסע מצוין, מאוד חסכוני ונוח, וחזק מאוד - הרבה יותר מה1600 בנזין

חוץ מפנצ'ר לא הייתי צריך לטפל באוטו

תוכל לשתף בצריכת הדלק הממוצעת ?

מה אופי הנועה שלך באחוזים בין עירוני \ בין עירוני ??

תודה על המידע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

18.5 קמ לליטר בממוצע מוטה בין עירוני אבל כולל פקקים הרבה רמזורים וגם עירוני

בבין עירוני טהור (חיפה - תא למשל) מעל 20 ק"מ לליטר ב100-110.

מעריך 20% עירוני ו80% פרברי ובין עירוני (יוצא 57 קמש ממוצעים על פי המחשב).

פוקוס (דור קודם) כרכב גישור בתנאים דומים לא הגיעה ל13 קמ לליטר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טיפול שני:

החלפת שמן+ פילטר חילופי, ניעור מסנן אויר, החלפת רפידות קדמיות (טיפול של חברת הליסינג) לבקשתי הוחלף גם פילטר מזגן ותפוקת הקרור חזרה לימי נעוריה (חשוב לקיץ) . אופס מד הק"מ עד הטיפול הבא

ציפיתי מהרפידות להחזיק יותר זמן מעמד - מצד שני למנוע הקטן אין כמעט בלימת מנוע

משום מה המוסך הוריד את כל מדבקות הליסינג והמסגרת של המספר עם הלוגו של הליסינג. לא ברור לי אם זה יוזמה מקומית של המוסך בשל סכסוך עם הליסינג או משהו יותר גדול או סתם טעות כי נראה לי שאני הלקוחליסינג היחידי שמביא את הרכב למוסך - יש דברים שנהנים מהם (בלי לחפור ולברר למה)

צריכת הדלק התדרדרה ל18 קמ"ל - בעיה כנראה בכובד של הרגל (והמזגן)

עוד פנצ'ר דרש טיפול בין הטיפולים

• תוכן חדש...