Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי פוקוס 2006

בתוצאות הבדיקה במכון לפני הקניה הופיעה השורה הבאה :

סרן קדמי ומערכות היגוי : תותבים למשולשים במתלה פגומים, נקישות ורעש במתלה, לתקן זוויות היגוי

לא טיפלתי בתקלה והיום ניגשתי לטסט. הכשילו אותי על "כוון גלגלים" אבל נאמר כלום על מתלים...

תיקנתי במקום ועברתי את הטסט.

באחד השרשורים המליצו לי בזמנו לעבור "כוון פרונט" וטיפול במתלים...

שאלה ראשונה (באמת מחוסר ידע) : האם "כוון גלגלים" = "כוון פרונט" = "תיקון זוויות היגוי"?

ושניה, האם יש צורך בתיקון המתלים ומה המשמעות של זה? האם בדקו את זה בכלל בטסט?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

כיוון גלגלים הוא כיוון אחד מתוך כמה כיוונים שעושים במהלך כיוון הפרונט. בטסט בודקים רק זווית אחת של הגלגלים, בעוד שבכיוון פורנט עושים בדיקה מעמיקה יותר שכוללת גם זוויות נוספות של הגלגלים הקדמיים (ולעיתים גם האחוריים, תלוי ברכב).

בטסט אמורים לבדוק את התותבים של המשולשים וכן לאתר נקישות בהגה כך שאם היו כאלו ברכב סביר מאוד להניח שבטסט היו עולים עליהם.

פורסם

לאחר החלפת משלשים או תותבים למשולשים ממילא נדרש כיוון פרונט

בכל מקרה מומלץ כשקונים רכב לבצע יישור קו לטיפולים ולכיווני פרונט וגלגלים וכד'

לדעתי היית צריך ללכת למוסך ליישור קו כללי

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
לאחר החלפת משלשים או תותבים למשולשים ממילא נדרש כיוון פרונט

בכל מקרה מומלץ כשקונים רכב לבצע יישור קו לטיפולים ולכיווני פרונט וגלגלים וכד'

לדעתי היית צריך ללכת למוסך ליישור קו כללי

השאלה אם בכלל יש בעיה במתלים? איך יודעים? מרגישים?

בטסט לא אמרו לי כלום שקשור לזה ... ואני גם לא מרגיש שום בעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

נהג "רגיל" לא תמיד ירגיש בעיה במתלים. זה מאוד תלוי באיזו בעיה מדובר וכמובן גם מה חומרתה, כי לפעמים את הנזק המצטבר (אכילת צמיגים, למשל) רואים רק כשמאוחר מידי. כדי לדעת בוודאות מלאה צריך להיכנס למכון כיוון פרונט ולבצע בדיקה יסודית למתלים הקדמיים.

• תוכן חדש...