Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על ההמלצות הנוספות.

בקשר לסאבים להתקנה בעלת פרופיל נמוך אני מכיר את הנושא אבל הבעיה שהסאב שחשבתי עליו של JL AUDIO הוא יקר בארה"ב ואני מאמין שבארץ הוא יהיה עוד יותר יקר.

מי ששאל לגבי הרכב הבא אז עדיין אין לי מושג מה יהיה הרכב הבא ויש סבירות לא קטנה שזה יהיה רכב סופר מיני הוא האצ'בק כלשהוא.

שאלה נוספת, האם אפשר להתקין את ה-W3 של JL בתיבה פיצפונת אטומה ועדיין לקבל תוצאה טובה?

עד כמה התיבה יכולה להיות קטנה?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אז תחשוב על סאב שטוח אחר זה לא חייב להיות ה-JL היוקרתי יש עוד דגמים

ואת אתה מזמין מ-EBAY יש לך מגוון רחב.

W3 לא יהיה שונה בגודל התיבה מאשר ה-XXLS שלך.

מעבר לזה סאב 12 שאינו שטוח תמיד יתפוס נפח עומק גדול יותר

הפתרון הטוב ביותר לדעתי יכול להיות או סאב SM כמו שהמלצתי

או סאב 8 כמו סאנדאון SA8 שמותאם לעבודה עם תיבות קטנות.

פורסם
שום תצורה של בוסטר לא יחליף סאב בחיים.

לדעתי זה רמאות הMAXXBASS הזה.

רוצה באס אמיתי? תביא סאב אמיתי.

יש גם פלאג אין למנוע בנזין שלא צורך דלק ולא מזהם?

מי אמר משהו על בוסטר? ועל סמך מה אתה מבסס את הקביעה שלך? שמעת פעם דמו של MAXXBASS? אתה יודע מה זה פסיכואקוסטיקה? הרמוניה בסיסית חסרה? הפלאג לחסכון בדלק גם רשם פטנט במשרד הפטנטים (U.S. Patent 5,930,373)?

אם אתה לא מבין משהו זה לא אומר שהוא לא אמיתי.

:turn-l:
פורסם

קודם כל תחליט על סוג רכב רשמו לך כבר . כל מה שירשמו לך כאן יהיו סתם דיבורים באוויר .יש לך הרבה אופציות : סאב קידמי , FREE AIR , סאבים קטנים כמו peerless sls 6.5 תלוי כמה תרצה להשקיע .

פורסם

ROMAN אני מבין טוב מאוד שמבלי שאני אבחר את סוג הרכב יהיה קשה להמליץ אבל ציינתי כי לא משנה מה יהיה סוג הרכב אני רוצה שלא יהיה סאבוופר בתא המטען ואם לא תהיה ברירה וכן לקנות סאבוופר אז שיהיה הכי קטן אבל עדיין מבלי להתפשר יותר מדי על האיכות.

מבחינת השקעה כספית אני לא מעוניין להתפרע ולהיכנס להרפתקאות של התקנות יקרות ומסובכות כגון סאב קדמי בבניות וכו'.

בקשר לסאבים הקטנים של פירלס שציינת, האם יש לך ניסיון איתם או שיצא לך לשמוע אותם? האם יהיה אפשר להתקין אותם על המגש האחורי או בדלתות האחוריות? האם ניתן לקבל קישור לסאבים הנ"ל/ לחנות שמוכרת אותם?

תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב.

• תוכן חדש...