Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Cerebral: יש פה פערי תיווך מטורפים בהשוואה לחו״ל. גם אם פה ושם יש מוצרים זולים יותר, זה עדיין לא סותר את העובדה הזו.

או לגו, שהפער בין קניה בחו״ל (כולל משלח ומס!) זולה יותר מאשר לקנות כאן בעשרות אחוזים. או נעלים של טימברלנד או מליון ואחדו אלף מוצרים שמזמברים אותנו במחיר שלהם פשוט כי יכולים.

לגבי לגו, הלוואי וזה היה עשרות אחוזים. אני יודע באילו פערים מטורפים עד הזויים עד כדי גיחוך מדובר.

בתור מוכר ב-EBAY כבר קרוב ל-5 שנים, אני קונה ומוכר לגו ועשיתי אלפי עסקאות (מכירה וקניה).

הפערים של הלגו בארץ נעים בין פי 4 (400 אחוז) במקרה הטוב לפי 7 (700 אחוז) במקרה הרע ואתה יכול לבדוק אותי, ומי שלא מאמין אראה לו הוכחות.

מה שעצוב הוא שאנשים באמת קונים ואין להם מושג איזה רווח מטורף היבואן עושה על גבם (טויז אר אס, הפיראט האדום וכו').

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב לענף הרכב.

33 אחוז פחות מסירות ביחס לשנה שעברה.

אנשים מתעוררים?

לדעתי השוק פשוט רווי. היתה חגיגה גדולה בשנתיים שלוש האחרונות...עכשיו זה מתחיל להיגמר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתם והחרם שלכם, החרדים בגלל שהם מתאפיינים במשפחות ברוכות ילדים הם כוח הקניה האמיתי,

אוסם רואה אותי ואתכם כאפס וכאין,

אני לא נותן יד לחרם על חברה יהודית, על חברות של גוים אני בשמחה אעשה חרם, במיוחד ממדינות

שבאות להטיף לנו מוסר, אך לא מחברות ישראליות שהן אחראיות לחלק נכבד בתעשיה הישראלית ובצמיחה הכלכלית,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אז מה שאתה אומר.

שהתפוח בארץ פשוט יקר!! כי אחרת אי אפשר להסביר. למה תפוח שמגיע מארצות הברית. באוניה / מטוס.

השילוח /ההובלה / הטיפול. והוא במחיר דומה לתפוח מהארץ! כאשר בארץ העליות קטנות יותר (באופן יחסי)

ומנכ"ל שצריך לבצע העלאת מחירים כדי לשמור על יחסי ריווחיות כמו שנים קודמות של גזל. אז הוא גזלן!!

כי הוא יכול להסתדר יפה עם משכורת טיפה יותר קטנה. ולשמור על ריווחיות אחרת שלא יבכה שאין כסף!

התפוח בארץ יקר כי המים יקרים, הארנונה גבוהה, הנפח קטן מידי בשביל מיכון והעובדים יקרים (וכן, עובד זר עולה יותר מעובד ישראלי)

כשאתה תשים 6,110,000,000 שקל השקעה אז תסתפק ברווח של 1,000,000 דולר בשנה. על השקעות צריך להרויח כפונקציה של הסיכון והוא צריך להרויח לפחות 300,000,000 שקל בשנה כדי שיתחיל להיות כדאי להחזיק מפעל ולא לשים את הכסף באפיק סולידי מאוד בבנק ולשלוח את כל העובדים לעזאזל. אתה צריך להבין שמשכורות הבכירים הם אחוז זניח בהוצאות של חברה כמו אוסם. אם תעיין בדוחות שלהם הם מרויחים היום פחות מזה וזה אחרי צמצום הוצאות הנהלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתם והחרם שלכם, החרדים בגלל שהם מתאפיינים במשפחות ברוכות ילדים הם כוח הקניה האמיתי,

אוסם רואה אותי ואתכם כאפס וכאין,

אני לא נותן יד לחרם על חברה יהודית, על חברות של גוים אני בשמחה אעשה חרם, במיוחד ממדינות

שבאות להטיף לנו מוסר, אך לא מחברות ישראליות שהן אחראיות לחלק נכבד בתעשיה הישראלית ובצמיחה הכלכלית,

אם עדיף שיהודי עם ז של חמור ידפוק אותך בךי וזלין מאשר שגוי יכניס לך את קצה הזרת?

פורסם
חברים תלכו לקניות.

ותדביקו על המדפים של המוצרים של אסם.

את הפתק הבא

חרם צרכנים בכל הארץ! לא קונים אסם! וסלטי צבר.!

לא קונים בשביל הילדים. לא קונים בשביל כל המדינה !

רק כך כולם יראו את החרם. החברות יבינו כמה הצרכנים רציניים.

צריך לדאוג לבפייס של המחאה יהיו לא 100,000 חתימות! יהיו 1,000,000 (מליון) חתימות!

כולם להצביע למאבק. ולעזור ולהשפיע. להוריד מחירים בעשרות אחוזים.

במבה ב 3 שקל. ולא במבה ב6 שקל.

כי עם חברה קטנה יכולה למכור מוצר ב2 שקל. מתחרה. למה חברה גדולה. לא יכולה למכור במחיר דומה!@

ביסלי ב2 שקל.

בקבוק קולה של 2 ליטר ב 4 שקל!! אצל הערבים.

בקבוק קולה של שוופס עולה 6 ש"ח ויש מקומות שמוכרים ב 7 ש"ח.

בקבוק קולה של 1.25 ליטר ב 3 שקל.!

למה אצלנו בקבוק קוקה קולה של 1.5 ליטר עולה 5-7 שקל!!~

קוקה עולה עולה 7-8 ש"ח במכולות במגזר ערבי ובמסעדות 10 ש"ח.

XL נמכר ב 5 ש"ח ליחידה. מקומות בודדים מוכרים ב -4 ש"ח או 3 בעשר. יש מקומות שמוכרים ב-7 ש"ח ליחידה.

להתחיל להוריד להם את המחירים.

שיקצצו במשכורות של המנהלים. המנכ"ל של אסם (לשעבר) קיבל בין 1.5 מליון ל3 מליון שקל בשנה משכורת!!!

זה בין 125,000 ש"ח ל250.000 שקל בחודש משכורת!!

משכורת של שנה ועד שנתיים לפועל רגיל.

תקרא הערות.

להגיד שאצלם ערבים בארץ זה יותר זול מצביע על זה שלא ביקרת, לפחות לאחרונה, בערים ערביות.

שונא גזענים !.

פורסם

סמיר, אל תתרגש מכל מיני סטיגמות. הרי כולנו (או כמעט כולנו) יודעים שהמחירים גבוהים אצל כולם.

לגבי הערותיך, שוופס אולי יקר אבל קריסטל נמכר בכל סופר 3 ב 11 (בקבוקים של 2 ליטר). אז נכון שלקולה שלהם יש טעם של תרופה אבל האחרים סבירים (לא כולל הירוק והכחות הזרחני).

הבעייה היא בשוק הדיאט ששם אין מתחרה ראוי לזירו. לשאר יש טעם לואי נוראי.

פורסם

אני יכול להוסיף רק דבר אחד לשרשור - פירות וירקות תקנו בשוק.

אני עושה קניה שבועית כל יום שישי בשוק תלפיות בחיפה, הנה כמה מחירים לדוגמא:

תפוח 5, אפרסק 5, שזיף 5, ענבים 6-7, מנגו 5-6, מלון 2.5-3, עגבניות 7-8 בתקופות הכי יקרות, מלפפון 4, חציל 3, וכך הלאה.

הסחורה חד משמעית טובה יותר ממה שיש בסופר, שמה הם קונים סחורה שלא הבשילה לגמרי בשביל חיי מדף ארוכים יותר.

לא תאמינו כמה סחורה אני מקבל ב 150 ש"ח וזה כולל גם את החלה לשבת.

הבונוס האמיתי, הכסף לא מגיע לכיס דנקנר וחבריו ה"טייקונים".

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מחזק בחום. אצלנו בבית קונים פירות וירקות רק אצל הירקן, ברכישה נפרדת מהקנייה בסופר.

מוצרים ברמה גבוהה בהרבה משניתן למצוא בסופר, וכמו כן במחירים זולים באופן ניכר. (כמובן שתצטרכו למצוא ירקן טוב, אבל זו כבר פחות בעייה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

איך יצליח פה חרם אם על דבר כל כך פשוט ובסיסי יש ויכוחים אינסופיים ?

או כמו שאומר היימיש מלב אמיץ:

" ? The scheming bastards couldn't agree on the color of shit. It's a trap, are you blind"
פורסם

אני עושה קניה שבועית כל יום שישי בשוק תלפיות בחיפה, הנה כמה מחירים לדוגמא:

תפוח 5, אפרסק 5, שזיף 5, ענבים 6-7, מנגו 5-6, מלון 2.5-3, עגבניות 7-8 בתקופות הכי יקרות, מלפפון 4, חציל 3, וכך הלאה.

הסחורה חד משמעית טובה יותר ממה שיש בסופר, שמה הם קונים סחורה שלא הבשילה לגמרי בשביל חיי מדף ארוכים יותר.

לא תאמינו כמה סחורה אני מקבל ב 150 ש"ח וזה כולל גם את החלה לשבת.

הבונוס האמיתי, הכסף לא מגיע לכיס דנקנר וחבריו ה"טייקונים".

תוסיף גם דברי מאפה שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם בסופר, כולל בסופרים הגדולים המוזלים.

אשתי יורדת לפחות פעם בשבוע לקניה בשוק תלפיות, וכמובן שמה שאינו פירות, ירקות ומאפים טריים נרכש באחד הסופרים הגדולים (בד"כ שופרסל דיל). אבל הנסיעה לשוק ובמיוחד החניה הן עונש לא קטן, וגם סחיבת סלים בלי עגלה היא עניין לא פשוט כשמדובר באשה שקונה למשפחה עם חמישה פיות רעבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה בשוק. אם היו מעבירים חלק מהדוכנים שבחוץ לתוך הבניין היה יכול להיות הרכב יותר נח מבחינת חניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...