Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלה מחירים זולים.

ליברה עגבניות ישראליות עולות בלוס אנג'לס 1.49$ שזה יותר מ 12 שקל לקילו .

לך תסביר את זה לישראלים שחושבים שאמריקה זה הכל זהב והכל וורוד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדוחות הכספיים של אוסם מראים רווח של פחות מ 3% על השווי. מאז עלו מחירי האנרגיה והשכר.

שמע, לא בדקתי לעומק את הנתונים, אבל מכפיל רווח חזוי לשנת 2012 הוא סביב 17.5, ול 2013 אפילו פחות,

מה שאומר רווח נקי של סביבות 5.5-6 אחוז.

דבר שני, שווי השוק גבוה בהרבה מההון העצמי, ככה שאין לי מושג איל הגעת לתוצאה הזו.

פורסם

אני לא מדבר על הון עצמי אלא על נכסים.

חוץ מזה כולנו פראיירים מטומטמים. אנחנו קופצים על אוסם וקוקה קולה אבל מישהו שם לב כמה עולה בקבוק שוקו?

20 שקלים לבקבוק 2 ליטר יטבתה ו 22 לתנובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל במה אשמים יוטבתה ותנובה, תגיד לי???

מישהו ביקום מחייב אותך לקנות שוקו מוכן, לא משנה באיזה מחיר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא קניתי בדיוק כמו שאני לא קונה מוצרים שמחירם לא סביר בעיניי. גם עגבניות אני לא קונה כשהן מגיעות ל 9 שקל לקילו.

פשוט כל השרשור הזה דן בחרם על יצרן שהרשה לעצמו בקוב חוצפתו להעלות מחירים ב 5%. כשאני מסתכל על מחיר השוקו לעומת מחיר החלב אז אוסם וקוקה קולה הם עמותה שמחלקת מזון חינם.

פורסם

במה הן אשמות? ברווחים הבלתי הגיוניים שהן עושות על גבינו.

ועל פי ההגיון שלך, אם פתאום היו גונזים את כל החוקים האחרונים בתחום התקשורת והמחירים היו מזנקים לרמה של פי 2 ממה שהיה, האם עדיין היה זה בסדר שהמחירים זינקו לרמה כזו, למרות שאף אחד לא מכריח אותך לרכוש שירותי טלקומוניקציה?

Mazda 2 2013

פורסם

קודם כל תגדיר רווח בלתי הגיוני.

לגבי הדוגמא של התקשורת, בהחלט הייתי צורך פחות תקשורת. בעבודה אין לי הרבה ברירות אבל סביר להניח שהבת שלי לא היתה עם פלאפון או שהיתה עם מכשיר מוגבל (המהפכה הזו גם לא שינתה את החשבום שלה משמעותית).

זכותך לעשות את החשבונות של נותן השירות אבל אני עושה את החשבון שלי כמה אני יכול וכמה שווה לי מוצר מסויים אל מול האלטרנטיבות ולפי זה מחליט. זו גם הסיבה שאני לא בגולן וחברין אלא נשארתי בסלקום.

• תוכן חדש...