Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המעמסה הכלכלית הבלתי נסבלת לאחרונה היא אשמתו הבלעדית של ניהול ממשלה בזבזנית בצורה איומה וסחיטת עוד ועוד מיסים מתושבי המדינה

על האמירה הזו נדמה לי שאין עוררין...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה יאללה גם כן אתם.

אני רוצה לראות אתכם מחזיקים מעמד יותר משבועיים עם הכנה ביתית של אוכל ממוצרי גלם בסיסיים נטולי-שם.

אנחנו חברת צריכה, עם עֶדר צרכנים שחוּנָך לצרוך, לצרוך ולצרוך, כמו כל חברה מערבית ממוצעת.

כל עוד הבסיס הזה לא משתנה, שום דבר מהותי לא ישתנה. קצף על פני המים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הצליחו להוריד את הקוטג' למה שלא יצליחו להוריד את הבמבה שהיא הרבה יותר מותרות מאשר קוטג'? מה קרה אי אפשר בלי במבה?

אין לי שום בעיה עם שכר מנכ"ל מופרך כמו 3 מיליון דולר בחודש כל עוד החברה היא פרטית (לא ממשלתית) ויש בעל בית פראייר שמוכן לשלם לו.

יש לי בעיה ענקית עם ציבור פראייר שמוכן לשלם כל מחיר בשביל השופוני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למה מיום ראשון, ולא מעכשיו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נחרים את אוסם, סלטי צבר, תנובה, שטראוס ועלית.

ומה נאכל ?

חובזה ?

לפי תיאורי הזוועה כאן, אפשר לנחש שהאינפלציה משתוללת, וזה ממש לא כך.

מחירם של תשומות הייצור עלו בצורה חדה בשנתיים האחרונות, וזה לא אשמת הממשלה.

מתח הרווחים בענפי המזון קטן מאד, וכל ייקור של תשומות הייצור גורר מידיית עליות מחירים.

העלאת שכר המינימום וייקור הדלק הם חלק מהגורמים לכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שאתה אומר זה בעצם בגלל שמעלים את החשמל אז הבמבה יותר יקרה לייצור ובגלל שמעלים את הבלו של הדלק הבמבה יותר יקרה להובלה.

פועל יוצא, מעלים את המשכורות מינימום כדי שיוכלו לקנות במבה יותר יקרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קישור לוואלה עסקים.

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2573598

לא לקנות מוצרי אסם.

"במבה" "ביסלי" "קטשופ" ועוד מוצרים מובלים של החברה.

אני פונה לכולם. בשבילי. בשבילכם. ובשביל העתיד של כולנו!

אנחנו צריכים להתחיל להתאחד. לכוח צרכני אחד! שכאשר מבקשים ממנו לא לקנות מוצר / או חברה מסויימת.

כולם נרתמים למען המטרה. ורק כך נצליח לגרום לשינוי אמיתי. ולהורדת מחירים של מוצרים.

ולא נגיד לעצמנו. אני יקנה רק לילדים שלי. אחרים עושים את החרם בשבילי. פשוט לא קונים!.

שהמוצרים ישארו ברשתות. ויתקלקלו. והחברות יתחילו להוריד מחירים. אחרת השמים הם הגבול למחירים של המוצרים בארץ.

לא הגיוני שמוצר בישראל שמיוצר בישראל עולה כפול! ממוצר שמיוצר בישראל. ונמכר בארצות אחרות.

או מוצרים שמגיעים מארצות אחרות ונמכרים בארץ ובארצות אחרות וההפרשים הם עשרות אחוזים!.

אני פותח את השרשור. שלנו. בקארזפורום. ומבקש מכולם.

לא להיות פאסיבים! גם עם אתם יושבים בבית. תכניסו בפייסבוק קישור לכאן. בטיווטר / בפורומים אחרים.

בכל מקום. שיהיה לנו כמה שיותר קישורים לאנשים שיראו את השרשור הזה ואת מטרות המאבק.

להוריד לנו את המחירים המטורפים שגוזלים מאיתנו החברות הגדולות.

ובברכת הצלחה לכולנו. אלי

אלוהים אלוהים (בעצם למי אני קורא? הוא לא קיים) איזה שירשור מיותר יאללה.

שמע חבר, אני רוצה שתעשה משהו בשבילי. לך מחר לרשת שופרסל אוקיי. לך למחלקת הפירות. תחפש שם את תפוחי וונישגנטון או אלה שמיוצרים בארה"ב. ותגיד לי מה מחירם בבקשה. אז בוא ואספר לך. התפוחים הללו לא יעלו בהפרש ניכר ממה שעולים שאר התפוחים. רוצה לדעת משהו מוזר? התפוחים הללו גודלים בארה"ב, הם נשלחים באוניה בקירור לאורך כל הדרך ומגיעים לישראל. למרות כל הנ"ל התפוחים עולים פחות או שווה לתפוחים בישראל. מה שיותר מוזר ואפילו מדהים שלמרות כל ההובלה וכל זה התפוח בישראל עולה יותר זול מאשר בארץ גידולו. איך אתה מסביר את זה? פשוט מאוד, מחירי חדירה לשוק.

אבל למה נעצור בתפוחים? פתח אתר של חנויות בארה"ב אפילו איביי. תבדוק כמה עולה חבילה של חיתולי האגיס בארה"ב וכמה בישראל. רגע, רגע, לפני שאתה מתלהב ואומר לי "הלו, חבילת חיתולי האגיס עולה בארה"ב 10 דולר" תבדוק טוב טוב ותראה שחבילה בארה"ב מכילה פחות חיתולים מאשר בחבילה בישראל. שורה תחתונה שמשויים לפי פר כסף לחיתול אז בישראל זה יוצא יותר זול. וואלה? איך אתה מסביר את זה? רוצה עוד דוגמה? בבקשה, פריסטון, נוזל קירור ירוק שמיוצר בארה"ב. עולה בישראל פחות או שווה למה שהוא עולה בארה"ב, וואלה? איך אתה מסביר את זה? רוצה עוד? בבקשה, 3 חטיפים שוקולד אמריקאים סניקריס, מארס, ההוא עם הקוקוס, טוויקס ועוד כאלה ואחרים. 3 חתיכות ב10 שקלים כלומר 3 חתיכות ב2.50 דולר. פאק, זה יותר זול מארה"ב. איך אתה מסביר את זה? אז בחייאת, דיי לבכות כל הזמן אכלו לי שתו לי. באמת שזה נמאס.

אני תמיד נותן דוגמא של חברים טובים שלנו, שחיים בלונדון. לא עיר ממש זולה בקנה מידה עולמי :-)

בעבר הם היו מגיעים לכאן ומבזבזים כמו משוגעים, כי המחירים ביחס ללונדון היו זולים. מדובר על שנים

2002-2005. היום שהם מגיעים, הם המומים בכל פעם מחדש מיוקר המוצרים כאן, בייחוד מהמזון,

וגם מהטואליטיקה ומוצרים לילדים.

שאשתו נכנסה לסופר-פארם לקנות מטרנה לילדה הקטנה שלהם, היא היתה בשוק שזה עולה 70 שקל.

אצלם בעיר הזולה לונדון, מוכרים תחליפי חלב ב 3-4 פאונד(20-30 שקל), ויש גם זולים יותר, שאותם היא לא קונה.

איזה שטויות במיץ עגבניות בחיי, למה ההגזמות הללו? קודם כל אנגליה היא מדינה עם 60 מיליון איש אם אינני טועה. אז אל תשווה אותה למדינת ישראל.

תגיד לי אתה אוהב להגזים? בחנות הכי יקרה שאני מכיר עוד לא ראיתי מטרנה ב 70 שקלים. בשופרסל המטרנה הרגילה עולה מקסימום ואני אומר מקסימום 59.99 שקלים ובכלל בפנים יש קופון של 5 שקלים הנחה ממטרנה. אז אנא ממך. די עם ההגזמה.

מחירי הבנזין באנגליה הם יותר יקרים מבישראל אז אין לך מה להלין על מחירי הדלק בין שם לפה.

שאל את החברים שלך כמה עולה להם לקנות פירות וירקות? למה הם לא מספרים לך שאבוקדו אומלל ובודד ומסכן שעולה בישראל בעונה 6 שקלים לקילו עולה שם 6 שקלים ליחידה בודדת? למה הם לא מספרים לך ש 4 מלפפונים עולים 6 שקלים? מעניין שאת זה הם לא מספרים לך? באמת מעניין.

במקרה ורק במקרה יצא לי להיות באנגליה, להיות בלונדון ואפילו בברימינגהם שזה נחשב לאזור של "שלוחים" המחירים הם לא מי יודע מה זולים.

אהה דבר אחרון, שאל אותם כמה עולה לסטודנט לשנה אחת באוניברסיטה? בישראל זה בקושי 12 אלף שח שזה בקושי 3 אלף דולר. אולי הם יספרו לך ששם שנה אחת עולה ב 6 ל 9 אלף ליש"ט.

בקיצור, דיי להתבכיין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם הצליחו להוריד את הקוטג' למה שלא יצליחו להוריד את הבמבה שהיא הרבה יותר מותרות מאשר קוטג'? מה קרה אי אפשר בלי במבה?

אין לי שום בעיה עם שכר מנכ"ל מופרך כמו 3 מיליון דולר בחודש כל עוד החברה היא פרטית (לא ממשלתית) ויש בעל בית פראייר שמוכן לשלם לו.

יש לי בעיה ענקית עם ציבור פראייר שמוכן לשלם כל מחיר בשביל השופוני.

הבמבה זה מאבק קשה יותר. במבה לא מתקלקלת כמו קוטג׳ לדוגמא, וקל יותר לייצא אותה.

מה תעשה עם קוטג׳ שלא קנו חוץ מלזרוק אותו?

לגבי המנכלים, מסכים חלקית. אין לי גם בעיה עם מנכל שמרוויח הרבה, אבל רק אם החברה היא פרטית לחלוטין,

ולא ציבורית בשום צורה, כלומר לא גייסה כסף מהציבור בשום אופן, אלא רק מהבנקים ו/או מקורות עצמיים.

לגבי הציבור, זה שאנחנו עם של פראיירים בני פראיירים זה ממש לא חדש.

פורסם

זה שאתם פראיירים בני פראיירים, זה עצם העובדה שאתם מחליטים לדחות את החרם ליום ראשון, ולא להתחיל אותו בזה הרגע.

אם כבר חרם, אז בעקבות ההכרזה של ביבי על הקדמת הבחירות, אז זה גם הזמן להראות למפלגות הגדולות כמה אנחנו סומכים עליהן, ולהחרים את כולן.

ומי שאמר להחרים את תנובה, עלית, שטראוס, צבר, אוסם, נסטלה (כן, אוסם מייצגת את נסטלה בארץ, אז להחרים גם אותם), קוקה קולה ועוד, אז מי שיעשה את זה, לא יישאר רעב, כי תמיד יש מוצרים תחליפיים של חברות מתחרות (או כאלה מיובאים, לדוגמא סניקרס, חומוס מיקי, גלידת פלדמן, RC קולה, והיד עוד נטויה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Cerebral: יש פה פערי תיווך מטורפים בהשוואה לחו״ל. גם אם פה ושם יש מוצרים זולים יותר, זה עדיין לא סותר את העובדה הזו.

ממש פה דיברנו על חמאה ומחיר של חמאות מחו״ל לעומת אלו הישראליות, כאשר אנחנו לא מדברים אפילו על חמאות שמייצרים מפרה שגדלה באלפים ואף פעם לא בילתה ברפת. או לגו, שהפער בין קניה בחו״ל (כולל משלח ומס!) זולה יותר מאשר לקנות כאן בעשרות אחוזים. או נעלים של טימברלנד או מליון ואחדו אלף מוצרים שמזמברים אותנו במחיר שלהם פשוט כי יכולים. לך תראה כמה עולה לך תפוצ׳יפס בשקית גדולה כאן וכמה עולה לך תפוצ׳יפס בגודל של משאית ממוצעת בחו״ל.

עכשיו, אם החברות היו הוגנות, ומורידות מחירים כשהמחיר של ה׳מסביב׳ יורד, אז הייתי אומר שויין, כנראה באמת צריך להעלות מחיר. אבל ההתנהגות הזו סתם מגעילה. מעלים את המחיר כי יכולים ולא כי באמת צריכים. אם נצליח בחרם הזה לגרום להפסד ממשי לאסם שיוביל להורדת מחירים, הרי שניצחנו - זה יראה שהם באמת סתם מעלים. אחרת, לא הייתה ברירה אלא לסגור את הבאסטה וללכת הבייתה.

לי אין בעיה עם מנכ״ל שמרוויח גם עשר מליון שקל בחודש, אם החברה שלו מצליחה. אם החברה שלו כושלת, ומעלה מחירים כי היא שולטת בשוק ורק רוצה לנפח את השכר שלו, אז זו כבר בעיה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אלוהים אלוהים (בעצם למי אני קורא? הוא לא קיים) איזה שירשור מיותר יאללה.

שמע חבר, אני רוצה שתעשה משהו בשבילי. לך מחר לרשת שופרסל אוקיי. לך למחלקת הפירות. תחפש שם את תפוחי וונישגנטון או אלה שמיוצרים בארה"ב. ותגיד לי מה מחירם בבקשה. אז בוא ואספר לך. התפוחים הללו לא יעלו בהפרש ניכר ממה שעולים שאר התפוחים. רוצה לדעת משהו מוזר? התפוחים הללו גודלים בארה"ב, הם נשלחים באוניה בקירור לאורך כל הדרך ומגיעים לישראל. למרות כל הנ"ל התפוחים עולים פחות או שווה לתפוחים בישראל. מה שיותר מוזר ואפילו מדהים שלמרות כל ההובלה וכל זה התפוח בישראל עולה יותר זול מאשר בארץ גידולו. איך אתה מסביר את זה? פשוט מאוד, מחירי חדירה לשוק.

אז מה שאתה אומר.

שהתפוח בארץ פשוט יקר!! כי אחרת אי אפשר להסביר. למה תפוח שמגיע מארצות הברית. באוניה / מטוס.

השילוח /ההובלה / הטיפול. והוא במחיר דומה לתפוח מהארץ! כאשר בארץ העליות קטנות יותר (באופן יחסי)

ומנכ"ל שצריך לבצע העלאת מחירים כדי לשמור על יחסי ריווחיות כמו שנים קודמות של גזל. אז הוא גזלן!!

כי הוא יכול להסתדר יפה עם משכורת טיפה יותר קטנה. ולשמור על ריווחיות אחרת שלא יבכה שאין כסף!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אומר תמיד שבמקום לצעוד ולצעוק בכיכרות ואחר כך לשבת בבית קפה, הדרך היחידה להשפיע היא לא לקנות.

אף אחד לא ימות אם הוא לא יאכל ביסלי או במבה או דני במשך חודש.

שימו לב לענף הרכב.

33 אחוז פחות מסירות ביחס לשנה שעברה.

אנשים מתעוררים?

פורסם

Cerebral Cortex - אתה מדבר שטויות, ההשוואה הנכונה היא לפי כמות שעות עבודה שעובד ממוצע צריך לעבוד עבור רכישת מוצר מסויים (בישראל ובארה"ב או באנגליה ווטאבררר).

מעניין מאוד לאיזה מסקנה נגיע אם נעשה את ההשוואה הזאת ...

פורסם

האמת שאני לא מבין מה באמת הבעיה לא לאכול ביסלי או במבה במשך חודש, חצי שנה או בכלל לא.

יש היום מספיק מתחרים ותחליפים לא פחות טובים.

אותו דבר לגבי פירות וירקות. אנשים ימותו אם לא יאכלו עגבניה שבועיים? אני רוצה לראות מה קורה

אם פתאום לא יקנו שבועיים עגבניות. פתאום תראו את המחיר נחתך בחצי, וכל הסיפורים של כולם

למה המחיר עלה, לא ישנו לאף אחד, כי יבינו שלא קונים במחיר גבוה.

• תוכן חדש...