Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיברקלאב הזה נהיה מפלצת...

עד להקמתו, כשהייתי רואה סוסיתא או רום שכבר לא הייתי צריך, הייתי מביט בהן בעניין, וממשיך הלאה בחיי. אבל מאז שהוקם המיזם הזה, כל מכונית היא עולם ומלואו ולכל מכונית יש יעוד. בין אם לחלקים עבור אחרות, או לשיקום על ידי אחרים (אני את שלי עשיתי עם הטנדר שלי ועם הרום 1981...).

שלא לדבר על מחסן החלקים שלנו. אין לנו בו צורך אישי, אלא כעזרה לאחרים. חשבנו להתמקד בו בתוצרת אוטוקארס ורום כרמל וכך עשינו, אבל מה קורה שאנשים טובים רוצים להירתם למיזם ולהעביר לרשותנו (בכדי להעביר אותם הלאה) חלקים של מכוניות אחרות? כך למשל, הגיעו אלינו הספר של הרובר (ויש גם של סימקה 1000. יש כאן מישהו שמעוניין?), שני מנועים של רילאיינט, מספר חלקים לא מזוהה וגם ציריה של רנו (בני ל. - צריך אותך למסדר זיהוי...), בקרוב יגיעו חלקים לג'יפ וחיפושית ושבוע שעבר ניפגשנו עם אספן שיעביר לרשותנו חלקים של סוסיתא, אבל באמתחתו גם חלקים עבור לארק וגם עבור... הנרי ג'י! בין החלקים: תיבת הילוכים, תיבת הגה וכדומה. אני חייב לכתוב זאת מראש - לא בטוח שהוא יסכים לתרום אותם, אבל אולי הוא יסכים למכור אותם.

למיטב זכרוני, יש כאן בעלים של איזו לארק אחת או שתיים, נכון? מוזמן לפנות בפרטי.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
בניגוד לטנדר סוסיתא 12 הזה (בעצם, סוסיתא 15) המופיע כאן למעלה, יש טנדרים שגורלם לא שפר...

מעשה שהיה, כך היה. רענן ואנוכי נסענו היום לדרום, כאשר לפנינו כמה משימות (יש בשורות טובות, יש בשורות לא טובות, פרטים - בשבוע הבא). בין לבין, בשיחת חולין על כלבים דווקא (עוד אהבה משותפת של שנינו), מסתבר לנו ששנינו מכירים ממש טוב מאלפת כלבים שגרה באזור. אז החלטנו לעשות עיקוף ולבקר אותה, כי נזכרתי שבחצר הסמוכה לביתה, ראיתי פעם טנדר סוסיתא במצב סופני למדי, אבל טוב לחלקים.

אז הגענו לאזור ו... הטנדר לא במקום. במקומו, מטע זיתים. באסה, אמרתי, הלך הטנדר. באמת הלך, אמר רענן והצביע על ערמה של חלקי פיבר שבורים, זה מה שנשאר ממנו. כמעט והתקפלנו משם מאוכזבים, אבל לפתע ראינו אותו. ואת האמת, כמעט והתאכזבנו יותר. אם לפני כשנה, כשראיתי אותו בפעם הראשונה, הוא היה במצב סופני, אז עכשיו הוא באמת היה הרוס לגמרי. ואנדליזם לשמו. אבל גם במצבו-הוא, עוד אפשר להציל ממנו כמה דברים, בעיקר חלקי מתלים וסרן אחורי, מנגנוני דלתות וכדומה.

אז הנה הכלה, אנו מנסים לאתר את הבעלים ולראות עם יסכים לשחרר את "האוצר" שלו. אם מישהו מבעלי הטנדרים הקיימים כאן רוצה להרים את הכפפה, לקחת את השאריות מהמקום ולנסות להציל מה שניתן להציל - בבקשה.

און ערב טוב,

על איזה "דרום" מדובר?

באפשרותי לעזור אם זה לא רחוק מדי.

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם

רענן! אולי את זאת אפשר לשחרר?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חברים התיעצות.....

אני מנסה לארגן משאבת מים ודלק ועוד כמה חלקים מחו"ל

השאלה היא האם המכס יקרע לי את הצורה? האם יהיה סרט מול משרד

התחבורה ? אישורים וכאלה? מה התהליך לפי מה שאתם יודעים?

פורסם
חברים התיעצות.....

אני מנסה לארגן משאבת מים ודלק ועוד כמה חלקים מחו"ל

השאלה היא האם המכס יקרע לי את הצורה? האם יהיה סרט מול משרד

התחבורה ? אישורים וכאלה? מה התהליך לפי מה שאתם יודעים?[/quote

לדעתי יש שתי משאבות מים במחסן חדשות תבוא תיקח!!

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
רענן! אולי את זאת אפשר לשחרר?

גיא, לא יודע עדיין מה הסטאטוס של הסטיישן, אבל מידע על מכוניות "חדשות" לא מפסיק לזרום. הנה, קבל הצעה לטנדר 1301 (תאום זהה לשלי, צעיר ממנו בשלוש מאות יחידות בערך) שהחלו לשפצו ונעצרו באמצע. לדברי הבעלים, ולפי העדויות בשטח, יש את כל החלקים החסרים והמנוע גם הניע טרום פירוקו. בכל מקרה, את כל החלקים המיכניים יש לנו כגיבוי ובכל הקשור לבוקסות מתלים, גרמושקות הגה וכדומה - אנו עובדים כרגע מול חן פרחי במטרה ליצור "קיט" גומיות מושלם עבור המכוניות שלנו - כך שגם בהקשר זה נהיה מסודרים.

הבודי עצמו שלם וללא סימני תאונות (או נשיכות גמלים... :wink:) והצבע נראה כמו בכל רום מהשנים הללו: דורש שיוף וצביעה מחדש.

תא הנוסעים נראה שלם והריפודים אינם קרועים.

מה דעתך?

תמונה 151.jpg

תמונה 153.jpg

תמונה 156.jpg

תמונה 157.jpg

תמונה 158.jpg

תמונה 1502.jpg

תמונה 1504.jpg

תמונה 1505.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
גיא, לא יודע עדיין מה הסטאטוס של הסטיישן, אבל מידע על מכוניות "חדשות" לא מפסיק לזרום. הנה, קבל הצעה לטנדר 1301 (תאום זהה לשלי, צעיר ממנו בשלוש מאות יחידות בערך) שהחלו לשפצו ונעצרו באמצע. לדברי הבעלים, ולפי העדויות בשטח, יש את כל החלקים החסרים והמנוע גם הניע טרום פירוקו. בכל מקרה, את כל החלקים המיכניים יש לנו כגיבוי ובכל הקשור לבוקסות מתלים, גרמושקות הגה וכדומה - אנו עובדים כרגע מול חן פרחי במטרה ליצור "קיט" גומיות מושלם עבור המכוניות שלנו - כך שגם בהקשר זה נהיה מסודרים.

הבודי עצמו שלם וללא סימני תאונות (או נשיכות גמלים... :wink:) והצבע נראה כמו בכל רום מהשנים הללו: דורש שיוף וצביעה מחדש.

תא הנוסעים נראה שלם והריפודים אינם קרועים.

מה דעתך?

למה הפנס עגול ? לא הולך מרובע בדגם הזה??

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

על הפער בין תוכנית לבין המציאות...

הרעיון: הרעיון המקורי של פיברקלאב היה לאסוף מידע וחלקים על המכוניות הישראליות בעיקר ולסייע למשפצים או החפצים בשיפוץ מכוניות אלו במה שצריך, בכדי להעלות כמה שיותר מכוניות בחזרה לכביש.

האמצעי הראשון: "מחסן" חלקים מגוון שקיבל רענן ביחד עם המכונית שלו, מחסן שכבר סייע ללא מעט בעלי רום עם חלקים שהיו חסרים להם.

אמצעי "התשלום" עבור החלקים: תרומה לעמותת "גדולים מהחיים", המסייעת לילדים חולי סרטן.

זו הייתה התוכנית. אבל בחיים, כמו בחיים, כל תוכנית היא בסיס טוב לשינויים... לא מעט אנשים התלהבו מהמיזם. לא מעט אנשים גם נרתמו לסייע לפיברקלאב, לא רק בלרוקן את המחסן תמורת תרומה, אלא גם למלא אותו. למלא אותו בחלקים אותם הם לא היו צריכים. וכך, ממחסן חלפים "שהתמחה" בחלקי רום 1301, התחלנו לקבל חלקים גם לדגמים אחרים של סוסיתא. תחילה של קוביה ובעתיד הקרוב כבר יש לנו הבטחה לחלקים ל-13/60.

והטפטוף נהפך לשיטפון... לא רק מבעלי מכוניות שנאותו לתרום למחסן חלפים שאינם צריכים, אלא גם מ-"אגרנים" שאספו חלקים רבים עם השנים וגם שמרו אותם, למרות שמכוניות - אין. וכאן מגיע הקאץ': המדובר לא רק בחלקים לסוסיתא/רום, אלא גם למכוניות אחרות. הנטיה הראשונה שלנו הייתה לסרב לחלקים "זרים", אלא שאז חשבנו על זה קצת והגענו למסקנה שהמטרה (תרומה לגדולים מהחיים) מצדיקה את הסטיה מתקנון העמותה... אז בקרוב אנו אמורים לקבל חלקים לחיפושית ואולי גם לג'יפ, אבל כבר הגיעו למחסן מיני חלקים למכוניות שונות, ש... אין לנו מושג מה הן. :-D טוב, זה לא מדויק. חלק מהדברים זוהו עבורנו על ידי התורמים וכך למשל נתרמו למחסן שתי תיבות הילוכים של... לארק! ועוד תיבת הילוכים אחת שזוהתה כתיבה של הנרי ג'י.

אז מומחי הפורום מוזמנים לנסות לזהות עבורנו את החלקים והם יתויגו ויתנו למי שצריך אותם (תרומת תמורה, כאמור).

תמונה 141.jpg

תמונה 136.jpg

תמונה 137.jpg

תמונה 138.jpg

תמונה 139.jpg

תמונה 140.jpg

תמונה 1305.jpg

תמונה 1302.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

הוגשה בקשה בשלושה עותקים בלי קופי (פעם היה דפי קופי מי זוכר) חחח

פנסים אחוריים

ידית איתות לא ידעתי שיש כיסוי

נועל מכסה מנוע

ספידומטר

מאפרה

ידית איתות על הרגע שלף רענן

ידית איתות כולל כיסוי

נשלף גם נועל מיכסה מנוע ואז הוגשה בקשה לידית פתיח כי אין לי נאמר שזה על האש

הידית איתות הורכבה ועובדת

נשלף גם ספידומטר ופנסיים אחוריים ומאפרה

ידית אורות על האש

004.jpg

005.jpg

007.jpg

009.jpg

010.jpg

002.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
הוגשה בקשה בשלושה עותקים בלי קופי

באהבה אריה :inlove:

בישיבת הנהלה הוחלט לצרף אותך כחבר צוות מהמניין.

כמו כן אתה מקבל חולצה ותקליט.

[ATTACH]תקליט.jpg[/ATTACH]

חולצה.jpg

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תוכן חדש...