Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באהבה אריה :inlove:

בישיבת הנהלה הוחלט לצרף אותך כחבר צוות מהמניין.

כמו כן אתה מקבל חולצה ותקליט.

[ATTACH][ATTACH]314441[/ATTACH][/ATTACH]

אני לא רוצה חולצה קוביה אני רוצה 13/60 חחח

ואצלי היא בכלל 70 :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש מקום לשפץ קרבורטור...

החליל בקובייה נשבר וגם יש בורג שנוזל ממנו דלק...

כמו כן מחפש מקום להחלפת סטרטר של האוטו שלנו

שבק חיים וזה סרט להוציא אותו....

פורסם

שיגידו שאני משוחד, אבל בחיי שצביקה קרבורטור מדנדש לך כל קרבורטור שתיתן לו. בנאדם אומן

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
מחפש מקום לשפץ קרבורטור...

החליל בקובייה נשבר וגם יש בורג שנוזל ממנו דלק...

כמו כן מחפש מקום להחלפת סטרטר של האוטו שלנו

שבק חיים וזה סרט להוציא אותו....

לא קיבלת מאיתנו קרבורטור חלופי? הוא לא מתאים?

בנוסף, כמדומני יש אצל רענן סטרטרים לקוביה. אולי הם לא תקינים, אבל יתכן שאפשר יהיה להיעזר בהם לשיפוץ.

חוץ מזה, יש אצלך עוד כמה חלקים שצריכים לחזור למחסן, לא?

אחלה אבל מי זה צביקה קרבורטור ואיפה הוא יושב?

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/123/%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

במסגרת החיפושים שלנו אחרי "מציאות", אנו מגיעים לעיתים לאנשים ומקומות שבחיים לא היינו יכולים למצוא אותם. כך למשל סטוק החלקים שממנו העלאנו תמונות אתמול, וכך גם שתי המכוניות הללו, שנמצאות אצל יהודי מבוגר הרבה שנים. הסטיישן הזו, שנת 1969 נסעה עד שנת 2003 ואז הועמדה בחצר. היא נראית במצב שלם ולא חסר לה כלום. הכרמל נלקחה לחלקים ולא נראה שאפשר או כדאי להשמיש אותה. אפשר למצוא מכוניות במצב שלם יותר.

אז אם מישהו מעוניין בפרוייקט שיפוץ הסטיישן הזו - נא לעדכן.

תמונה 161.jpg

תמונה 1509.jpg

תמונה 162.jpg

תמונה 163.jpg

תמונה 1604.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
רענן! אולי את זאת אפשר לשחרר?

גיא, מה נסגר עם הטנדר רום שלגביו שאלת והעלאתי תמונות?

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

כל הכבוד על איתור האחיות האבודות. לפי הגלגל של הכרמל היא ממש שתולה באדמה ומצב השסי כנראה בהתאם.

אולי הוא מוכר פס ניקל אחד ממכסה המנוע של הסטיישן אני מחפש כזה במצב יפה :-D .

נראית כבסיס טוב לשיפוץ.

אריק

פורסם
במסגרת החיפושים שלנו אחרי "מציאות", אנו מגיעים לעיתים לאנשים ומקומות שבחיים לא היינו יכולים למצוא אותם. כך למשל סטוק החלקים שממנו העלאנו תמונות אתמול, וכך גם שתי המכוניות הללו, שנמצאות אצל יהודי מבוגר הרבה שנים. הסטיישן הזו, שנת 1969 נסעה עד שנת 2003 ואז הועמדה בחצר. היא נראית במצב שלם ולא חסר לה כלום. הכרמל נלקחה לחלקים ולא נראה שאפשר או כדאי להשמיש אותה. אפשר למצוא מכוניות במצב שלם יותר.

מוכרות לי, שיהיה בהצלחה :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
כל הכבוד על איתור האחיות האבודות. לפי הגלגל של הכרמל היא ממש שתולה באדמה ומצב השסי כנראה בהתאם.

אולי הוא מוכר פס ניקל אחד ממכסה המנוע של הסטיישן אני מחפש כזה במצב יפה :-D .

נראית כבסיס טוב לשיפוץ.

אריק

לא, היא ממש לא שתולה באדמה. היא עומדת על ארבעה ג׳קים שתומכים בה מכל צדדיה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אני זוכר כילד לאבא של חבר שהיה לי בגן האבא היה ירקן היתה סוסיתא כזו משנת 66 או 65 (אני מדבר על שנת 76\77)

הדלת האחורית היתה נתפסת פתוחה עם מנגנון לשונית מתהפכת ואני וחר שלי ישבנו מאחור עם רגליים בחוץ והוא חילק עשה משלוחים איתנו איזה תקופה לפני 36 שנה אני זוכר שהדש בורד היה עם שעון ספידומטר אחד מזכיר משהו מהקוביה ולא היה ציפוי פורניר על הדש לא ראיתי מהמודל הזה המון שהים יתקנו אותי הותיקים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
לא, היא ממש לא שתולה באדמה. היא עומדת על ארבעה ג׳קים שתומכים בה מכל צדדיה.

און,התכוונתי לכרמל הלבנה ולא לסטיישן,בתמונה הרביעית והחמישית נראה שכמעט חצי מהגלגל האחורי קבור באדמה.

הסטיישן נראית יפה וטוב שיש תורמת אפילו שמדובר בדגמים שונים יש הרבה חלקים משותפים.

אריק

פורסם
און,התכוונתי לכרמל הלבנה ולא לסטיישן,בתמונה הרביעית והחמישית נראה שכמעט חצי מהגלגל האחורי קבור באדמה.

הסטיישן נראית יפה וטוב שיש תורמת אפילו שמדובר בדגמים שונים יש הרבה חלקים משותפים.

אריק

כן, הכרמל נראית לצערי כמו מקרה אבוד. תורמת חלקים נאותה ותו-לא. אם נגיע להסדר עם הבעלים והיא תשוחרר משם, החלק שחסר לך - שלך.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
אני זוכר כילד לאבא של חבר שהיה לי בגן האבא היה ירקן היתה סוסיתא כזו משנת 66 או 65 (אני מדבר על שנת 76\77)

הדלת האחורית היתה נתפסת פתוחה עם מנגנון לשונית מתהפכת ואני וחר שלי ישבנו מאחור עם רגליים בחוץ והוא חילק עשה משלוחים איתנו איזה תקופה לפני 36 שנה אני זוכר שהדש בורד היה עם שעון ספידומטר אחד מזכיר משהו מהקוביה ולא היה ציפוי פורניר על הדש לא ראיתי מהמודל הזה המון שהים יתקנו אותי הותיקים

אריה, הדגם שאתה זוכר, בעצם, הוא סוסיתא 12, עם מנוע פורד. זו שבתמונה היא למעשה ״שדרוג״ של ה-12, עם מערכת מתלים שונה ויחידת כוח של טריומף, כמו שלך.

אבל אין כמו זיכרונות ילדות ממכוניות של פעם.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אכן יש אצלנו קרבורטור וישר אחד ושתי חלונות.. עדיין לא יצא לנו לקפוץ להחזיר אך הם במקום בטוח

ויחזרו למאגר !

את החלקים האחרים נאסוף כשנחזיר את אלו! ה׳ קרבורטור שלקחנו אינו תואם את הקרב וקטור שאצלנו

יש אצלנו חלק שלא נמצא בזה שלקחנו ייתכן והוא של דגם או ישן יותר או רכב אחר.

• תוכן חדש...