Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה עם דיזל? היברידי? חשמלי? תחבורה ציבורית רחמנא לצלן? אופניים? אופניים חשמליים?

קטנוע חולץ פקקים וחסכוני אך רחוק מלהקטין עלויות במדינתנו.

בתור סטודנט תליתי תקוותי ברכבת ישראל המהוללת.

אבל מאז שהתחלתי את התואר (שנה שנייה) פים בחודשיים שלושה סוגרים את הקו (נהריה חיפה), רכבת איינה מגיע לרציף בנהריה והצפיפות נוראית בימי ראשון חמישי ושישי

פורסם
יש הערכה בכמה ירד ה98 (אם בכלל?)?

אין הערכה מהסיבה שזה לא בפיקוח.

כל תחנה גובה מה שבא לה.

נכון, אבל בדרך כלל ההורדות / העלאות די דומות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ואז יעלה שוב בנובמבר ב-50 אגורות? :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם זה היה דומה, איך הגענו למעלה 8 שקל לליטר?

^ אני חושב שהכוונה היתה שמחיר 98 גבוה ממחיר 95 בהפרש פחות או יותר קבוע בכל תחנה.

^^ בדיוק.

נ.ב.

נתקלתי בזה במקרה בישראל היום:

2012-09-20_17-14-44_304.JPG

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
המחירים של חבית נפט פשוט צונחים. נחייה ונראה בכמה באמת יוזילו את הדלק. אני בטוח שאפשר להוזיל יותר!

אין בעייה, אם אתה יודע מאיפה להביא מילארד שקל לשנה מינימום לתפעול מעל 20 בתי חולים ממשלתיים אני בטוח ששטייניץ ופישר ישמחו לשמוע את דעתך.

אוי זה פשוט ספקולציות, סתם כתבה חסרת משמעות של אמצע החודש.

בוא ואגלה לך סוד קטן, הקיץ נגמר ואנשים חזרו למסגרות שלהם. לפיכך הדרישה לדלק קטנה וכך גם המחיר צונח בהתאם. ייתכן עליה במשך חודשי החורף הקרים כאשר כל העולם זקוק לאנרגיה בכדי לחמם בתים.

שוב פעם אנשים מפספסים את הנקודה ובגדול. קבלו את זה כעובדה, כל מדינה נאורה ומתועשת "תופרת" את האזרחים שלה במיסים על ידי הדלק. אין מה לעשות הנקודה היא לא כמה כסף גובים מאיתנו באמצעות הדלק אלא לאן הכסף הולך.

לדוגמה, נכון לכתיבת שורות אלה ישנו מחסור חמור במסכות אב"ך במדינת ישראל. ישנן רק 400 אלף מסכות במחסני החירום. זהו זה. יוצא של 50 אחוזים מתושבי מדינת ישראל אין עדיין מסכות. למה? כי אין כסף לקנות אותן. כמה זה עולה? 1.3 מילארד שקלים

מנגד, עיר חדשה הולכת להיבנות למען הציבור החרדי ליד חדרה. שם העיר יהיה חריש. על מנת לסבסד לציבור החרדי 4600 דירות המדינה תתן מכיסה 1 מילארד שקל. זאת בכדי שכל משפחה חרדית תוכל להרשות לעצמה בית בגודל 100 מטרים במחיר של 600 אלף שח במקום מיליון ומשהו שכזה בית עולה בפריפריה. אז אם היום אומרים לנו שקופת המדינה ריקה וכל שקל חשוב יוצא שמדינת ישראל מעדיפה לעשות את החיים קלים ל 4600 משפחות חרדיות תוך כדי שהיא מסתכנת בביטחונם של 4 מיליון אזרחי מדינת ישראל. הגיוני נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אין בעייה, אם אתה יודע מאיפה להביא מילארד שקל לשנה מינימום לתפעול מעל 20 בתי חולים ממשלתיים אני בטוח ששטייניץ ופישר ישמחו לשמוע את דעתך.

בוא ואגלה לך סוד קטן, הקיץ נגמר ואנשים חזרו למסגרות שלהם. לפיכך הדרישה לדלק קטנה וכך גם המחיר צונח בהתאם. ייתכן עליה במשך חודשי החורף הקרים כאשר כל העולם זקוק לאנרגיה בכדי לחמם בתים.

שוב פעם אנשים מפספסים את הנקודה ובגדול. קבלו את זה כעובדה, כל מדינה נאורה ומתועשת "תופרת" את האזרחים שלה במיסים על ידי הדלק. אין מה לעשות הנקודה היא לא כמה כסף גובים מאיתנו באמצעות הדלק אלא לאן הכסף הולך.

לדוגמה, נכון לכתיבת שורות אלה ישנו מחסור חמור במסכות אב"ך במדינת ישראל. ישנן רק 400 אלף מסכות במחסני החירום. זהו זה. יוצא של 50 אחוזים מתושבי מדינת ישראל אין עדיין מסכות. למה? כי אין כסף לקנות אותן. כמה זה עולה? 1.3 מילארד שקלים

מנגד, עיר חדשה הולכת להיבנות למען הציבור החרדי ליד חדרה. שם העיר יהיה חריש. על מנת לסבסד לציבור החרדי 4600 דירות המדינה תתן מכיסה 1 מילארד שקל. זאת בכדי שכל משפחה חרדית תוכל להרשות לעצמה בית בגודל 100 מטרים במחיר של 600 אלף שח במקום מיליון ומשהו שכזה בית עולה בפריפריה. אז אם היום אומרים לנו שקופת המדינה ריקה וכל שקל חשוב יוצא שמדינת ישראל מעדיפה לעשות את החיים קלים ל 4600 משפחות חרדיות תוך כדי שהיא מסתכנת בביטחונם של 4 מיליון אזרחי מדינת ישראל. הגיוני נכון?

יפה אמרת!

אני מוכן לשלם גם 10 ש"ח לליטר אם יביאו אנשים בעלי כישורים לנהל את המדינה,שמפנים את הכסף למטרות ראויות.

במקום החבורת לייצנים הנוכחית שמבזבזת אותה על כל דבר אפשרי,רק בשביל שבטעות אזרח רגיל משלם מיסים לא יראה מזה שקל.

Shift happens!:roll:

פורסם

דאגתם? אולי יירד, אולי לא? ביבי מסדר כבר הקפצה של מחירי החבית.

אחרי הנאום שלו באו"ם מחירי הנפט רשמו קפיצה חדה, וסגרו את הירידות

של הימים האחרונים.

http://www.themarker.com/wallstreet/1.1831985

• תוכן חדש...