Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלייה שביבי "גרם" לה לא תשפיע על המחירים לחודש הקרוב.

5 ימי העסקים האחרונים הסתיימו היום, מה שמעניין מה יהיה מחיר הדלק, מאחר והמחיר אמור להיקבע כבר. הרי שישי לא נחשב יום עסקים וראשון-שני חג.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישששששש! אז הדלק ירד סה"כ ל8 שקל לליטר!

אנחנו מדינה של בורים ומטומטמים, פעם היה לי קשה להגיד את זה, היום אני יכול להגיד את זה בפה מלא, רוב עם ישראל הוא בור, ומטומטם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אין סיכוי שיקום אחד ויעשה מהפכה כמו שעשו לחברות התקשורת?

ליטר ב5 שקלים בערך??:shock:בפריסה של שבעה תחנות דלק

טוב נו זה לא יקרה סתם אשלייה..

פורסם

אני מבטוח שאני מפספס פה משהו אבל כולם כל הזמן שואלים איך יכול להיות שכשחבית עלתה קרוב ל 150$ והדולר היה מעל 4, שילמנו הרבה פחות ממה שאנחנו משלמים היום. לדעתי גם אם ניקח בחשבון את העלאת המס.

יש עוד גורמים שמשפיעים על המחיר? איך זה באמת יכול להיות?

נראה כאילו למחיר הרבה יותר קל לעלות מלרדת. הגיוני בעסקים אבל כאן מדובר בחישוב יבש של עלויות ומס לא?

פורסם

מחיר ליטר בנזין מורכב מ: עלות ממוצעת של ליטר בחו״ל (איטלה אם אינני טועה) בימים האחרונים, שער הדולר, מרווח שיווק של חברות הדלק ומיסוי.

דרך אגב פורסם המחיר-

7.94!!!! מעולה!!

זה אומר שאני חוזר לתדלק ב-7.70 בדיסקאונט :)

פורסם

מחיר הדלק עולה עם סיבה או בלי סיבה, חישוב כזה או אחר שתמיד אפשר לשחק איתו, ולשאול למה דווקא 5 ימים ולא מירווח גדול יותר.

אתם מבינים לאן הגענו? פעם אחת המחיר יורד ואנו שמחים שהוא מתחת שמונה שקלים.

אם היה שבעה שקלים עוד אפשר היה להגיד ז שקלים והקופירייטרים יחברו זרנוק אל ה"תחת".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני עדיין לא מבין למה אני צריך לשלם מס על מס ! :evil:

הסבר: אם תשימי לב אנו משלמים מע"מ גם על מס Blue, הרי זה לא הגיוני לשלם מס על מס. לפי חישוב הוגן הצרכן צריך לשלם מע"מ רק על עלות הנפט בתוספת מרווח השיווק.

מה שקורה בפועל שאנחנו משלמים מע"מ גם על מס Blue, דבר שמייקר לכולנו את הדלק בחצי שקל לליטר ! :x

אני מצרף גיליון אקסל של שני חישובים שונים:

*חישוב ראשון- כמו שמר ביבי נתניהו עושה.

*חישוב שני- כמו שצריך להיות בפועל.

שני החישובים נעשו תוך התחשבות בירידת מחיר הדלק ביום שני הקרוב בחצות, דהיינו לפי מחיר רשמי של 7.94 ש"ח לליטר בנזין 95 נטול עופרת.

חישוב מחיר דלק.zip

זמין 8)

פורסם

אנחנו מתקצבים ציבור מאוד גדול שלא עובד.

יש לנו הוצאות ענקיות על ביטחון(בין אם זה מוצדק או לא).

יש האטה כללית וכניסה למיתון.

אנחנו מדינה עם קצת אזרחים וכבישים קצרים יחסית.

לכן צריך מס על דלק,והעלו לך קצת את הדלק אבל הורידו בדברים אחרים-זה מתקזז.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חינוך חינם מגיל 3.

נקודות זכות(מס הכנסה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ההפרש שיש היום לעומת מה שהיה בזמן שחבית היתה 150$ נובע מכמה סיבות.

שתיים ראשונות קשורות ישירות לממשלה, שהעלתה את הבלו, וגם הוטל מע״מ על הבלו,

כלומר מס על מס.

בנוסף, יש שני סוגי חביות נפט. נפט מסוג ברנט, אשר נמכר באירופה, ואנחנו כמובן, אירופה ;-)

ויש את הנפט מסוג WTI, שנמכר בארהב. בעבר הברנט היה זול בערך ב-5$ לחבית,

בעוד היום הוא יקר ב-20$. כלומר יש לכם פער ענק שנוצר רק מכך שישראל קונה, כמו רוב אירופה,

נפט מסוג ברנט.

• תוכן חדש...