Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחודש הבא: מחיר הדלק צפוי לרדת ב-30 אגורות

cs2
שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לכתבה המלאה :

http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-14dc4ef347fd931017.htm?utm_source=fxp&utm_medium=referral&utm_campaign=fxp

הנהגים, שספגו בתקופה האחרונה לא מעט מכות בכיסיהם, יכולים סוף כל סוף לנשום לרווחה: לפי הערכות, תחול באוקטובר הוזלה משמעותית של הבנזין - בזכות שחיקת הדולר מול השקל ומחיר תזקיקי הנפט באזור

אחרי שורת ההתייקרויות האחרונה, שהותירה את הדלק במחיר שיא של 8.25 שקלים לליטר, צפויה סוף כל סוף בשורה חיובית לנהגים: לפי ההערכות, צפויה בתחילת אוקטובר ירידה ניכרת במחיר הדלק עד לכדי הוזלתו בכ-30 אגורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כן, רק בשביל להעלות לנו את הדלק ל9 שקל עוד כמה חודשים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה נכון, מצוין, מחיר החבית יורד והדולר שקל נחלש.

עכשיו נשאר רק שביבי יוריד הבלו ושאר מיסים וחמוצים ונחזור למחיר ריאלי של ליטר בנזין...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטווח הקצר זה משמח בהחלט!

לטווח הרחוק אני חושב שנצטרך לאמץ פתרון סביר יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר סביר מאוד שהדלק יעלה ויגיע לרף הבלתי יאמן של 10 ש"ח לליטר. רק לפני 3-4 שנים שילמנו כאן פחות מ-6 ש"ח לליטר.

הפתרון הוא כמובן למי שמוכן להתפשר על הנוחות והבטיחות הוא דו"ג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה עם דיזל? היברידי? חשמלי? תחבורה ציבורית רחמנא לצלן? אופניים? אופניים חשמליים?

קטנוע חולץ פקקים וחסכוני אך רחוק מלהקטין עלויות במדינתנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחבורה ציבורית? מה אתה השתגעת?

לאף אחד אין אינטרס שתהיה פה תחבורה ציבורית חוץ מלאנשים קשי יום אבל הם לא באמת מעניינים אף אחד (שם למעלה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרונות האחרונים שאתה מציע לא רלוונטיים לרב מהסיבות הנ"ל:

* אופניים זה לא יעיל למי שמקום עבודתו מחוץ לעיר.

* גם אם באזור מקום מגוריו, אין בדיוק יותר מדי אזורים יעודים לאופניים וזה מקשה מאוד.

* תחבורה ציבורית? בארצנו? עלוב.

* קטנועים - יש יותר מדי חסרונות מאשר יתרונות, בין אם זה נזקים לאורך שנים לגב, פוטנציאל תאונות הרסני יותר ולא חסר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,

חלק מהפתרונות לא ישימים לכולם, אבל לטווח הרחוק אני מקווה לראות שינוי.

אני יודע שרשמו את זה גם כשמחיר הדלק עמד על 2.7, אבל כשמחיר 1500 ק"מ עם אגרות ואחזקה יתקרב למחיר של משכורת ממוצעת, וכמובן רכב מהעבודה יאכל נתח משמעותי ביותר מהמשכורת, דברים יזוזו בלית ברירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...