Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גישה לקבצים באנדרואיד מה-PC

אלעד
שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בהתחלה כשקיבלתי את האנדרואיד שלי (SGS2), בכל פעם שחיברתי אותו למחשב נפתח לי חלון כמו זה שנפתח כאשר מחברים DOK וניתנה לי גישה מלאה לקבצים שבמכשיר.

לאחרונה משום מה בכל פעם שאני מחבר אותו החלון לא נפתח. כשאני פותח את המחשב שלי, המכשיר מזוהה, אולם אינני רואה שיש בו קובץ כלשהו.

הדבר נבדק במספר מחשבים, כך שהבעיה אינה מקומית במחשב שלי.

לעזרתכם אודה,

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה מופיע על מסך המכשיר כשאתה מחבר אותו למחשב?

האם אופצית הDEBUGGING בהגדרות הDEVELOPER מופעלת?

יש סיכוי שעדכנת או שנית מערכת הפעלה במכשיר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עדכנתי כלום במכשיר, לפחות לא באופן יזום (יכול להיות שהיה עדכון אוטומטי כלשהו?).

כשאני מחבר אותו למחשב מתקבלת הודעה במכשיר "אתחול MTP" ולאחריה "MTP מחובר".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה מוריד את ווילון ההתראות לא מופיעה משהו בסגנון "לחץ להעברת קבצים"?

ולא ענית לי בנושא הDEBUGGING, אם מערכת ההפעלה שלך בעברית זו האופציה הראשונה תחת "אפשריות מפתחים".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה מוריד את ווילון ההתראות לא מופיעה משהו בסגנון "לחץ להעברת קבצים"? לא

ולא ענית לי בנושא הDEBUGGING, אם מערכת ההפעלה שלך בעברית זו האופציה הראשונה תחת "אפשריות מפתחים". לא עניתי כי אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני נותן לך אישור מראש להתייחס אלי בכל מה שקשור בנושא הזה כאל הדיוט מוחלט, לכן אני זקוק להוראות קצת יותר ספציפיות.

חשוב לציין: אני כן רואה את התיקיות שבטלפון, אלא שכאשר אני נכנס לתיקיה כלשהי, אינני רואה בה קבצים כלשהם.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחובר עם mtp המחשב מזהה את הנייד ככונן אחסון מובנה.

בהגדרות אחסון לחץ על המקש השמאלי ותשנה את ההגדרות מ mtp ל usbeqebage5.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו גרסא יש לך על המכשיר? יש לך ROOT?

תתקין את התוכנה הזו:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascannerroot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5hZGR6Lm1lZGlhc2Nhbm5lcnJvb3QiXQ..

ותבחר שם RE ENABLE MEDIA SCANNER. התפקיד של התוכנה הזו הוא להריץ את ה MEDIA SCANNER על המכשיר שמאנדקס את כל הקבצים. תנסה לעשות ENABLE ותנסה עם ריסטרט או בלי ריסטרט למכשיר.

תבדוק גם אם אין לך בטעות קובץ שנקרא NOMEDIA (זה קובץ מוסתר) במקום שבו נמצאת המדיה שלך, הקובץ הזה אומר ל MEDIA SCANNER לא לאנדקס את התיקיה הזו שבה הקובץ נמצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליקו, אין לי מושג איך הגעת למסך הזה. אצלי הוא אינו מופיע.

אדידס, תודה רבה! התקנתי את האפליקציה הזאת ובאמת אני מצליח עכשיו לראות את הקבצים שבמכשיר. לבושתי, אין לי מושג מה זה ROOT, אבקש את סליחתכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בסדר, אין מה להתבייש, כמה מידידי הטובים ביותר לא יודעים מה זה ROOT :)

הסבר קצר, מערכת האנדרואיד מבוססת על UNIX, ב UNIX יש מושג שנקרא ROOT שהוא מקביל למושג ADMINISTRATOR ב WINDOWS, ז"א משתמש שיש לו את ההרשאות הגבוהות ביותר ויכול לעשות במערכת ככל העולה על רוחו (עריכה, מחיקה, יצירת קבצים וכו'). כנ"ל גם ב UNIX/LINUX, משתמש ROOT זה משתמש שיש לו את כל ההרשאות במערכת והוא אינו מוגבל.

איך זה תקף למכשיר שלך, כאשר מתקינים את מערכת האנדרואיד על המכשיר, גוגל לא רוצה שכל המשתמשים שיש להם את מערכת ההפעלה, יהיו להם גם את ההרשאות הגבוהות ביותר כדי שהם לא יגרמו נזק בלי לשים לב. משתמשים שמחשיבים את עצמם POWER USERS יכולים לעשות ROOT למכשיר שזה בעצם אומר לקבל גישה לכל הקבצים במערכת ולעשות מה שבה להם.

בכל מקרה, אם התוכנה טיפלה בבעיה, שמח שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תעבוד קשה, תתקין airdroid ותגלוש מהדפדפן במחשב ישר לקבצים שלך באנדרואיד בלי כבל ובלי בטיח.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תעבוד קשה, תתקין airdroid ותגלוש מהדפדפן במחשב ישר לקבצים שלך באנדרואיד בלי כבל ובלי בטיח.

זה בדיוק מה שרציתי להציע,הדרך הטובה והנוחה ביותר.

אבל השאלה האם יש לפותח השירשור WIFI בבית?:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש WIFI, אבל אם עוברים למישור הזה אז אפשר פשוט להשתמש ב-KIES.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתקרב לkies.

תתקין מהמרקט air droid,תגדיר באפלקציה סיסמה כנס לדפדפן במחשב,תרשום את הכתובת שהוא נותן לך באפלקציה ואתה בתוך המכשיר.

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר נזק מתועלת.

תוכנה איטית להחריד,ממשק גרועה ורק עושה בעיות ועצבים.

אף אחד לא באמת משתמש בה הרוב מורידים רק בשביל הדרייברים.

תשתמש רק בairdroid!

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...