Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כותב לכם את ההודעה הזו ואני רועד מעצבים, מרגיש פגוע, ממש ביזיון שאין מילים לתאר

אבי שיחייה לשנים ארוכות בן 70, נסע עם רכבו וביקש להתקין תוכנת GPS ברכבו.

הנציג של משינה החליף לו את מערכת הקנווד שמגיעה עם הסיאט איביזה החדשות, בהחלט מערכת שמספיקה

לבן אדם בן 70! התקין לו מערכת של פיליפס בצורה שערורייתית זיכה אותו על סך 1000 ש"ח בלבד על מערכת חדשה

שעולה 6000 שקל בחוץ!!

תסלחו לי על צורת הכתיבה המקרה טרי ומעלה בי כל כך הרבה עצבים.

בנוסף התקין לו מצלמת רוורס ו חיישני רוורס, אז בוא נראה מה היה לנו

חיישני רוורס

מצלמת רוורס

GPS (תוכנה בלבד! שאפשר לשים גם על המערכת הקודמת אבל וואלה לא הודיעו לו כי הוא זקן וניראה פראייר)

וDVD לרכב שלא יעשה בו שימוש

ב6000 שקל !!!!!!!!!!!!! (וDVD חדש בן 5 חודשים של קנווד)

ובלי קבלה, חשבונית, או שום אישור קנייה !

אני ממליץ לכם לברוח מהם כמו מאש! בושה וחרפה, ביזיון

מחר אני מבטל עבודה, לימודים, הכל! אני אצלהם. בושה וחרפה

פורסם

זה ממש מזכיר לי את המקרה שהיה בתוכנית "יצאת צדיק".

אישה מבוגרת שהמחשב שלה לא עלה בגלל שהיה דיסקונקי מחובר(או משהו כזה).

מכרו לה מערכת מחשב שלמה,אל-פסק ועוד... 8000 ש"ח !!

חלאות.

רשמת את זה בפורום חוות דעת?

פורסם
אבל וואלה לא הודיעו לו כי הוא זקן וניראה פראייר)

כנראה שהוא לא רק נראה פראייר...

תדרוש ביטול עסקה והחזרת המכשיר הקודם באופן מיידי, אני מקווה בשבילך שהם לא יעשו קונצים (אני מניח שתהיה לך התמודדות קשה כיוון שאין לך הוכחת קנייה אפילו)

אגב, איך לעזעזל הוא הסכים לזה????

פורסם

פעם נכנסתי אליו כדי לקנות כמה יריעות של סקונד סקין, אחרי הצעת מחיר מעליבה של 100 ש"ח ליריעה פשוט לקחתי את הרגליים והלכתי משם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

רועי, תרגיע

:-D

ומתן - אני לא מבין מה מעליב ב100 שקלים ליריעת בידוד בגודל סטנדרטי - זה נשמע לי אפילו מחיר טוב.

זה בדרך כלל המחיר שמשלמים על יריעה אחת מתוך קיט באלק אקסטרים של דיינאמאט ברוב המקומות שאני מכיר.

זה שאתה לא יודע כמה החומר עולה לא אומר שבעל העסק כאן לא היה בסדר.

קיט באלק בזמנו של דיינאמאט היה עולה 900 שקלים - וכן, בדיוק - יש בו 9 יריעות. אני בטוח שאתה יודע לעשות את החשבון.

היום קיט באלק עולה "קצת" יותר עד כמה שזכור לי.

זה שניצלו לרעה אדם קשיש על חוסר ידע - אין ספק, מעשה מביש.

היום, אם אתה אינך מרוצה ממוצר שקנית, אתה יכול להחזירו עד 14 יום ולקבל את הכסף חזרה - תעשה את זה, שיחזירו הכל לקדמותו, שלם להם רק על העבודה ושלום שלום. תדאג שהכל! עובד כשאתה יוצא משם ושאין לך פלסטיקה שבורה ברכב.

תפנה ליבואן של קנווד בארץ ותבקש מהם אצל מתקין מוסמך שלהם להוסיף תכנת GPS.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היום, אם אתה אינך מרוצה ממוצר שקנית, אתה יכול להחזירו עד 14 יום ולקבל את הכסף חזרה - תעשה את זה, שיחזירו הכל לקדמותו, שלם להם רק על העבודה ושלום שלום. תדאג שהכל! עובד כשאתה יוצא משם ושאין לך פלסטיקה שבורה ברכב.

זה לא כזה מדויק לגבי החזרת המוצר, החוק אומר שכן ניתן להחזיר מוצר תוך 14 יום מיום הקניה בתנאי שלא נעשה בו שימוש והוא באריזתו המקורית. ובנוסף יהיה ההחזר הכספי פחות 5 אחוז מהמחיר.

זה מתוך נסיון שלי.

החוק הזה די בעייתי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני אשמח אם תשלח לי בפרטי היכן משיגים אותן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה מזל !!! רציתי אתמול ללכת למשינה להתקנת חישני רוורס סטראו ועוד ועוד.....

פתרתי לי הדילמה !!! לא אעיז להגיע לשם !!!

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

אני חושב שקצת הגזמתם לגבי משינה.

בסה"כ הם אחלה חבר'ה, אמינים, המחירים סבירים, ואיכות ההתנקנה טובה יחסית.

לפותח השרשור - גש לשם, ברר איתם מה קרה ועדכן אותנו.

את השרשור הזה היית צריך לפתוח לאחר הבירור, ולא להשמיץ סתם לפני ששמעת את דעתו או את טיעוניו של הצד השני.

לתשומת ליבך.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...