Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בהם זה השירות והשכונה שעושים שם,

לכן אני לא ממש מופתע מהעניין הזה.

היחס שם מבחינתי לא משהו בכללי,

אבל זה לא אומר כלום על המוצרים ועל ההתקנות,

אבל למה שקרה במה שאתה מתאר אין הצדקה.

(גם אני נכוויתי מהם בעבר בנושא אדיו).

פורסם

אני מכיר את החנות, נתתי להם הזדמנות כמה פעמים וכל פעם התאכזבתי מהמחיר.

דוגמה מהזמן האחרון, שאלתי אותו כמה עולה סאב וופר מורל פרימו, המחיר שלו באינטרנט הוא איזה 600 שקל.

הוא הציע לי אותו ב1400 עם תיבה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם

אני כותב לכם את ההודעה הזו ואני רועד מעצבים, מרגיש פגוע, ממש ביזיון שאין מילים לתאר

אבי שיחייה לשנים ארוכות בן 70, נסע עם רכבו וביקש להתקין תוכנת GPS ברכבו.

הנציג של משינה החליף לו את מערכת הקנווד שמגיעה עם הסיאט איביזה החדשות, בהחלט מערכת שמספיקה

לבן אדם בן 70! התקין לו מערכת של פיליפס בצורה שערורייתית זיכה אותו על סך 1000 ש"ח בלבד על מערכת חדשה

שעולה 6000 שקל בחוץ!!

תסלחו לי על צורת הכתיבה המקרה טרי ומעלה בי כל כך הרבה עצבים.

בנוסף התקין לו מצלמת רוורס ו חיישני רוורס, אז בוא נראה מה היה לנו

חיישני רוורס

מצלמת רוורס

GPS (תוכנה בלבד! שאפשר לשים גם על המערכת הקודמת אבל וואלה לא הודיעו לו כי הוא זקן וניראה פראייר)

וDVD לרכב שלא יעשה בו שימוש

ב6000 שקל !!!!!!!!!!!!! (וDVD חדש בן 5 חודשים של קנווד)

ובלי קבלה, חשבונית, או שום אישור קנייה !

אני ממליץ לכם לברוח מהם כמו מאש! בושה וחרפה, ביזיון

מחר אני מבטל עבודה, לימודים, הכל! אני אצלהם. בושה וחרפה

טוב אז ככה:

לבחור החמוד שמדבר יותר מדי

דבר ראשון אבא שלך בא לכאן כי הוא שמע עלינו המון המלצות והוא לקוח שלנו גם שנים

המערכת של הקנווד שלך ממש לא עולה 6000 שקל לא יודע איפה תפרו אותך ככה וזה גם עניינינו

חיישני רוורס ומצלמה הוא בא וביקש לא החרכתי אותו לקחת כלום הוא בא ביקש ונתתי לו הצעה טובה מאוד אפילו

ואל תשכח שהוא גם לקח טיונר טלוויזיה לרכב אל תחסיר פרטים שעולה 1000 שקל

ולבחור עםו היריות בידוד אני מחזיק רק יריעות איכותיות של דיינמט לך תחפש במקומות אחרים פשוטים יותר וזבל יותר ב 15 שקל פחות ותשמע להבדל אני עם הנסיון שלי של השנים אני כבר בענף מעל 23 שנה ויש לי לקחות מרוצים בכל הארץ והם מרוצים מאוד

פורסם
טוב אז ככה:

לבחור החמוד שמדבר יותר מדי

דבר ראשון אבא שלך בא לכאן כי הוא שמע עלינו המון המלצות והוא לקוח שלנו גם שנים

המערכת של הקנווד שלך ממש לא עולה 6000 שקל לא יודע איפה תפרו אותך ככה וזה גם עניינינו

חיישני רוורס ומצלמה הוא בא וביקש לא החרכתי אותו לקחת כלום הוא בא ביקש ונתתי לו הצעה טובה מאוד אפילו

ואל תשכח שהוא גם לקח טיונר טלוויזיה לרכב אל תחסיר פרטים שעולה 1000 שקל

ולבחור עםו היריות בידוד אני מחזיק רק יריעות איכותיות של דיינמט לך תחפש במקומות אחרים פשוטים יותר וזבל יותר ב 15 שקל פחות ותשמע להבדל אני עם הנסיון שלי של השנים אני כבר בענף מעל 23 שנה ויש לי לקחות מרוצים בכל הארץ והם מרוצים מאוד

ראשית, אם כבר טרחת להרשם ו"לטהר" את שמך הייתי ממליץ על צורת דיבור מנומסת יותר ולא כפי שהתבטאת: "לבחור החמוד שמדבר יותר מדי", "לך תחפש" וכו'. להוסיף לך זה בטוח לא.

שנית, אם אכן הHU המקורי תומך GPS וTV TUNER כפי שטוען פותח השרשור, מדוע זה הוחלף בעצם?

(אם אכן אלו נתמכים - אינני יודע ואת זה אשמח שתבהיר).

אין ספק שרוב האשמה כאן היא על צרכן לא נבון שלא היה סגור על עצמו עוד לפני שהגיע וביצע את מה שביצע וגם שלא ערך בדיקה בסיסית למחירי השוק

כמובן שכל דבריי מעלה אינם האשמה כלשהי אלא המשך הדיון בשרשור הנוכחי ונסיון להבין מה באמת התרחש במקרה המדובר ע"י שמיעת בית העסק עצמו.

פורסם

לפני התגובה של משינה חדרה, לא התרשמתי לרעה יותר מדי, אז הם יקרים, זכותם. אחרי שראיתי את התגובה שלהם, זה הפך למקום שלעולם לא אחשוב להכנס אליו ואזהיר מהם את כל מי שיחשוב בטעות להכנס לשם. מביש.

פורסם

משינה חדרה - תנסה אולי למחוק את התגובה הקודמת שלך ולנסח אחת החדשה.

התגובה הקיימת שלך רק גורעת מהרושם הרע מלכתחילה שנוצר, כל חבר פורום שיראה את התגובה הקיימת... כנראה לא ירצה שום קשר אלייך ואל השירות שלך.

כמו כן, לא אומרים ללקוח או לקוח פוטנציאלי ״לך חפש״ עם יחס כזה אתה בעצמך תצטרך לחפש כי לקוחות אליך לא יחזרו.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אני האמת מחפש מתקין מקצועי לרדיו ורמקולים באזור חדרה...יש למישהו המלצה? מוכן להרחיק עד רעננה אם שווה....תודה. אפשר בפרטי.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

משינה חדרה - חרא מקום.

חבר שלי הלך אליהם להחליף מערכת לרכב.

הציעו לו HU של Philips CEM210, רמקולים אחוריים 6*9 משהו עלוב 50RMS ורמקולים קדימה 50RMS לפי טיעונו של חבר שלי

(המרכז התקנות אמרו שזה הרמקול הכי חזק שהוא ימצא ) , קרוב ל3 אלף ש"ח.

ולא אל תיטעו הקדימה לא קומפוננט אין משהו מיוחד במערכת.

אחרי שניכנסתי לרכב שלו , שמעתי את המערכת וצחקתי עליו! לא היו כיוונים, כל הווליום היה מאחורה, קדימה לא שמעו כלום.

אמרתי לו כמה שהוא טמבל וכמה שהם נצלנים, הוא בחור בן 17 שרק הוציא רישיון הלך התקין מערכת ודפקו אותו במחיר.

הוא הלך אליהם, אמר להם שיסדרו לו את הרמקולים מקדימה, הם כמובן סידרו. אין ספק שמשינה חדרה - לא להתקרב אליהם!

• תוכן חדש...